Коментари - Надпис на паметника на Альоша: ”Захарова е травестит” | dnes.dir.bg
назад

Надпис на паметника на Альоша: ”Захарова е травестит”

Паметникът Альоша в Пловдив осъмна с изрисувани свастики, антисемитски лозунги и обиди към говорителката на руското Външно министерство Мария Захарова.

Обратно в новината

Коментари - Надпис на паметника на Альоша: ”Захарова е травестит” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нека да има хибридна война на Путин в България!Все пак са руски инвестиции.... ;)

НЯКАКЪВ "БЪЛГАРИН" ПРИПАДА С ПЛЮНКИ НА УСТА, СРЕЩУ СПАСИТЕЛИТЕ НИ ОТ 500 ГОДИШЕН ТУРСКИ ГЕНОЦИТ - АЗИАТСКИ ТЪПАК! НИЕ, МЕСТНИТЕ - ЗАВАРЕНОТО НАСЕЛЕНИЕ ОТ АЗИАТСКИТЕ ЦИГАНИ- СМЕ БЛАГОДАРНИ, ЧЕ РУСИЯ НЕ НИ ОСТАВИХА КЮРДИ! ЧУВАТЕ ЛИ, ЧЕТЕТЕ ЛИ, НЕГРАМОТНИ И МОЗЪЦИ ОСКЪДНИ? - НИЕ НЕ СМЕ ПОВЕЧЕ ОТ 130 ГОДИНИ КЮРДИ!!! - ПАМЕТНИК НА КИРИЛ И МЕТОДИЙ- В РУСИЯ ИМА, НО КЪДЕТО ТРЯБВА! - ДАЛИ ЗАХАРОВА "НЯМА ЦИЦИ" Е ПЕРЕВЕРЗНО НАБЛЮДЕНИЕ НА СОЗОПОЛСКИ ЦИГАНИН...ЗА КОГОТО КИНЧЕТО ОТ БУРГАС КАЗВАШЕ - "...НЕ ПОЖЕЛАВАМ НА НИТО ЕДНА ЖЕНА ДА ПОЗНАВА САМОХВАЛКОТО -"ЦЪК, ЦЪК, ЕЗЪК..." ЗАХАРОВА СБЪРКА! НО ВСЕ ПАК Е УЧИЛА И РАБОТИЛА В РУСКОТО ПОСОЛСТВОТО ВЪВ ВАШИНГТОН- С АНГЛИЙСКИ ЕЗИК! ПИТАЙТЕ БОЖИДАР ДИМИТРОВ, НАЦИОНАЛНИЯ СЪЧИНИТЕЛ НА ЛАКАРДИИ, ДАЛИ МОЖЕ ДА НАПИШЕ НА НЯКОЙ ДРУГ ЕЗИК, ОСВЕН НА БЪЛГАРСКИ, ЕДНО, ДВЕ ИЗРЕЧЕНИЯ, ВЯРНО!?

много важно, четете си Вие тука колко сте важни, ама това е без значение- редиците Ви оредяват със всяка година и няма връщане назад- колкото построихте комунизма, толкова и ще има пак соц.България! Айде чао!

Каква хубава самокритика си си дръпнал троле със самоопрювате и самоунижаване в името на руските ти господари и поробители?!Да пукнете дано и ти и господарите ви!

Хибридната война на Пичин срещу България завърши с провал! В резултат на нея Българите мрзят Росия както никога досега! Съответно Путин няма да дойде догодина за 3 ти Март.

Да се занимаваме с някаква дребна руска чиновничка. Нека да си говорят каквото искат - с арогантноста си настройват българите срещу тях. Ние нямаме нужда точно руснаци да ни обясняват НАШАТА история, която между другото включва ограмотяването на дивите племена около Москва. Ние, Българите не дължим нищо на днешна империалистическа Русия.

А защо няма паметник на Кирил и Методи в Москва ?

Има

травеститите,бе...

Добре е да си припомним думите на Юлиус Фуччик : "Бдете хора! Никога повече фашизъм и комунизъм!"

захарова може да няма но боико и божидар вече си купуват сутиени.

