Децата на Слънцето пак се събират на Камен бряг

Световният хит "Джулай морнинг" пак ще огласи скалите край каварненското село Камен бряг - сякаш най-автентичното място на Земята за посрещане на... прочети още »
-
22:44

НОИ: Населението намалява, разходите за пенсии растат

Населението на България ще продължи да намалява, възрастните хора ще станат повече от работещите, а разходите за пенсии ще продължат да нарастват,... прочети още »
-
21:06

Еврокомисията иска бързо да въведем еврото

Еврокомисията планира въвеждането на евро за всички страни-членки на ЕС, включително за България, пишат германски и британски вестници. прочети още »
-
19:20

Студен душ за хиляди пенсионери в Гърция

Студен душ поля над 150 хиляди пенсионери в Гърция, след като видели пенсиите си орязани с 48 на сто в сравнение със сумите, които са получавали досега. прочети още »
-
18:46

Близо 200 бойци на ИД, бягащи от Фалуджа, бяха убити

Близо 200 бойци на джихадистката групировка "Ислямска държава", бягащи от западния иракски град Фалуджа, са били убити при въздушни удари. прочети още »
-
18:34

Захариева: Докладът за Прокуратурата ще бъде публичен

Министърът на правосъдието Екатерина Захариева заяви, че изводите и препоръките от независимия анализ на Прокуратурата ще бъдат публични. прочети още »
-
18:15

Порошенко откри паметник на Тарас Шевченко в София

Президентите на България и на Украйна откриха на площад "Възраждане" в София паметник на големия украински поет, писател и общественик Тарас Шевченко. прочети още »
-
17:41

ДАНС: Има висок риск от тероризъм, но не конкретна заплаха

Съществува висок риск, но няма конкретна заплаха за България след случващото се в Турция близо до нашата държава, заяви председателят на ДАНС Димитър... прочети още »
-
17:15

Армения ратифицира договор с Москва за противоракетен щит

Арменският парламент ратифицира договор за създаване на съвместна система за противоракетна отбрана с Русия, предаде Франс прес, цитирана от БТА. прочети още »
-
17:04

Мъж измина 5 км пеша, за да дари книги на изгоряло читалище

Мъж от Пловдив направи трогателен жест и измина 5 километра пеша в горещините, за да дари книги на изгорялото 106-годишно читалище в беловското село... прочети още »
-
16:43

Предлагат профилактични тестове за наркотици за ученици

Тест за наркотици да се включи към профилактичните прегледи за ученици, предлагат депутати. прочети още »
-
16:00

Разбиха незаконна търговия на лекарства в аптечна верига

Незаконна търговия с лекарства от аптечна верига във Велико Търново бе разбита при спецоперация на ДАНС, МВР, Агенция по лекарствата и НАП във вторник. прочети още »
-
15:49

Семейство даде 30 000 лв. на измамници

Телефонни измамници взеха 30 000 лева от възрастно семейство от Пловдив. прочети още »
-
15:19

Разкриха откъде са атентаторите от атаката в Истанбул

Атентаторите самоубийци от атаката на летище "Ататюрк" в Истанбул са граждани на Русия, Узбекистан и Киргизстан, съобщи представител на турското... прочети още »
-
15:07

МВнР: Българите да внимават в Турция

Опасността от извършване на терористични актове в Турция продължава да бъде висока. Това напомни МВнР на българските граждани, пътуващи за Турция. прочети още »
-
15:03

България потвърди подкрепата си за Украйна

Президентът Росен Плевнелиев потвърди категоричната подкрепа на България за европейското бъдеще на Украйна при срещата си с президента Петро Порошенко. прочети още »
-
14:34

Изненада: Борис Джонсън не е кандидат за британски премиер

Консерваторът Борис Джонсън, бивш кмет на Лондон и водещ активист в кампанията за Брекзит, няма да се кандидатира за британски министър-председател,... прочети още »
-
14:15
22:44   Децата на Слънцето пак се събират на Камен бряг 21:06   НОИ: Населението намалява, разходите за пенсии растат 19:20   Еврокомисията иска бързо да въведем еврото 18:46   Студен душ за хиляди пенсионери в Гърция 18:34   Близо 200 бойци на ИД, бягащи от Фалуджа, бяха убити 18:15   Захариева: Докладът за Прокуратурата ще бъде публичен 17:41   Порошенко откри паметник на Тарас Шевченко в София 17:15   ДАНС: Има висок риск от тероризъм, но не конкретна заплаха 17:04   Армения ратифицира договор с Москва за противоракетен щит 16:43   Мъж измина 5 км пеша, за да дари книги на изгоряло читалище 16:00   Предлагат профилактични тестове за наркотици за ученици 15:49   Разбиха незаконна търговия на лекарства в аптечна верига 15:19   Семейство даде 30 000 лв. на измамници 15:07   Разкриха откъде са атентаторите от атаката в Истанбул 15:03   МВнР: Българите да внимават в Турция 14:34   България потвърди подкрепата си за Украйна 14:15   Изненада: Борис Джонсън не е кандидат за британски премиер


Ердоган сменя тактиката

Чак когато турските плажове се обезлюдиха и всички изпитаха на гърба си последиците от катастрофалната външна политика, Ердоган показа, че е готов да отстъпи.