С какво ще запомним този ден?

Заради противопоставянето между сегашните управляващи и президента партиите на протеста остават предадени, защото се връщат старите фигури, срещу които обществото протестира - още от коментара на юриста и студент по политология Лидия Даскалова очаквайте във вечерните Podcast новини.

И още от темите, които ще чуете:

На финала правителството в оставка договори седем кораба с американски втечнен газ за есенно-зимните месеци. Служебният кабинет трябва да завърши сделката, освен ако не се появи по-изгодна.

А парламентът намери решение на проблема с Комисията за енергийно и водно регулиране - старият шеф Иван Иванов се завръща до избор на нов.

Себастиан Фетел обяви край на кариерата си във Формула 1, предаде "Корнер". Четирикратният световен шампион с "Ред Бул" ще се откаже след края на сезон 2022, който ще бъде негов втори като пилот на "Астън Мартин". 35-годишният германец кара при най-добрите от 2006 година насам, когато дебютира за отбора на "БМВ Заубер". След само сезон там той премина в "Торо Росо", където също се задържа едва година, за да подпише с "Ред Бул" и да запише най-големите успехи в кариерата си. Именно с "червените бикове" Себ спечели четирите си шампионски титли, като на сметката си има и едно второ място в генералното класиране.

С какво още ще запомним този ден, чуйте във вечерните Podcast новини.

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

Какво ни впечатли преди малко?

След грандиозния скандал между Панайот Панайотов и Кичка Бодурова, българският изпълнител се завръща триумфално в Бургас, при това с нова песен, вдъхновена от случката - парчето "Мижав интерес". Още за него чуйте в новините.