Мирните преговори в Минск завършиха без споразумение

Преговорите между Киев и проруските сепаратисти, състояли се в Минск, приключиха без каквото и да било споразумение, заяви пратеникът на правителството. прочети още »
-
вчера

Няма пострадали хора от силните ветрове в страната

Няма пострадали хора в засегнатите от силния вятър през нощта региони, обстановката в Монтана, София, Варна, Перник и Кърджали постепенно се нормализира. прочети още »
-
вчера

”Подемос”: Вятърът на промените задуха в Европа

Вятърът на промените задуха над Европа, заяви на голяма демонстрация в Мадрид водачът на испанската лява партия "Подемос". прочети още »
-
вчера

Предсрочните избори в България ще дойдат, смятат от БСП

Предсрочните избори в България ще дойдат, каза депутатът от "БСП лява България" Валери Жаблянов на брифинг по време на семинара на левицата в Пловдив. прочети още »
-
вчера

Германия и ЕЦБ играят твърдо с Гърция

Ангела Меркел изключи възможността от отписване на гръцки дълг, а Европейската централна банка заплаши със спиране на финансирането на гръцките банки. прочети още »
-
вчера

Калфин: Станишев у нас говори едно, а в Брюксел друго

Ивайло Калфин коментира във Варна направените на семинара на БСП в Пловдив изказвания по адрес на АБВ. прочети още »
-
вчера

В Македония осуетили опит за държавен преврат

За пръв път в историята на независима Македония се прави опит за насилствено сваляне на конституционния ред, заяви вътрешният министър Янкуловска. прочети още »
-
вчера

”Ислямска държава” унищожава библиотеки в Ирак

Джихадистите посягат на библиотеки и полагат усилия да "пречистят" обществото от всичко, което не отговаря на тяхната представа за исляма. прочети още »
-
вчера

Желев беше честен, скромен и голям демократ, пишат граждани

Добър, скромен, честен човек, с идеали, които отстояваше до край. Голям демократ и един от малцината, който поставяше съдържанието пред формата, пред... прочети още »
-
вчера

Горанов: Има съзнателни опити за дестабилизация на България

Искаме да въведем еврото, но не сме готови. Има сили, които имат интерес от дестабилизация на страната ни. прочети още »
-
вчера

Голям пожар бушува в библиотеката на ИНИОН в Москва

Голям пожар избухна снощи във втората по големина московска библиотека – на ИНИОН (Института за научна информация по обществени науки). прочети още »
-
вчера

Станишев: Не е даденост Борисов да стане президент

Не е нещо неизбежно кметовете на големите градове да са от ГЕРБ или следващият президент да бъде премиерът Бойко Борисов, смята Сергей Станишев. прочети още »
-
вчера

НИХМ предупреждава за опасност от дъжд и вятър

Оранжев код за дъжд и вятър е обявен за областите Смолян, Хасково и Кърджали за днес от Националния институт по метеорология и хидрология към БАН. прочети още »
-
вчера

ДКЕВР е установила нарушения на Енерго-Про

Държавната комисия за енергийно и водно регулиране е установила, че обявеното от Енерго-Про отчитане на електромерите през декември не съвпада с... прочети още »
-
вчера

Гръцкото правителство спря приватизацията

Гръцкото правителство премахва Фонда за управление на гръцкото държавно имущество, с което се слага край на процеса на приватизация. прочети още »
-
вчера

Днес се очаква споразумение в Минск за кризата в Украйна

Участниците от Контактната група са готови да потеглят за Минск, за да финализират споразуменията за мирно решение на кризата в Украйна. прочети още »
-
вчера

Днес изтича валидността на годишните винетки за 2014 година

От агенция "Пътна инфраструктура" припомнят, че днес, 31 януари, изтича валидността на годишните винетки за 2014 г. Цените през 2015 г. са непроменени. прочети още »
-
вчера
вчера   Мирните преговори в Минск завършиха без споразумение вчера   Няма пострадали хора от силните ветрове в страната вчера   ”Подемос”: Вятърът на промените задуха в Европа вчера   Предсрочните избори в България ще дойдат, смятат от БСП вчера   Германия и ЕЦБ играят твърдо с Гърция вчера   Калфин: Станишев у нас говори едно, а в Брюксел друго вчера   В Македония осуетили опит за държавен преврат вчера   ”Ислямска държава” унищожава библиотеки в Ирак вчера   Желев беше честен, скромен и голям демократ, пишат граждани вчера   Горанов: Има съзнателни опити за дестабилизация на България вчера   Голям пожар бушува в библиотеката на ИНИОН в Москва вчера   Станишев: Не е даденост Борисов да стане президент вчера   НИХМ предупреждава за опасност от дъжд и вятър вчера   ДКЕВР е установила нарушения на Енерго-Про вчера   Гръцкото правителство спря приватизацията вчера   Днес се очаква споразумение в Минск за кризата в Украйна вчера   Днес изтича валидността на годишните винетки за 2014 година