Пеевски и истината за КОЙ

Покрай т.нар. "осветяване" на Пеевски стана ясно, че никога не е имало значение дали той ще оглави ДАНС. Защото КОЙ не е конкретен човек.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

чувала съм, че не е добре да носиш две дини под една мишница, а той не две , а 2 000 000 000 02 носи, мисля, че скоро ще ги изтърве, колкото и да му се иска да добави поне още една до тях....все пак поговорката не е случайност, а доказана истина, е и за него рано или късно истината ще излезе наяве, малко ако ги натиснат наще политици от Европа и Америка-всичко ще си кажат....

Журналистката била смела... Материалът бил чудесен!!! САМО ДЕТО НЕ ОТИВА ПО-ДАЛЕЧ ОТ ПЕЕВСКИ. НЯМА И ДУМА ЗА ХОРАТА ЗАД НЕГО. НИТО ЕДНО ИМЕ... ОСВЕН МАЙКА МУ.

Дори не са споменати тези, за които всички знаем! ... поименно!

И тоs ще умре. Няма нищо вечно на тоя свят... И бая сланини ще се разложат

е национално богатство по стандартите на Папуа Нова Гвинея! Много манджи могат да бъдат направени от него включително и сапун за еманацията на обществото- елита!!!

За всички е ясно, че КОЙ е Доган и ДПС. На тези, на които все още не е...нямам коментар...явно живеят в друга държава.

Една статия, която е само за запълване на колонката. Нищо ново под слънцето.

както пишат лекарите след изследване - б.о (без особености).И така вече 25 години.Нищо не се променя и затова терминал2.

Никога не имало съмнение , че ББ е управител на всичко в БГ

Е всичко си беше нагласено и под контрол, само митингувашите баламурниците си бяха реални и за 5 те лева за които се продадоха сега им ги взимат 10000 пъти отгоре с лихвите по всеки възможен и невъзможен начин. Този плондир иначе не е грижа ако хората не блееееха то на него му се решаваше проблема с пълна конфискация, дебелариум за година и 100 сопи на гол гръб и г?з. Сега едни вадят хладилници да събират храна за бедните, а други им се хилят нагло от парламента, сараите, и куп други места с нагласа за пълнбезнаказаност.

Способно момче. Всеки има възможност да притежава медии и капитали, ама малко хора са способни да го направят. Не може всички да са капиталисти. не завиждайте, а гледайте да си намерите богат работодател, т.е. капиталист.

С тези сатанински цифрички няма начин да не симпатизираш на мракобесните капиталисти в масов план. Видно си импринтнат дълбоко и ти харесва което те прави поредния балък хванат в капана на капитала управляван от масони и илюминати.

Лумпен-пролетарият си е в душата такъв - да се продава...дори и на пародия на депутат и предприемач. Момко, до 1945г. в България има,100% капиталисти - средно имотни селяни със собственна земя - средство за производство (капитал).

Способността на "способното момче" се състои в избора му на работодател и в усърдието му чрез своя "труд" да надмине по "трудолюбие" дори работодателя си. Той не си е намерил богат работодател, т.е. капиталист, а си е намерил за работодател лъжлив, крадлив, безкруполен, жесток, душевно деградирал политик. И както се вижда ще успее да надмине работодателя си.

Този, онзи и шаиката им питам аз докога??? Докога ще се развяват свободнно без опасност да ги застреля като кучета някои честен гражданин?? Е докогато стане това, тогава и ще си сърбате попарата за бездействието скъпи съграждани. Дотогава ще се самоизяждате, а такива като този ще трупат тлъстини за ваша сметка, дотогава ще ви дебнат от всякъде и по всякакъв възможен начин и ако захлебите ще ви връщат на нулата с един банков замах. Събудете се, вие сте зомбмиран жестоко и е нужна воля и студена вода.

е,кой ще ходи да гласува?

Ще ходят да гласуват макар и по трудно. С тази жестока многогдишна мозъчна промивка не се учудваи когато ги вдиш да гласуват дори и да не са ходили пак ще се окаже че са гласували даже и мъртвите им някак възкресени по изборите роднини -(( ако ме разбираш.

Тоя яде цял бик само за меза !!! егати глигана !!!

