Защо денят започва така?

След паниката пред британските бензиностанции властите на Острова успокояват, че ситуацията се нормализира. Много бензиностанции във Великобритания затвориха през последните пет дни, тъй като останаха без гориво. Запаси от такова има, уверяват властите, но проблемът бе в доставянето му. Затова на помощ се включват военните.

У нас отново протести на пътния бранш. Организиран е от браншовата камара "Пътища", "за да се заостри вниманието на обществото върху това, че се бавят процеси по подготовката за зимния период, има забавяне и по доста други дейности в Агенция "Пътна инфраструктура", не сме получавали пари от доста време и не се позволява да се фактурират вече сертифицирани дейности", каза председателят на Управителния съвет на Камарата Стефан Чайков. 

След редица неуспешни операции, някои от които станаха обект на подигравки в социалните мрежи, ви питаме: "Интересува ли ви случаят със заседналия кораб край Камен бряг?". Пишете ни на PodcastNews@dir.bg

Подробно за темите от началото на деня чуйте в Podcast новините:

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic 

А какво ще кажете за това?

Постоянно започване и прекратяване на операциите покрай изваждането на заседналия при Камен бряг кораб станаха повод за шеги и коментари в социалните мрежи, а транспортният министър вчера се закани да има и уволнения. Последната информация след редица неуспени операции до момента е, че се очаква фирмата, спасявала подводницата "Курск", да окаже помощ за изтеглянето на кораба "Вера Су".

Ето защо ви питаме:

 

Гласувайте и коментирайте по темата в страницата на подкаста. Най-интересните ваши мнения ще цитираме в обедния новинарски Podcast точно в 12 часа.  

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините? 

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни на e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставите име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.