Ако Захарова е травестит,и това е констатация на част от българските мъже(ако са мъже тези които са написали текста на паметника)то ме е срам от съгражданите ми ,явно за тях идеала за жена е госпожа Меркел или Тереза Мей

Би трябвало да тее срам,че си руски трол!И се опитваш да ни внушиш чувство на вина на нас Българите. та за това папкай руски гомна и се срамувай

че ти не си българин baj Onzi,ти си рязана бургия

НИНОВА Е МЪЖ.

Има паметник-има проблем, няма паметник-няма проблем. Да изчистим ненужните паметници!

Качваме на пиадестала копие на брюкселско момче с пи.ка . То е като фонтан. Тураме му ци-и, пишем "Аллах акбар" с месингови букви. Бронзовото хлапе пи.ае по глави на статуя на Путин и Тръмп.... Какво още...? Няма нужда от друго, нека действаме умерено. Ние да не сме злобари ! Те ни притискат, но можем да отговорим со кротце и со благо. Все пак и двете Империи, са по-млади от нашата... Имат още да се учат, хлапетата...:)

Нашумяха доста теми: С ц--и или без, Шалом, Сталинград- Курск и Софийската гара, психологичните проблеми на населението и др. Един приятел намери за вас песен обобщение /на руски език/ Разбира се, че мога да ви дам link, но ще ме изтрият на минутата. А, аз спазвам правилата! За това само съвет: Във Вашата търсачка напишете "Семен Слепаков дебил" и слушайте. Ако намерите сходства във всички теми, не се учудвайте дълго, а се питайте, защо руснаците ни дадоха своята азбука, даром :)

Браво на майните! Достоен отговор на руската политика към България! Русия води хибридна война с България, която ще загуби! Заедно с отговора на Божо Димитров руснаците си го получиха и даже и дума не отвориха специално за Альоша!Нека знаят, че тия паметници на руска окупация един ден ще бъдат демонтирани! Гаранция!

На тяхно място трябва да има също такива величествени паметници на български владетели! Да не се чудят повече дебилите в парламента, а на мястото на мавзолея на Г.Димитров да се изгради една вушителна скулптура на кан Аспарух, на мястото на съветската армия - паметник на кан Крум и цар Симеон,а на мястото на Альоша - на цар Иван Асен II .

кеф

Лично ще им клъцна ръчичките до лактите. Показно. Следващите мераклии ще си помислят.

ще те схване ишиаса

Ако ми паднеш, лично ще имам удоволствието да ти извия рублофилското вратле. И недей да обиждаш български патриоти, изразили мнение за пиклата без цомби.

А безмозъчното говедо Спас Гърневски защо го забравяте?

аз си помислих ,че става въпрос за захариева.Тя напълно е оформена като такъв.

Травеститите поне,си слагат цици!

Дойчевелето си мисли, че като публикува грозен изродски надпис и ще накърни авторитета на Захарова и оттам на Русия. Но така само се показва разликата в аргументацията - от една страна на руските дипломати, от друга страна на седесарските хъшлаци. От една страна исторически факти, от друга страна лични обиди. И кой печели спора ? Чий авторитет пада ?

Захарова не е травестит. Лично съм проверил. Много си е добра.

Че няма начин да не е руска правокация, вдъхновена от заяждането на Травестита и изпълнена от феновете на Иво Дебили. Пошли нахуй, друзята- не сте интересни

Е честно казано от самото изказване на Захарова човек остава с впечатление,че е това което е написано на паметника!Двуличие и надменност!

Божидар Димитров е известен джентълмен и много възпитан човек. Кефите му се повече сега или преди, когато каза в ефир "Шибан народ" или "шибана държава"? Но той е професор-простак, докато драскачите са само второто. Митът за руската окупация се поддържа грижливо, а истината за бомбите над София не се споменава и бойните действия на партизаните срещу немските рицари са тема табу

Като обявиш война на друга държава, как очакваш да не те бомбят? Ти обясни как комунистите в мирно време си избиват елита като инженери, архитекти, предприемачи, лекари и др. като им изфабрикува измислени обвинения, че са фашисти. След това се осъзнават, че всъщност без тях не се получават нещата.

Логично да те бомбят, но защо центъра на столицата, а не казармите с военните? А не е ли логично и да те окупират? Как Съветската армия щеше да спре на нашата граница и да поиска 2 милиона визи, за да гони германците, защото 2 седмици преди това сме обявили неутралитет?