случайна...В шкембето му свободно можеха седна пет души турци и да пият кафе; в главата му с трийсет яйца гъска да насадиш; а гърдите му - гърди нямат нашите чорбаджии. Лицето на кир Михалаки мязаше на подница, носът - на мухлясал грозд, ръцете - ръцете му се не виждаха отпред; а крака - само от краката му да направиш 5-6 попа. Отзад кир Михалаки беше някак по-деликатен: вратът му - като талията на свинята, гърбът - като табашки кош, а под гърба - кръгла манастирска трапеза... Хр.Ботев

Интересно като споменах за забогателите агенти на дс-КГБ като Петър Манджуков-агент Пампоров и коментара ми липсва!!!Явно имат власт и над ДИР-а...

Не е на добре - все някой някога ще вземе двуцевката в свои ръце... Неминуемо е, при това глиганът е едър...

НАЙ-ГОЛЕМИЯ ''КОЙ'' ,....е СУЛТАН-ДОГАН . ''КОЙ'',все още управлява чужда държава ,наречена България... А НА БАС?

Ако не е той мисля, че щеше да много много по-зле! Така поне има известна неутрализация на милиционерския устрем...

Докато има достатъчно желаещи да работят за КОЙ ще си имаме и КОЙ и КОИ. Тия сами по себе си, не могат да свършат нищо сами, ако достатъчно "добри", "обикновени" хора не бяха готови да им ядът от ръката... п.п. Един поискал да се кандидатира за кмет и го питат защо. -Ами, разбрах за корупцията, за злоупотребите с власт, за личното обогатяване, за оргиите, които се организират в кметството... -И искате да ги спрете? -Не! Искам да участвам!!

И Аз , И аз , къде е келепира , че бай ти Ганя да запретне ръкави?...

Поздравления за смелостта на журналистката!

Забележи, че след името й е изписано DW...Колко е просто да си смел! Но материалът е чудесен!!!

РАНО Е ОЩЕ ЗА КОЛЕДА!!!ЗАЩО МИ ПОКАЗВАТЕ ТОЗИ ТУМБАНЧО???

" КОЙ е властовата система на една олигархична диктатура, в която играчите са едни и същи, а смяната на местата им (управляващи или опозиция) не води до никаква качествена разлика." Е те това, ако не обяснява, защо са необходими обществени заведения, като Беляне, Скравена, Слънчев бряг и др., където периодично да бъде изпращан българския политически и интелектуален "елит", здраве му кажи.

Лeeeко си объркал "елита". В споменатите "учрежждения" именно голтаците натикаха истинския елит. Е , и малко лумпени , за да не се чувства елита като хора сред тях

Руснаците още преди 10 години направиха безброй филми и сериали на тази тема - рейдърството на олигархията . Любим сериал ми беше "Часовникарят". Бостът на мощна финансова групировка беше господ. Той решаваше и съдби и събития. Като във всеки филм има и храна за зрителите - Босът колекционирае антични часовници. Именно в такъв часовник му поставиха генератор че ....което спря чрез сигналите си работата на изкуствените протези в сърцето му управлявани от локална батерия. И интересното започна оттам - разследващия инспектор изведнъж се оказа самият той Часовникарят. Умря едно поставено лице и веднага системата го замени с друго. Без да се видят реалните кукловоди. Един вид, системата на олигархическото управление е усъвършенствана до ниво Автономност. В случаят в България Син наследява Майката. Но българският вариант е гротестно - циничен ...Нашите "часовникари" са с дебилно ниска култура, лично излъчване и интелектуални възможности за финансово развитие. В това е трагизмът на "преходът" ни....не случихме и на олигарси :)

аз не знам, кои здавомислещ дава пари за тези скапани и манипулативни вестници. тогава как се издаржат ? освен това и много канали не гледам.ако ми потрябва жалт вестник знам от каде да си го купя

Но издателите на тези вестници получават ДЪРЖАВНИ субсидии. Както партиите. А вие се възмущавайте тук.

Там е работата, нездравомислещите са мнозинството. И мечтаят да бъдат лъгани - съвсем нормално за хората. Върни се месец назад на вр. "Хаджи Димитър" (Бузлуджа) и ще видиш доказателството.

