Какво се случи до този час?

Отново на протест срещу липсата на места в яслите и градините в София. Повече от 10 хиляди деца не могат да посещават общинско заведение.

Специализираният съд не е разрешавал подслушване нито на премиера Стефан Янев, нито на политици.

А кои ще бъдат водачите в предизборните листи на БСП и нейните партньори за изборите на 11 юли, ще разберем до края на деня.

"Ако не трябва да гласуват тези, които не плащат данъци в България, тогава не трябва да има гласуване извън страната. Кой плаща тук данъците, ако живее в Турция или Англия" - това пита наш слушател. Това е един от знаковите коментари, които пишете по темата ни днес. А тя е свързана с въпроса "Да не гласуват хора, които не плащат данъци в България. Подкрепяте ли?". Повече очаквайте в края на подкаста.

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?

"Да не гласуват хора, които не плащат данъци в България. Подкрепяте ли?

До този момент превес имат отговорите "Да". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.