Коментари - Прокуратурата опроверга министър за ген. Шивиков | dnes.dir.bg
назад

Прокуратурата опроверга министър за ген. Шивиков

Разследването срещу ген. Димитър Шивиков е образувано не въз основа на анонимни сигнали, а след писмено уведомление от "Военна полиция" за установени нарушения.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата опроверга министър за ген. Шивиков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във Военна полиция работят бездарници и мерзавци!!! Те се занимават само с доноси и открито подстрекават военнослижещи да ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВАТ срещу свои колеги!!! При тези трябва да се ходи само с адвокат и да им бъде държана сметка за всяка мерзост. А, пък колко са неграмотни...

Военно окръжната да си .....отзад и да свирне. Ремонтирал си жилището генерала и колеги от работата отишли да му помогнат! Много важно, голям прас! Голяма опасност за отечеството! Осветете военната прокуратура и полиция; кой знае какви пред-пенсионни съветски възпитаници са се загнездили в тях.

беря не е деиствал така както наще *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Военната полиция НЕВ е по различна от цивилната ченгеджийница та както винаги да слагате тяхната'' истина'' за миродавна,,Ченгеджийницата работи усилено за герберасите така че всеки казл различно от тяхното мнение и е на някакъв пост много бързо бива смачкан а да не говорим за обикновенните хора с тормоза над които ченгетата си оправдават заплатите,,

loyola

Не бойте се! За него даже ще е по-добре. Като свободен наемник други ще му плащат вероятно повече, отколкото нашите са му плащали. То вече с тези немници действа пазарния принцип - който плаща повече получава по-доброто.

Цялата работа е , че въпросният генерал е военен, а не милиционенрски генерал. Защото последните дори и да ги хванат с 2 тона кокаин и дори да се чуе: Ало, Ваньо...тука Бирата, щяха да се счупят да обикалят медии и да се кълнат в сините си очи.... А тук генерал накарал за 1 ден - (не седмица) 3-ма колеги да му помогнат доброволно (с единия са почти роднини) и познай -.... поне за нещо излезе прав Кокинов , за което и той го отнесе - съд и прокуратура са пълни с п*дали.

Не познавам генерала, не разбирам защо ще го съдят , но е сигурно, че този човек е доста обигран на бойно поле /международна обстановка/, а за да си така добър в това което правиш се изискват работа, усилия, желание и сърце. Не е лошо до му си признае това

При военните от време оно е нещо нормално да използват войнишки труд за лични нужди. Този генерал натегач е свикнап на това още от парашутната бригада в Пловдив когато войниците бяха наборни.

Кога е било това? Аз съм служил при него в бригадата. Беше ми комбат. Там такова нещо не е имало.

Сега Ненчев като си назначи актриса и току-виж вземе, че влезе в час. Къде ги намира Б.Б тия лапсуси - световна загадка... Сигурно има оранжерия за такива. Една здравна министърка я подбра от паркинга, тоя ще да го е грабнал директно измежду "магистралките". Е..ти министъра - да не знае какво става в задния му джоб, па ти го питай за границата - трагедия...

и каква стана тя. ама голямо защитаван е падна на тоя дерибей

И какво стана сега, министър лъжец, защитава генерал който си е мутра, гледайки снимката.

А според теб действащ военен на какво трябва да прилича?На ученичка ли?

Аман от хибридни войни. Като стане една дума модерна и почват да я употребяват за щяло и нещяло.

Също като "ексклузивно".

Още по-гот е :"да имаш визия..." или "да входираш"... Това последното направо ме изпълва с тръпка и копнеж...

Очевидно е истина, че военослужащи са помагали при ремонта на апартавента на генерала. Това никой не го отрича. На митинга в Карлово други военни заявиха, че това е практика, и военните винаги се включват в такива случаи добровлоно, без да се спазва йерархията - по-низшите да помагат на по-висшите по чин! Възможно е примерно майор да помага на капитан, лейтенант и т.н.

Защо през работно време?

А кой каза, че е през работно време?

Военният министър за кой ли път дава доказателства че е хванат от гората. Но не бива да го уволняват, защото той доставя смях на военнослужещите и така им облекчава службата. Ха,ха,хаааа! Хвала тебе п-тко! Колкото до до тоя пишман бабаит Шевичето - голям праз като е хванал 5-6 цигани в пагони да му ремонмтират апартамента и поне са свършили някаква полезна работа.. Ще го осъдят на 20 минути строг тъмничен затвор.И толкоз!

