"Жените се доверяват на интуитивна работа. Това беше и голяма част от създаването на филма "Отговорът на всички въпроси". Много голяма част беше импровизация и нещо, което не знаеш какво е, но трябва да се отпуснеш в него. И трябва да се довериш, че влизайки в нещо напълно непознато, ще излезеш създател на филм, който да говори нещо хората" - това казва режисьорът Димитър Коцев-Шошо за новия си филмов проект, който е предложен да бъде продуциран от бъдещите му зрители. Продукцията има съвсем нов подход на създаване и продуциране, в който всички са активни участници, а не изпълнители на задачи.

Кой е отговорът на всички въпроси? Чуйте в аудиото:

"Отговор на всички въпроси" е независим филмов проект, създаден от Димитър Коцев - Шошо и Александър Станишев. Заснет е със собствени средства в продължение на една година. Всички участници в проекта работят про боно. Благодарение на общите усилия на екипа и на всякаква помощ (материална, морална и друга) от приятели и познати филмът вече заснет и сега търси финално финансиране за пост продукцията чрез платформата Индигого, в която традиционно се подкрепят независими проекти във всякакви области, включително и в киното. Целта е филмът да излезе през ноември или декември. Актьорите са млади професионални и непрофесионални лица, както и някои по-възрастни във второстепенни роли.

Това е историята на три млади жени, чиито пътища се преплитат, когато в живота им се появява мистериозно невидимо присъствие. През тази драматична среща те виждат себе си по нов начин и предприемат действия, на които не са мислели, че са способни. Филмът може да се определи като психологически трилър или драматична комедия, но етикетите са нещо, което авторите се стремят да избегнат. Така че бъдете готови за нещо смело, интригуващо и свежо.

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Apple Podcasts - Anchor - Pocket Casts - RadioPublic