ЕС: Вратата за членство на Турция остава открехната

ЕС оставя открехната вратата за членство на Турция, но тя трябва да изпрати по-ясни послания ще изпълни ли критериите за човешки права и върховенство... прочети още »
-
22:44

Откриха 1,2 млн. евро в багаж на летище

Властите откриха 1,2 милиона евро в багаж на летището в Дюселдорф, съобщи германската митническа служба. прочети още »
-
22:18

500 полицаи срещу протестиращите в Скопие

Повече от 2000 протестиращи се събраха и тази вечер на протест в македонската столица Скопие. Този път обаче не пред парламента, пред... прочети още »
-
21:41

Тръмп за първите си 100 дни: Никой не е правил повече

Напредваме страхотно добре, правим страшно много неща - така се поздрави Доналд Тръмп за първите 100 дни от управлението си, които се навършват утре. прочети още »
-
21:05

Жан-Мари льо Пен за убития в Париж: Почетоха гей, не полицай

Бащата на крайнодясната кандидатка за президент на Франция Марин льо Пен, Жан-Мари льо Пен, бил шокиран от церемонията в памет на убития на... прочети още »
-
20:28

Спецотряд разкри телефонни измами за 50 000 лв. за седмица

Полицията във Велико Търново сформира спецотряд за борба с телефонните измамници. Само за седмица той разби три групи, измъкнали от жертвите си около... прочети още »
-
19:58

Папата от Египет: Блокирайте потоците от пари и оръжия

Папа Франциск призова да се "блокират потоците от пари и оръжия", за да се "попречи на конфликтите и да се установи мир". прочети още »
-
19:17

Овчаров проговори за ЦУМ-гейт: Гергов ме хвърли на кучетата

Георги Гергов ме заплаши директно, заплаши и Корнелия Нинова, а в кабинета му се е случвала паралелна държава, заяви Румен Овчаров от БСП по повод... прочети още »
-
18:39

Тилърсън: Заплахата от ядрено нападение от Пхенян е реална

Заплахата от ядрено нападение срещу Япония и Южна Корея от Северна Корея е реална, каза пред Съвета за сигурност на ООН държавният секретар на САЩ Рекс... прочети още »
-
18:07

Поругаха паметника на Рейгън в София

Новооткритият бюст на бившия американски президент Роналд Рейгън, който бе открит вчера в столичния Южен парк, бе обруган само часове след церемонията. прочети още »
-
17:48

Санкциониралите Русия - с двойни загуби

Загубите за Русия от наложените й санкции са двойно по-ниски от загубите за страните, които са ги въвели. прочети още »
-
17:37

Министерска оставка в Скопие. Заев: Имаше опит за убийство

Македонският вътрешен министър обяви, че ще подаде оставка и поиска отговорност от шефове в МВР. Това беше опит за убийство, каза битият опозиционер... прочети още »
-
17:21

Мaйка роди бебето си, само за да дари органите му

Maйка износи и роди детето си, само за да дари органите му на хора, които се нуждаят от тях. прочети още »
-
17:21

Завой към Запада: Черна гора утвърди членството в НАТО

Парламентът на Черна гора ратифицира договора за членство в НАТО, с което направи исторически завой към Запада въпреки протестите на Русия и проруската... прочети още »
-
17:16

Тарантулата иска свобода, имал проблем с хазарта

Районният съд в Благоевград остави за постоянно в ареста 27-годишния Илия Илиев-Тарантулата, който ограби банковия офис в сградата на КАТ в града. прочети още »
-
16:41

Обвиниха 3-ма за побой на протестиращи срещу ”Нощните вълци”

Прокуратурата в Бургас повдигна обвинения на 3-ма мъже, причинили телесни повреди на двама души при гостуването на руските рокери "Нощните вълци"... прочети още »
-
16:21

Газова бутилка се взриви в жилищен блок в Русе (снимки)

Взрив на газова бутилка разтърси блок "Съединение" в Русе тази сутрин. Инцидентът се e разминал без сериозно пострадали хора. прочети още »
-
16:07
22:44   ЕС: Вратата за членство на Турция остава открехната 22:18   Откриха 1,2 млн. евро в багаж на летище 21:41   500 полицаи срещу протестиращите в Скопие 21:05   Тръмп за първите си 100 дни: Никой не е правил повече 20:28   Жан-Мари льо Пен за убития в Париж: Почетоха гей, не полицай 19:58   Спецотряд разкри телефонни измами за 50 000 лв. за седмица 19:17   Папата от Египет: Блокирайте потоците от пари и оръжия 18:39   Овчаров проговори за ЦУМ-гейт: Гергов ме хвърли на кучетата 18:07   Тилърсън: Заплахата от ядрено нападение от Пхенян е реална 17:48   Поругаха паметника на Рейгън в София 17:37   Санкциониралите Русия - с двойни загуби 17:21   Министерска оставка в Скопие. Заев: Имаше опит за убийство 17:21   Мaйка роди бебето си, само за да дари органите му 17:16   Завой към Запада: Черна гора утвърди членството в НАТО 16:41   Тарантулата иска свобода, имал проблем с хазарта 16:21   Обвиниха 3-ма за побой на протестиращи срещу ”Нощните вълци” 16:07   Газова бутилка се взриви в жилищен блок в Русе (снимки)


Шансовете за ракетно-ядрен конфликт между Русия и САЩ

Американски ракети "Минитмън 3" може да бъдат насочени не само срещу Северна Корея, но и срещу други страни, които не са приятелски настроени спрямо САЩ.