За комунистите и издевателствата им ще кажа: лошо е на прости и неуки хора да се дават пушки, както и на мутрите в по-скоро време. Но ако кажеш, че в царска България със забраната на всички партии и награда за глава на партизанин е царяла справедливост и мир...

Травестити са соросоидните западняри - те и официално си го признаха, като приеха да има "трети пол" ! Еврогейци, травестити, трети пол и пр. гнусове - това са западнярите !

Този който е напръскал надписите също е от третия пол!

31 пола 31 Неолиберални иновации за унищожаване на самоидентификацията

Ако ти се роди дете хермафродит, ще запееш друга песен.

Травеститите имат цици

Редно е да се разпита Волен Сидеров. Регистриран е многократно за хулигански прояви а освен това се заиграва с националистически идеи. Да не споменаваме, че е приближен на Путин и в Русия го кичат с медали....

Защо никой не вандалства над паметниците от Руско-Турската война? Зщото онези руснаци и тези комунобушмени нямат нищо общо.Това - съвременния руснак- си е пълно говно.Със фалшиво самочуствие, мнителен, мразещ всички останали, лицемер и подлец.само два примера ще дам.Хулят америкнците, но предпочитат Епъл и Айфон, хулят германците но копуват мерцедес и БМВ.И като искат уважение за паметници, те кого са уважили.Уважиха турците и Ердоган и загробиха паметта на дедите си.Прави са хората да искат премахване на червените паметници на фалшивия им велик строй.Ако германците бяха победили България би била по-добре и от Швейцария.

Четох постът Ви до думата "копуват" и после спрях - няма смисъл.

Четох постЪТ ви...и ти извади един правопис...

Русия да излезе с опровержение, не е травестит.

а констатация.

Ивоо,Иво Христов и представа си нямаш колко си прав!!!

да.

Че не са 80% не са, но е явно че ги има. Оставят си подписите навсякъде. Да се заемат сериозно с образуванието. По добре от колкото да купим пет самолета с които да пазим дебилистан. Не може да искаме сладки плодове от дърво с прогнили корени. И то не да ни учат на дати и битки само. ИСКАМЕ ЗА ДЕЦАТА СИ ЕДНА ИСТИНКА ЦЕННОСТНА СИСТЕМА.

се пише. Ти се заеми със своето образУвание, после давай съвети.:) 80% !!!

dimitrez79@yahoo.com

Go screw yourself :) 80%!!!

dimitrez79@yahoo.com

Ти като знаеш как се пише образование да не мислиш че даваш съвети със стойностно садържание. Няма как един кон с капаци да види по на далеч от точката и запетайката.

Абе той Иво Хистов като ви разправя че нацията е дебилна, що се обиждате?! Ей го на, дебили в действие....

Представянето на справедливите искания за махане на съветските паметници като неофашизъм и антисемитизъм е изключително гнусна и опасна руска провокация. Тези драсканици на снимката имат за цел да оправдаят постфактум небивалиците, изречени от Захарова преди седмица. Извършителите трябва да бъдат открити, както и връзките им с пАсолството. Баце да не си прави илюзии ще му клатят стола по време на европредседателството с какво ли не вотове на недоверие, изкуствени политически кризи и активни мероприятия като тези драсканици. Дано не е забравил февруари 2013. Вижте как само вчера издърпаха ушите на пРезидента, а той си мълчш! Отчайващо е да виждаш, лекотата и бруталността, с която Кремъл мачка държавата ни!

Пречупените кръстове по тях не са нацистки знаци, а индийски. ОТИВАЙТЕ СИ В ИНДИЯ БЕ МАНГАЛИ!ВЕЧЕ СТЕ 80%.

Няма в света друга държава или народ, който да мачка и гони всеки завоевател по света, ДА ДАВА СВОБОДАТА НА НАРОДИТЕ И СПОКОЙНО ДА СЕ ПРИБИРА В СВОЯТА СИ ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!! Русия е помогнала и на Германия, Италия, Швейцария, България............................ НА ЦЯЛА ЕВРОПА!!! Руските войни са си пили кафето в Париж и са се прибирали у дома без облаги!!!! Дали са постъпвали така англичани, французи, немци, кравари???? РУСКИЯ ВОЙНИК ЗАСЛУЖАВА МНОГО ПОВЕЧЕ ПАМЕТНИЦИ ПО СВЕТА И В БЪЛГАРИЯ ОТКОЛКОТО СА МУ ИЗДИГНАТИ!!!!! ХОРА ПАЗЕТЕ КАТО ЗЕНИЦИТЕ НА ОЧИТЕ СИ БЛАГОДАРНОСТТА НА НАРОДА НИ КЪМ ДВОЙНИТЕ НИ ОСВОБОДИТЕЛИ!!!!!!!!!!!

