Какво се случи до този час?

Прокуратурата да разследва "Морска администрация" за престъпление срещу околната среда, заради кризата с кораба край Камен бряг, поиска министърът на екологията Асен Личев. По думите му с източването на горивото от заседналия кораб е предолян основният риск за околната среда. Лекият дизел, с който са били пълни резервоарите, е по-токсичен от веществото карбамид.

ЦИК отказа да регистрира партията на Васил Божков за изборите на 14 ноември. Решението подлежи на обжалване пред Върховния административен съд в тридневен срок от обявяването му.

Все още не е ясно какво е предизвикало пожара на покрива на Медицинския университет в Плевен. Сградата няма да е достъпна за студенти и преподаватели за 48 часа, обучението преминава от присъствено към онлайн. Не се изключва причината за пожара да е била човешка грешка.

85% от вас отговарят с "Да" на днешния ни въпрос "Успяхте ли да се преброите електронно?". "Преброих се, картата ме издразни. Въпросите ме вбесиха", споделя наш слушател. Още интересни мнения по темата ще чуете в края на подкаста.

Последвайте ни в: Spotify - Google Podcasts - Anchor - Breaker - Pocket Casts - RadioPublic

А какво ще кажете за това?  

"Успяхте ли да се преброите електронно?"

До този момент превес имат отговорите "Да ". Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail PodcastNews@dir.bg, като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.