Президентът на Тунис обяви извънредно положение

Президентът на Тунис Бежи Каид Есебси обяви извънредно положение след атентата в курортния град Сус на 26 юни, при който ислямист уби 38 туристи. прочети още »
-
17:44

Бави се пускът на пътен възел Шумен - Белокопитово

Строителството на пътният възел Шумен - Белокопитово изостава от графика. Министър Лиляна Павлова инспектира обекта, за да се запознае с проблемите на... прочети още »
-
15:16

Путин: Отношенията със САЩ са ключов световен фактор

Отношенията САЩ - Русия са ключов фактор за гарантиране на стабилността и сигурността на света, въпреки сегашните различия, смята Владимир Путин. прочети още »
-
14:15

Млада жена прободена над 10 пъти от бившия си съпруг

След спречкване в парк тази сутрин е била прободена с нож млада жена в Бургас. Нападателят, който е бившия й съпруг, е задържан. прочети още »
-
13:46

Стив Ханке: В еврозоната ще изгубите финансова дисциплина

Професор Стив Ханке е за запазване на валутния борд у нас. Според него България не бива да бърза с въвеждането на еврото, а да усили контрола на банките прочети още »
-
12:53

Варуфакис обвини кредиторите в ”тероризъм”

Янис Варуфакис нарече кредиторите на Гърция "терористи" и ги обвини, че искали да унижат гърците. Той отрече да се готви "подстригване" на депозити. прочети още »
-
12:39

Референдумът в Гърция поражда много въпроси

В навечерието на утрешния гръцки референдум, мнозина политици и анализатори обсъждат правилността на досегашната стратегия на ЕК и бъдещето на Гърция. прочети още »
-
11:46

Започна основен ремонт на част от бул. ”Сливница”

Проектът за ремонт на бул. “Сливница“ се финансира с европейски средства и е част от цялостна програма за ремонт и рехабилитация на основни улици в... прочети още »
-
11:13

Тайни опити с вируси и отровни газове в Северна Корея

Емигрирали в чужбина от Северна Корея експерт по микробиологични изследвания и военен разказват за политиката на терор и секретна разработка на нови... прочети още »
-
10:27

Атентатът в Тунис пренасочи туристическия поток

Атентатът в Тунис засили опасенията за сигурността и доведе до масиран отлив на туристи и пренасочване към други страни, включително и България. прочети още »
-
09:46

Съдът в Гърция призна законността на референдума

Държавният съвет на Гърция, един от върховните съдилища на страната, отхвърли жалбата относно законността на референдума. прочети още »
-
вчера

Мъж и жена загинаха при пожар в София

Двама души загинаха при пожар в жилищна сграда в центъра на столицата в петък. прочети още »
-
вчера

Кримска конго хеморагична треска взе жертва в Бургас

След няколко години пауза Кримската конго хеморагична треска, която се причинява от кърлежи, се завърна в Бургаско и взе първата си жертва. прочети още »
-
вчера

ЕЦБ била готова да помогне на България срещу ”гръцка зараза”

ЕЦБ може да разшири подкрепата си за България и е готова да помогне и на други страни от региона да парират евентуална "зараза" от гръцката криза. прочети още »
-
вчера

Оспориха предложените промени за съдебната власт

Предлаганите промени в Конституцията относно съдебната власт бяха оспорени от експерти на заседание на комисия по измененията на основния закон в... прочети още »
-
вчера

Ципрас поиска намаляване на гръцкия дълг с 30%

Премиерът Алексис Ципрас поиска намаляване на гръцкия дълг с 30% и 20-годишен гратисен период, за да бъде осигурено изплащането му. прочети още »
-
вчера

Апелативният съд: КТБ е във фалит още от 20 юни 2014 г.

Софийският апелативен съд (САС) определи за начална дата на неплатежоспособността на КТБ 20 юни 2014 година, когато банката затвори. прочети още »
-
вчера
17:44   Президентът на Тунис обяви извънредно положение 15:16   Бави се пускът на пътен възел Шумен - Белокопитово 14:15   Путин: Отношенията със САЩ са ключов световен фактор 13:46   Млада жена прободена над 10 пъти от бившия си съпруг 12:53   Стив Ханке: В еврозоната ще изгубите финансова дисциплина 12:39   Варуфакис обвини кредиторите в ”тероризъм” 11:46   Референдумът в Гърция поражда много въпроси 11:13   Започна основен ремонт на част от бул. ”Сливница” 10:27   Тайни опити с вируси и отровни газове в Северна Корея 09:46   Атентатът в Тунис пренасочи туристическия поток вчера   Съдът в Гърция призна законността на референдума вчера   Мъж и жена загинаха при пожар в София вчера   Кримска конго хеморагична треска взе жертва в Бургас вчера   ЕЦБ била готова да помогне на България срещу ”гръцка зараза” вчера   Оспориха предложените промени за съдебната власт вчера   Ципрас поиска намаляване на гръцкия дълг с 30% вчера   Апелативният съд: КТБ е във фалит още от 20 юни 2014 г.

Смятате ли, че гърците трябва да приемат условията на ''тройката'' - ЕК, ЕЦБ и МВФ?

Да Не
Имате ли доверие в кабинета? Къде предпочитате да почивате?