А как изглежда руския? В русия живеят 183 националности. Почет само за автентичен руснак? или?))

Малееее, колко си неграмотен!!!!!!! Кой ще разговаря с теб????? Ти не можеш да съставиш едно просто изречение!!!!:)))))))))) ДО КЪДЕ СТИГНА БЪЛГАРИЯ????????!!!!!! Не може да си напише правилно името, взел да бистри политиката по форумите????? ХААААААААААААА ХАБЯТ СИ ПАРИТЕ платците!!!!!!!!!:))))))...по-добре за презервативи да ги дават!:))))))))))))))

"А как изглежда руския? В русия живеят 183 националности. Почет само за автентичен руснак? или?)) " АКО БЕШЕ НАПИСАЛ ТРИТЕ СИ ИЗРЕЧЕНИЯ ТАКА: Как изглежда руския войник? ( изречение никога не почва с "а", "у" "е" и обикновено има подлог)!!!!!! В Русия живеят 183 националности.( някои съществителни се пишат с главна буква!!!!!!!!!) ПочИт само за автентичен руснак... или?)) (почит се пише с буквичката"И" , а "или" се отделя с многоточие)!!!!!!! РАЗБРА ЛИ КОЛКО СИ ДАЛЕЧ ОТ ИСТИНАТА?????? :))))))))))))))))))) НЯМАШ СМИСЛЕНО ИЗРЕЧЕНИЕ!!!!! КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ В КАЛАБАЛЪКА? :))))))))))))))))))))

Нас специално руснаците ни освободиха от златоте и то на няколко пъти! А фашизма в България го измислиха за да не си оправдаят терористичните актове, и грабежа на огромни територии от страна на сърбите!

Рублопитеците сами са надраскали така наречения паметник за да обвинят Българите След грандиозното осиране на Травестита без Цици и Иво Дебила ще спретнат правокации с цел да ни отклонят вниманието от грандиозното осиране на тез двата по горе

Паметника на Цар Лсвлбодител никой не гл закача Има нещо нередно с МОЧА и Альоша щом стават поводи за раздор Това са символи на съветската окупация и трябва да бъдат взривени - както гробницата на мумията в Слфия Има паметник - има проблем и обратното

И като взривиш кво.ще пишеш нова история ли?хубава лоша,това е твоята история.

Това не е наша, а чуждестранна история, която не е важна за нас.

Що касае Нашата история, тази е измислена. Да мажат очите на баламите и да ги водят за носа вече повече от 70 години.

Но много прилича... мдас

На окупационна армия - не е редно да ги има въобще! Първата работа на мервената армия като влиза в София на 8 ми вечерта е да ни открадне златото от БНБ

всичко това е толкова обидно и безумно

Пикльото Божидар Димитров надмина себе си тоя път! Да взима приятелите си соросоиди и да ходят да чистят паметника, който са изцапали за пореден път, веднага - нещастници!

Че за какво ни е паметник неосвободетели -окупатори?Погрешно е праве!Хакде скрий с,ако обичаш!Имаме доста загинали български войници през ВСВ/над 8хил.най много при Драва,както и 9000 безследно изчезнали!Правилното е те да се почетат!

с тези бои и надписи по паметниците някой очевидно е намерил почти директен начин да си комуницира с кабинета на Путин,за което-браво,доста оригинално...въпреки,че е вандалщина

освен че е вандалщина

и в прекия и в преносния смисъл имаме "пиянството на един народ"

Още един, дето пише от паралелна вселена. В коя друга нормална държава в Европа има проблеми с паметниците? И ако можеш ( въпреки тежестта на 80те%), дай определение за окупирана държава. И после кажи в момента какви сме ние. . "Навсякъде , байно ( нерегистриран ) 10.11.2017 19:40 Навсякъде със съветски паметници има проблеми, байно. Европейците помнят зверствата на Червената армия. Освен това байно има и исторически различия. Царство България никога не е водило война със СССР, но е вероломно нападнато и окупирано."

