Десетки украински снаряди паднаха в руско погранично село

Около 40 украински снаряда паднаха днес на територията на руското селце Примиуски в Ростовска област. В Славянск пък бе открит първия масов гроб. прочети още »
-
15:47

КЗК обвини ЕРП-тата в господстващо положение

Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) обвини електроразпределителните дружества ЕВН, Енерго-Про и ЧЕЗ в злоупотреба с господстващо положение на... прочети още »
-
15:16

БСП подозира, че ДПС ще направи кабинет с ГЕРБ сега

БСП върна мандата за съставяне на правителство, но заподозря, че ДПС може да не го върне и да направи правителство с ГЕРБ. прочети още »
-
14:30

Василев: Не се крия от съда, в България има опасност за мен

Цветан Василев заяви, че не се крие от правосъдието. Единствената причина да остане в чужбина е осигуряването на личната му сигурност заради определени... прочети още »
-
14:28

”Екзакта”: ГЕРБ води пред БСП с 11%

Ако изборите бяха на 15 юли, ГЕРБ биха получили 26 процента, БСП - 15 на сто, а ДПС - 7 на сто. прочети още »
-
13:31

БСП настоява Орешарски да оттегли актуализацията на бюджета

Коалиция за България (КБ) настоява правителството да изтегли от парламента актуализацията на държавния бюджет. Премиерът обаче едва ли ще го направи. прочети още »
-
13:21

Столична болница оказва спешна помощ с хеликоптер (снимки)

Университетска болница “Лозенец“ представи най-новата си медицинска услуга - оказване на спешна медицинска помощ с хеликоптер. прочети още »
-
13:15

Няма оцелели от разбилия се алжирски самолет

Френският президент Франсоа Оланд съобщи, че няма оцелели при катастрофата на алжирския самолет в Мали вчера. Една от черните кутии е открита. прочети още »
-
13:05

Четирима младежи загинаха при катастрофа в Бургаско

Три момчета и едно момиче са загинали на място при тежка катастрофа, станала тази сутрин на пътя между карнобатските села Аспарухово и Сърнево. прочети още »
-
12:58

ГЕРБ ще работи с ДПС, ако се налага да се спасява държавата

ГЕРБ няма да влиза в коалиция с ДПС, Бойко Борисов обаче не изключва да работи с движението след изборите, ако "се налага да се спасява държавата". прочети още »
-
12:51

Слънчева буря е можела да ни върне в 18 век

През 2012 г. силна слънчева буря за малко е щяла да връхлети Земята и да наруши функционирането на електрическите мрежи, връщайки днешната цивилизация... прочети още »
-
12:45

ДАНС разби престъпна група за наркотрафик

ДАНС разби престъпна група, занимаваща се с трафик на наркотици. Преди дни на ГКПП "Капитан Андреево" са задържани 106 кг хероин в автомобил, идващ от... прочети още »
-
12:15

Борисов предложи Калин Христов за управител на БНБ

Лидерът на ГЕРБ предложи Калин Христов за управител на БНБ. ДПС е за смяна на Иван Искров. БСП е за смяна на цялото ръководство на БНБ, но от... прочети още »
-
12:05

ДПС и ГЕРБ се съюзиха за бюджета, БСП напусна залата

Актуализацията на централния бюджет и този на НЗОК, предложена от правителството, ще бъде гласувана на извънредно заседание на 29 юли от 15 ч. прочети още »
-
11:09

Откриха част от корпуса на разбилия се самолет и още трупове

Част от корпуса на малайзийския самолет и още трупове бяха открити в гориста местност в района на катастрофата в Източна Украйна, съобщават... прочети още »
-
10:34

Плевнелиев поиска да се отворят ”досиетата КТБ”

Да се отворят "досиетата КТБ", да има пълен преглед на активите, да се провери офшорка след офшорка, призова Росен Плевнелиев. Той поиска международни... прочети още »
-
10:20

Миков весели с бисери в последните дни

НС започна работа ударно, регистрираха се 174 депутати. Работата бе съпроводена от хумористичните забележки на председателя Михаил Миков. прочети още »
-
10:15
15:47   Десетки украински снаряди паднаха в руско погранично село 15:16   КЗК обвини ЕРП-тата в господстващо положение 14:30   БСП подозира, че ДПС ще направи кабинет с ГЕРБ сега 14:28   Василев: Не се крия от съда, в България има опасност за мен 13:31   ”Екзакта”: ГЕРБ води пред БСП с 11% 13:21   БСП настоява Орешарски да оттегли актуализацията на бюджета 13:15   Столична болница оказва спешна помощ с хеликоптер (снимки) 13:05   Няма оцелели от разбилия се алжирски самолет 12:58   Четирима младежи загинаха при катастрофа в Бургаско 12:51   ГЕРБ ще работи с ДПС, ако се налага да се спасява държавата 12:45   Слънчева буря е можела да ни върне в 18 век 12:15   ДАНС разби престъпна група за наркотрафик 12:05   Борисов предложи Калин Христов за управител на БНБ 11:09   ДПС и ГЕРБ се съюзиха за бюджета, БСП напусна залата 10:34   Откриха част от корпуса на разбилия се самолет и още трупове 10:20   Плевнелиев поиска да се отворят ”досиетата КТБ” 10:15   Миков весели с бисери в последните дни