С какво ще запомним този ден?

"Човек трябва да опита работа и живот в чужбина, и едва тогава може да каже дали в родината или навън е по-добре за него" - във вечерните Podcast новини чуйте още от коментара на водещата на "Бизнес старт" по Bloomberg TV-България Роселина Петкова във връзка с данните, че за последните 10 години над 340 000 българи са напуснали страната ни.

И още от темите, които ще чуете:

БСП няма да подкрепи втория мандат за кабинет на "Продължаваме промяната", реши на съвместно заседание изпълнителното бюро на партията и ръководството на парламентарната ѝ група. Решението на левицата обяви Кристиян Вигенин по време на среща на Николай Денков с партиите в Народното събрание, на която отново не дойдоха ГЕРБ, ДПС и "Възраждане". 

Украйна обяви, че нейните войски са убили и ранили общо около 500 руски военни при артилерийски обстрел в южната Херсонска област. Новините за атаките идват на фона на вчерашните съобщения от Киев за нападение навръх Нова година в Донецка област, при което загинаха стотици руски военни. 

България завръши на второ място в групата си на отборния тенис турнир United Cup. Това стана ясно след днешния убедителен успех на Гърция с 4-1 над Белгия, с който южните ни съседи се класираха за следващата фаза на надпреварата. Те победиха и нашия тим с 4-1, докато в първия ден от годината, България се наложи над Белгия.

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast новини:

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

Какво ни впечатли преди малко?

България може да няма все още медиционски хеликоптери, но затова пък ще строи площадка за 17 милиона. Къде ще бъде тази площадка, чуйте във вечерните Podcast новини.