Коментари - Разследват Марин Льо Пен за снимки с насилие от ИД | dnes.dir.bg
назад

Разследват Марин Льо Пен за снимки с насилие от ИД

Срещу лидерката на френския крайнодесен "Национален фронт" Марин Льо Пен бяха повдигнати днес обвинения в разпространение на снимки, съдържащи насилие.

Обратно в новината

Коментари - Разследват Марин Льо Пен за снимки с насилие от ИД | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как е могла да ги публикува и да навреди на доброто име на ИГИЛ. Хвърлила е камък в блатото, без да се усети, че калната вода ще я залее.

Ще я заключат милата! А кой ще върне заема на Вова?

Абе този нахален травестит няма ли най-накрая Путин да спре да го финансира и да си го прибере там в Москва, па да си гледат заедно каквито си искат снимки... С извинение към травеститите и джендърите по Истанбулската конвенция и почитателите им, като патриотите, Болен Сидеров и останалите путинофили и русофили, дето само те са им в устата и в главата...:) Какво да правиш - човещинка! Никой не е съвършен, хеле пък тези чукундури!

Нещо, като... Ако снимаш престъпник по време на престъплението, ще те подведат под отговорност, а престъпника даже ще е жертва.

Нормален човек трудно може да обясни как показването на дадено събитие е по-опасно от извършването на същото.Абсурдите в правораздаването много дълбоко разклащат вярата на човек във всички институции.Имаш усещане за пълна беззащитност,че всички са олигофрени!И това е целта-уплашено стадо.

И кой, кога и къде е твърдял това, бе кретен? Освен ... престъпниците или такива, които ги защитават! Кажи, обясни и покажи и докажи кой и кога, къде е твърдял , чед този травестит специално, показвайки снимки от екзекуции на джихадистката групировка "Ислямска държава" е извършил "по-опасно престъпление" от изродите от "Ислямска държава", можеш ли да посочиш съвсем конкретно и ясно, или да се скриеш обратно в тролската си дупка, от която си изпълзял, чукундур! Най-обичам този обичаен и типичен "трик" на троловете първо да преиначават и да слагат думи или несъществуващи събития, и после да ги оборват и критикуват, тъпа работа и занимание! Ако можеш да посочиш поне един КОНКРЕТЕН пример, ще се радвам да разбера, че има и по-големи идиоти от теб и такива като теб!

Значи, ако някой каже "Царя е гол", то трябва да му бъде запушена устата. При нас е същото с "оградата". А си показал, че има проблем, а са те осъдили. Либералния фашизъм тепърва ще си показва зъбите.

Как веднаж не потърсиха отговорност от т.н. "бежанци" за произволите им! Защо наказват търсещите, защитаващите и отразяващите правдата!

И това ако не е поръчково правосъдие здраве му кажи. И тия са тръгнали да ни дават пример за демокрация.

На джендърите от Франция и Западаща Европа никой повече няма "да им показва снимки с насилие" ...Джихадистите от снимките ще им показват всичко на живо! ..то бива идиотско обвинение, ама да и бяха измислили нещо друго. Така в "демократичния и цивилизован" свят се разправят с политическите опоненти на статуквото, както преди това с бившия шеф на МВФ....

Много от пристигналите след 2015 притежават телефони пълни с какви ли не ужасии.За тя какви мерки ще се вземат?

Тук има един трол с име "ГордЕвропеец." Обърнете внимание, на края на името има точка - това е трол който е взел снимката и името на истинския ГордЕвропеец и е добавил точка накрая - за да може се регистрира с почти-същото име. Този трол се опитва да пробутва либерал-джендърски мнения които са противоположни на истинския коментатор. Имаме си работа с типичен лъжец, вероятно джендър. Моля разпространявайте тази информация за да разобличим мръсния трол.

Дреме ми на онази работа кой какви точки, запетайки и препинателни знаци е избрал да тури на ника си, ти си се взел (или този) много насериозно, бе! Ти нямаш ли си други по-сериозни проблеми от това да анализираш никове в този руски форум?

Мамка му и правосъдие,с тези ли трябва да се сравняваме...

Ще я направят "мъченица" и още по-известна. Либерастията е болест и трябва спешно да търсим лечение.

Значи, никой не преследва многото филми пълни с насилие. Напротив, хвали се всяка болна фантазия внушаваща омраза към коренното европейско население или сееща раздори и перверзии в него. А когато някой покаже истината - веднага на съд - особено честните хора в политиката. Европа доказа че за нея е недопустима всяка форма на политическо обединение - трябва да има само общ пазар и абсолютно нищо повече.

Затова, че показваш истината такава каквато е - наказание... Къде отива този свят, всичко е наши ръце. Трябва да се вдигнем и да запратим либералната сган при мюсюлманите. Тогава да видим.

Няма да и простят ,че имаше релни шансове да стане президент.Такива снимки събуждат приспиваното обществено мнение и вредят на плановете на гробокопачите на християнска Европа..Хората повярваха на уж новото лансирано с банкерските пари-Макрон и получиха още от старото но с добавка от младежко настървение.Така или иначе все повече хора ще почнат да отрезвяват и тогава пак ще потърсятМарин Льо Пен така ,че до тогава ще побързат да се отърват окончателн от нея.

Пак двойни стандарти, режисьора на филмите на ИДИЛ е завършил в САЩ а филмите му ги даваха по американските телевизии...

а за Милотинова спомняте ли си?

Маалеий, Франция прие ли Истанбулската конвенция?