Доста неизвестни има покрай цялата тази история. Тези войници в отпуск, болничен или на робота са били? какво са правили в апартамент на генерал, да не се окаже че и военен транспорт са ползвали до София? И защо генерала бърза с рапорт, без да изчака следствието? И защо е толкова глупав, един началник точно от това трябва да се варди най-много!

Срам! Добре, че премахнаха казармата...

А не мислите ли че срама е точно защото премахнаха казармата?... !!!

Ало, министър че то, Ти Си една подлога! Ти си знаеш на Кого? Само че един министър да лъже най безочливо в официално изказване, по официална медия - това какво е? В белите страни следва Незабавна Оставка и позорно изхвърляне от кабинета! Разбира се, ако "Шефът на Кабинета" Е Достоен Човек и Истински Генерал и Той! Е, ясно ли е, драги българи защо БГ Армията няма загубена битка и как впоследствие техните победи, народната кръв и жертви са проигравани/продавани от безгръбначните БГ политици- лъжливи лилипут*и !!!

Еми излиза, че недоразумението наречено министр на отбраната Николай Ненчев доста неща не знае за ставащото във ведомството му, бе! Не знаел, че на 6 май са обрали затворите на автоматите на военните, които участваха в парада - щото се съмнавяли, че някой от тях ще стреля по Плевнелиев и министрите (сигурно имат и причини да го направят ама управляващите си знаят, де). Сега не знаел, че подчинената му Военна полиция пуснала доклад - значи, унесен по къдриците на присадената си косица и по ц...ците на хубавката си ПР-ка, просто не езабелязал доклада на ченгетата (щото те няма как да не са му докладвали)... Бойко-о-о-о-о-о! Какво чакаш!?

Абе дира, военна полиция са накърнени по рождение.

Това е четвъртия (известен ми на мен) генерал отстрелян от американското посолство.

Ма много чевръсти тези от "военна полиция" - април месец подаден сигнал и юни генерала е отстрелян. А военна полиция и военна прокуратура как така "проспаха" 10 годишния грабеж в ВМА - там Кадурина и Мъдурин на годинка по милионче са си гушвали;о)) Но пък 10 милиона грабеж са си сериозно нещо - има за всички по веригата. А от един ремонт на доброволни начала какво да изкрънкаш?;о)))

Скроиха шапка на човека ,някой се огледа в мястото където трябваше да бъде назначен в Брюксел ,иначе като кадрови офицер са ми помагали и аз съм помагал на колегите си при постоянното сменяне на квартири и гарнизони ,никой не е смятал за нередно да се съберем колеги да бием плоча на някой от нас или да пренесем багаж и т.н.,по-гнусно обвинение не бях чувал ,защо не попитат хората които са помагали на генерала насила ли ги е карал.

Кви колеги са му войниците, бе ? Айде, скрий се. Хората в частните си фирми избягват да получат услуга от подчинен, че пречи на работата, вие войската сте обърнали на махленска седянка.

Колеги са му и войниците и сержантите и офицерите ,армията е професионална ,началник им е само до портала на казармата ,на вън са колеги ,приятели ,пият си ракията ,ходят си на гости ,но явно нищо не разбираш от войнишка дружба и взаимопомощ.

Ако няма нормален климат във фирмата може и да е така ,но в нашата един колега се нанесе в нов апартамент и всички и шефа и останалите ходихме да помогнем ,дори шефа му осигури служебният бус за багажа.

Този измислен министър Ненчев, знае ли изобщо какво става в армията. Нищо не му е ясно, гърчи се пред медиите като ощипана мома. Или се интересува само с кадруването в политическия МУ кабинет и издаването на разузнавачите. То армия няма, но има генерали и министри с лопата да ги ринеш. А кой знае и какви други бози е забъркал. Та научаваме за тях от чуждите агенции.

абе някой запитва ли се зашо подава рапорт за напускане?защото когато го уволнят дисциплинарно(което е според закона за мошеници и крадци кат тоз тъй наречен офицер) няма нито заплати да му дадат нито пенсии.и ко ша прай-ша отиде в ИДИЛ да се бие ли?най вероятно ще си кротува в апартамента си у София и ще си арчи парите и голямата пенсия............хитро го е замислил-пак далавера,както за Брюксел.не си ли спомняте,че тоз прави забележка на нормалните хора из Карлово че не отдавали чест на печелбарите от Ирак и Авганистан..........

Но ако Държавата е на мястото си, няма да му приеме оставката до като не завърши следствието. А ще стане обратното, първо ще го уволнят с почести, пък нека после да го съдят с години.

министърът май не е прочел и "Винету".....

