Популярният бургаски актьор Тони Минасян, известен с ролята си на Роки от хитовия сериал "7 часа разлика" влиза в Общинския съвет на Бургас. Той ще заеме мястото на избрания общински съветник от ГЕРБ Тина Писаров, която е подала заявление, че се отказва да е част от новия ОбС Бургас, предаде "Флагман".

Тина Писарова ще остане директор на ОП "Общински имоти", тъй като кметът Димитър Николов държи изключително много на нея, а и правомощията на предприятието се очаква да бъдат разширени.

От 2020 година ОП "Общински имоти" ще има звено, което да отговаря за всички текущи ремонти на общинско имущество. Това е идея, която ГЕРБ възприе от избирателите си по време на множеството срещи през кампанията. Тина Писарова ще трябва да извърши сериозни вътрешни промени в предприятието и моментът никак не е подходящ да напуска директорския пост, защото това би саботирало реализацията на добрата идея.

Тони Минасян бе на 25-то място в листата и безспорно ще е едно от интересните имена в следващия Общински съвет. Той е актьор В ДТ "Адриана Будевска", има роли и в Сатиричния театър. През кампанията Тони Минасян разви и някои от интересните си идеи за чието изпълнение ще работи в ОбС - изграждането на арт галерия в центъра, модерни пространства за изкуство и култура, създаване на условия за развитието на творческите възможности на млади и талантливи бургазлии.