Най-коментирани за последните 48 часа

Волгин получи ”Златен скункс” след триумфа на Гришо

Журналистът Петър Волгин, който заяви, че да превръщаш в идол Григор Димитров е признак за нисък интелект, получи "Златен скункс" от "Господари на ефира". прочети още »
-
вчера

България спешно трябва да направи нещо срещу бедността

България продължава да е сред страните от ЕС с най-слаб резултат според изследването по Индекс за социална справедливост и спешно се нуждае от реформи. прочети още »
-
вчера

Съветват Ердоган да преразгледа членството на Турция в НАТО

Главният съветник на Ердоган Ялчин Топчу смята, че Турция трябва да преразгледа членството си в НАТО, тъй като алиансът води враждебна политика спрямо... прочети още »
-
вчера

Радев за Гришо: Българин показа как с труд се постига победа

Президентът Румен Радев поздрави Григор Димитров за голямата му победа, която го издигна до шампион на шампионите. прочети още »
-
вчера

Убитото на зебра момче - дисциплиниран отличник

16-годишният ученик, който бе блъснат и убит на пешеходна пътека край село Атия, е Костадин Джардов - възпитаник на Гимназията по туризъм в Бургас. прочети още »
-
вчера

Т. Петкова: Ако строим АЕЦ ”Белене”, ще е готова през 2029-а

Най-лошият сценарий за АЕЦ Белене е да не предприемем нищо. Според БАН продажбата на оборудването трябва да бъде последната опция, каза енергийният... прочети още »
-
09:29

За 81% от българите жената трябва да е домакиня

81% от българите смятат, че най-важната роля на жената е да се грижи за дома и семейството, сочи ново проучване на „Евробарометър” за половото... прочети още »
-
10:20

„Наказанието на Нинова в НС е отстъпление на демокрацията“

Демокрацията е в отстъпление, а изгонването от трибуната на НС на лидера на опозицията за това, че критикува премиера и правителството, е олицетворение... прочети още »
-
вчера

Марешки: Иво Христов е пътник, ще питаме всеки дебил ли е

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки се закани, че няма да се откажат да искат оставката на депутата от БСП проф. Иво Христов и тръгват из страната да... прочети още »
-
09:03

US бойни машини и танкове идват за учение у нас

На учебния полигон "Ново село" започва съвместната българо-американска подготовка Joint Training - 5 прочети още »
-
17:47

Нова трагедия на пътя - 3 жертви и 4-ма ранени

Трима души са загинали, а четирима са ранени, при нова тежка катастрофа, станала на пътя Шумен-Силистра, съобщиха от МВР. прочети още »
-
вчера

Русия призна за радиоактивния облак

Русия призна, че е регистрирала радиоактивно замърсяване на части от територията си в края на септември и началото на октомври. прочети още »
-
07:01

”Може да съм генерал, но не харесвам войнствената реторика”

Може да съм генерал, но не харесвам войнствената реторика. До нея прибягват лекомислено тъкмо политици без пагони. прочети още »
-
вчера

Земан към Путин: Вие победихте в Сирия

Нормализирането на отношенията между Русия и Ес отговаря на общите интереси, заяви руският президент Владимир Путин след среща с чешкия си колега Милош... прочети още »
-
16:14

Борисов: ЕС трябва да се загради отвън, но Турция е важна

"Най-правилно е да държим миграционният натиск извън Европейският съюз, затова и смятам, че споразумението с Турция за мигрантите е най-правилно. прочети още »
-
вчера

Шофьор уби 16-годишно момче на пешеходна пътека

16-годишно момче е загинало на място, след като е било блъснато от шофьор на джип на пешеходна пътека край бургаското село Атия. прочети още »
-
вчера

Това ли е краят на Меркел?

Преговорите за съставяне на правителство в Германия се провалиха. Какво предстои? Нови избори? Нов канцлер? Или Меркел ІV, но с правителство на... прочети още »
-
вчера


Адвокат: Отвеждане на пътни нарушители в РПУ е незаконно

Извеждането на нарушители от трафика и отвеждането им в РПУ ще е произвол и полицейщина, ако не бъде ясно разписано в закон. Сега няма такава разпоредба.