Ало ДАНС, ген.Шивиков ли ви е най-големият престъпник. Вижте в съдебната система как се избират младши съдии и прокурори, вижте им имотите на много бизнесмени, съдии и прокурори, назначени капиталисти и банкери...

Нали викаше, че достойния генерал бил катурнатг с един донос - сега излезе, че сам министърът е подписал доноса. Защо беше този цирка, крадецът вика дръжте крадеца?

А защо министкър се меси в работата на прокуратурата по конкретна преписка и дава готово заключение, хем безапелационно? Ако беше друг министър, да са го отсвирили досега.

Генерале, Генерале, не се притеснявай, от БА е традиция да си "отидеш" огорчен. Преди време ако си спомняш около Бургас, Айтос, Ямбол, Сливен им "биеха" и по един шут. Вземай си пенсията и стига си се занимавал с "велики държавни дела". Имаше и по-тежки случаи, генерал Марин, генерал Бобев (началника на артилерийското училище в Шумен). Сега са власт демократите, преди време едни бяха готови за 27-та република, сега пак същите са готови на 17-ти щат....Еничарите тоя път ще "заровят" България, няма и като географско понятие да остане .. ....вземай си пенсията и си гледай пашалъка.........

Традиция е и войниците да се ползват като роби на командния състав! Лично като войник са ме пращали да "помагам" за пренасяне на покъщнина на преместени офицери! И не бе доброволно!

Съгласен съм с теб. Дори и така да е, не означава, че БА трябва до един да се "разхвърли". Просто трябва да се смени "системата", каквото не става не става. Все пак армията се състои от "специалисти", за които се влагат много средства за тяхното "създаване". Но в момента българското общество "полудя" и само се самоубива, по-скоро самоунищожава, и то с кеф и удоволствие...

Истината е че генералът си е позволил да изпрати почетен караул на откриването на паметника на маршал Жуков в с.Стрелча и тове не се е харесало на някого.

Защо ли пък Жуков има паметник в България? По никакъв начин не е свързан с историята ни, а дори и в СССР е спорен като военачалник... доста руски войски са смлени под ръководството му...Нему се приписва от съветската пропаганда циничният цитат: "Бабы опять нарожают" ("Жените пак ще народят"), когато го упреквали, че не му е жал за загиналите войници.

Интересно защо войниците, командвани от Жуков, са го обичали толкова. Туй го пише дори в английските вестници от онова време. Войниците са били тъпи (не ми се вярва) или не всичко се казва и описва?

Абе умнико защо в България има паметник на американските летци които са бомбардирали София.

действа!

и то доброволно, без да се ощетява държавата, много бързо действат. Явно този генерал не е бил "нашия" човек за Брюксел и са му намерили цаката. Тези по върховете за 25 години откраднаха стотици милиарди, но за тях няма повдигнати обвинения. Спомняме си как когато изтече някое СеРеСе се казва, ЧЕ СРС-то е изтекло НЕЗАКОННО и затова мръсниците не подлежат на елементарна проверка!!!

Точно така! Много правилно казано!

ВСИЧКИ военни ЗНАЯТ че във Военна полиция са НАЙ-ТЪПИТЕ и не ставащи за НИЩО връзкари!!!Личи си с какво се занимават !!??! Освен това сутрин при излизане за ежедневет учебен процес- тенденциозно от ВП-я СПИРАТ техниката и пречат УМИШЛЕННО на комадния състав!!

Когато се създаваше Военна полиция в нея влязоха най некадърните и мързеливи офицери и сержанти. Станаха най големите гадове и започнаха да отмъщават на вчерашните си колеги и другари. И естествено жертви им станаха най добрите. Традицията продължава.

Не съм военен, но от различни военни съм ги чувал точно тези, повтарящи се думи за ВП. Истина отвсякъде, но полза няма - изгоря си генералчето.

е общото между министъра на външните работи, министъра на отбраната, министъра на правосъдието и фондация "Америка за България"?

А "военна полиция" как "установи" "фактите"?... "Хвана на калъп" подчинените на генерала или пък по донос съчиниха обвинение?...!!! Хай гиди наглеци.... Не било по анонимен сигнал...!!!

А пък военна полиция получава анонимен сигнал. Военния съд отдавна трябваше да бъде закрит, а военна полиция преподчинена на командирите. Сега тяхната основна дейност е да си запазят топлите местенца, с цената на унищожение на остатъците от армията.

Министър Ненчев в следващото си интервю ще обяви, че срещу него се води хибридна война от "Военна полиция", съюза на артистите в България и прокуратурата. Едните подават сигнали, другите вкарали техен агент в политическия му кабинет, а третите само гледат как да го прецакат на общо основание.