За всеки е ясно, че КОЙ е всъщност главата на октопода - БОРИСОВ!

Абсолютно точно ! 1+

Царят е гол, ама никой не вижда!

Една статия в която не се казва нищо интересно.

jingiby

"КОЙ е властовата система на една олигархична диктатура, в която играчите са едни и същи, а смяната на местата им (управляващи или опозиция) не води до никаква качествена разлика." Напълно съм съгласен!

"Кой "е нещо осезаемо ,но не конкретно определено..Това е мафията която управлява с пипалата си.Е ,къде е демокрацията?При бай Тошо се знаеше ,кой е начело на тоталитарния режим.Сега кръстникът е един от тия ,които се избиват.

Ех, колко хубаво беше при Бай Тошо!!!! п.п. Колко трябва да си глупав, за да не знаеш сега, кой кой е??? Ако сега не може да се ориентираш, по времето на Бай Тошо си пишел лозунгите на които всички се смеят сега. "Всеки кооператор - свиня! Всеки комунист - две!"

Майката на ДЖАБА не държеше ли ТОТОто

Познай кой и защо?

Беше директор на държавното ТОТО, но я уволниха за системно нетрезво състояние в работно време и куп злоупотреби, а сега е собственик и на Лотария България и Бинго за Милиони разпространяваните картончета по павилионите на Lafka, където балъците масово вкарват пари в джобовете им.

Сега ще фалират ТОТОто за да им вървят техните игри и без това махнаха едното теглене и допълнителните печалби!

Когато Ирена Крьстева беше назначена от Лучано за шеф на тотото Пеевски управляваше финансите на министерството на спорта заедно с Маргарита Николова/която доскоро живееше с Лучано/.В миналия парламент сьщата стана депутат от Атака-а пьк Пеевски стана депутат от ДПС.

А,вярно ли е че всички игри на късмета ,лото,билетчета които народа търка и др.са негови ?

КОЙ е властовата система на една олигархична диктатура, която ще управлява вечно. Навсякъде по света съществува олигархия, но в България олигархията е огледален образ на държавата- пълна свинщина, съставена от хора излезли от "коптора" на прехода, с визия на "мутирали" чудовища и души на "касапи". Това са хора, които "обичат " изкуството но и "бахура". Абе пълна отврат.

"КОЙ е властовата система на една олигархична диктатура, която ще управлява вечно. " Наистина като махнем патоса май нищо не остава.Звучи като - Не харсвам Пеевски и хората в дъжавното управление. Никой не ги харесва моме!Но че ще управляват вечно не е правилно,тази "олигархична диктатура"не управлява там е проблема ,тази"олигархична диктатура"само взима , продава,краде дои и т.н.

Това показва, че сегашната върхушка се крепи на безаконието в България!

Младост, Лирика, Възвишеност...почти като творчеството на Любов Френска... Не е да няма истини в статията, но патосът е в доста голям излишък!

Дайте държавата на майка и син. Те имат търбуси да я погълнат.

Някой знае ли, дали има връзка между Делян Пеевски и адвокат Марин Марковски, че нещо много си приличат? Хайде да ви видя сега колко сте информирани.

Има връзка, от една и съща кочина са.

SS317886

навсякъде по света е така от както свят светува, който държи ресурсите се разпорежда с живота на стадото, няма политическа система която да промени това ... и в щатите където се хвалят че имат демокрация, корпорациите управляват всичко, ние тук си имаме шепа олигарси, в по-малък мащаб но ситуацията е абсолютно същата ...

Тази статия ме върна в далечната 1990 г.;о) Аз - млада и възторжена ( все още) след избухването на демокрацията, срещам дърт комунист, бивш секретар на ОК на Партията! Срещам го на позиция, на която по всички правила на новопридобитата ни 'демокрация" не би следвало да бъде... Та тогава Той ми обясни нагледно истината за властта така: Моето момиче, властта е една тава с боб. Бобчетата се джуркат из тавата - един път у ляво, един път у дясно, и си сменят местата! Важното, моето момиче, е да не изхвръкнат от тавата!';о) Така като гледам - прав е бил дъртия комунист!

И като си помисля как не искахме монополът на държавата..... Та стигнахме до монопол на отделни хора.