Версия № 1 – малайзийският Боинг 777 е похитен

В Париж приключи срещата при закрити врата на малайзийски експерти с френски експерти относно разследването на изчезналия преди година и половина самолет. прочети още »
-
вчера

Изчезналата ученичка от Созопол се прибра жива и здрава

Изчезналата 17-годишна ученичка от Созопол София Фаралиева се е прибрала жива и здрава вкъщи, съобщи "24 часа". прочети още »
-
вчера

Гърция и кредиторите се разбраха за пенсионните реформи

Гърция и нейните кредитори се договориха, че новите пенсионни реформи няма да засегнат онези, които са получили право да се пенсионират до края на юни. прочети още »
-
вчера

Фирми на ”Лукойл” обвинени за пране на пари в Румъния

Румънската прокуратура внесе обвинения по дело за разследване на пране на пари в дъщерни компании на "Лукойл" в страната. прочети още »
-
вчера

Русия създава нов вид въоръжени сили - Въздушно-космически

В съответствие с президентски указ от 1 август в Русия се създава нов вид въоръжени сили - Въздушно-космически сили (ВКС). прочети още »
-
вчера

ГДБОП разкри и задържа престъпна банда за наркотици

Престъпна група, занимавала се с производство и разпространение на наркотици, е разкрита при специализирана операция на ГДБОП, съобщиха от пресцентъра... прочети още »
-
вчера

Разследване срещу блогъри предизвика скандал в Берлин

Разследване срещу двама германски блогъри, обвинени, че са изнесли поверителна информация, застрашаваща сигурността на страната, предизвика скандал в... прочети още »
-
вчера

Съдът отложи екстрадицията на шефа на ”Техномаркет”

Софийският градски съд даде едномесечен срок на италианските власти да прецизират искането си за екстрадицията на съоснователя на "Техномаркет" Николай... прочети още »
-
вчера

Азаров обяви от Москва, че комитет ще спасява Украйна

Бившият премиер на Украйна Микола Азаров съобщи на пресконференция в Москва за създаването на комитет за спасение на Украйна. прочети още »
-
вчера

17-годишна ученичка изчезна на къмпинг ”Градина”

17-годишната София Фарлалиева от Созопол изчезна на къмпинг „Градина” рано тази сутрин, сигнализираха нейни близки във фейсбук. прочети още »
-
вчера

Рекорден брой имигранти в Германия за миналата година

Броят на имигрантите, живеещи в Германия, е достигнал 10,9 милиона миналата година - с един милион повече, отколкото три години по-рано. прочети още »
-
вчера

Борисов: Аз решавам да се сменят ли министри

Правото да се преструктурира кабинетът е мое. Дали ще се сменят министри или не и с кой аз бих приел да работя, също е мой избор, заяви премиерът. прочети още »
-
вчера

МЗ с кампания за ”размагьосване” на митовете за ваксините

Министерство на здравеопазването започва мащабна кампания за разясняване на нуждите и ползите от задължителната ваксинация на малките деца. прочети още »
-
вчера

Книга с крилати фрази на Борисов е на пазара

Емблематични фрази на Бойко Борисов като главен секретар на МВР, кмет на София и премиер, са събрани в книга, която вече е на пазара, съобщиха от... прочети още »
-
вчера

Ципрас откаран в болница със затруднено дишане

Гръцкият премиер Алексис Ципрас е бил откаран в болница в петък, след като получил симптоми на задушаване по време на заседанието на парламента. прочети още »
-
вчера

Турция ще пести $1 млрд. годишно от отстъпки за руски газ

Турция се надява да пести 1 милиард долара годишно от предоставените от Русия отстъпки в цената за природния газ. прочети още »
-
вчера

Божидар Димитров поля премиера и министри със свещена вода

С министрите Лиляна Павлова, Владислав Горанов и Ивайло Московски направихме обиколка из комплекс "Стара Плиска". прочети още »
-
вчера
вчера   Версия № 1 – малайзийският Боинг 777 е похитен вчера   Изчезналата ученичка от Созопол се прибра жива и здрава вчера   Гърция и кредиторите се разбраха за пенсионните реформи вчера   Фирми на ”Лукойл” обвинени за пране на пари в Румъния вчера   Русия създава нов вид въоръжени сили - Въздушно-космически вчера   ГДБОП разкри и задържа престъпна банда за наркотици вчера   Разследване срещу блогъри предизвика скандал в Берлин вчера   Съдът отложи екстрадицията на шефа на ”Техномаркет” вчера   Азаров обяви от Москва, че комитет ще спасява Украйна вчера   17-годишна ученичка изчезна на къмпинг ”Градина” вчера   Рекорден брой имигранти в Германия за миналата година вчера   Борисов: Аз решавам да се сменят ли министри вчера   МЗ с кампания за ”размагьосване” на митовете за ваксините вчера   Книга с крилати фрази на Борисов е на пазара вчера   Ципрас откаран в болница със затруднено дишане вчера   Турция ще пести $1 млрд. годишно от отстъпки за руски газ вчера   Божидар Димитров поля премиера и министри със свещена вода