На 17.01.2017г.паметника на Съветските воини във Виена бе залят със тъмночервена боя!Говорителката Захарова за пореден път "осъди "вандалския акт!Но във Виена е различно загинали са 17 000 войници!Австрия е била окупирана от Червената армия близо 10 години до 1955г ,когато успява да договори неутралитет и последващо освобождение от всички окупационните войски- 26.10. е национален празник.Австрийците все пак са имали късмета не само червени окупатори,а и войските на съюзниците САЩ,Франция,Великобритания ,като само Виена е била разделена на 4 окупационни зони!Общо 700 000 хиляди войници,от които 400 000 съветски!И какво става обаче?Още през септември 1945г. се е наложило съветския маршал Конев да издаде заповед за "преустановяване на мародерствата "и нелегалните конфискации на имущества на австрийски граждани,както и забрана на алкохолните ексцесии,плячкосвания,изнасилвания,защото застрашявали доброто име и облика на СССР пред запада!Това е разликата обаче,че там са въвели някакъв ред,за разлика от тук въпреки изпратените няколко писма до Сталин от Георги Димитров за изключително много подобни случаи!В книгата " Войниците на Сталин е Австрия" се говори за т.н. " деца на руснаци " близо 20 000 в резултат на изнасилвания.Не че тази заповед е спряла изцяло запоите ,но поне ги е огранила!

"...силно да люби и мрази",думи на великият Ботев.но кажете,господа,когато тъй жарко мразите,можете ли ,тъй крепко до обичате

"пази боже сляпо да прогледа"

петър

мисля,че сме объркали темата.тук 80% от коментиращите,едва ли знаят и думичка от Ботев и Алеко

не могат, не са способни на нищо как е възможно да се одобрява нещо, което е престъпление само по себе си и защо използват обидни думи

ако бъдем нападнати, русофобите първи ще тръгнете да викате дядо иван да ни спасява

Нормалните хора разчитаме на НАТО, да ни спасява от дяда ти ивана

надеждата крепи човека

:) да, от скоро станахте нормални, преди си бяхте обикновени педали.

Като чета, че са нарисувани свастики на паметника на Алъоша и съм готов вече да се обзаложа, че това са червени боклуци и няокои от тези путинофили и капути от петата колона на Москва, за да продължава провокациите си и да опитва да отклонява вниманието ни от най-важното, а именно, ЧЕ ТОВА СА НЕ ПАМЕТНИЦИ НА ОСВОБОДИТЕЛ, А МОНУМЕНТОМИ НА ПОРОБИТЕЛ, ИСТАНОВИЛ ТЕЖКОТО КЪРВАВО СЪВЕТСКО РОБСТВО И КОМУНИСТИЧЕСКА ДИКТАТУРА В България, ЧЕ МОСКВА, СЛЕД КАТО СЕ СОЛИДАРИЗИРА С ТЕЗИ МОНИМОЕНТУМИ, ЗНАЧИ Е СОЛИДАРНО ОТГОВОРНА И ЗА ОГРОМНИТЕ ЩЕТИ, РАЗГРАБВАНЕТО НИ И ГЕНОЦИДА, ПРОВЕДЕН ОТ СТАЛИН И МЕКЕРЕТАТА МУ В България, вкл. за огромните и несправедливи репарации, и следователно МОСКВА НИ ДЪЛЖИ ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ ДОЛАРИ, ОТКРАДНАТИ ОТ СТРАНАТА НИ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ - КАКТО И ТОНОВЕТЕ ОТКРАДНАТИ БЪЛГАРСКИ АРХИВИ, КОИТО ВСЕ ОЩЕ КРИЕ И ЗАДЪРЖА АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННО!

Тук във форума има много олигофрени, които се осмеляват да плюят по държава, която ни е освободила от турско робство! Не народ а мърша!

"Освободила" расийска империя, не росийска федерация. И не освободила, а ви сте сменили хозяева.

Царска Русия глупако а не "империя"! Никога Русия не е била империя! Писна ми от неграмотни коментари!