Испанската медицинска сестра е излекувана от Ебола

Испанската медицинска сестра, която стана първият човек, заразил се с Ебола извън Африка, е окончателно излекувана от смъртоносния вирус. прочети още »
-
23:34

ЕК: Русия и Украйна не са достигнали споразумение за газа

Еврокомисарят по енергетиката Гюнтер Йотингер заяви в Брюксел, че в газовите преговори между Украйна, Русия и ЕС днес не е постигнато окончателно... прочети още »
-
22:59

ГЕРБ и РБ с по-близки позиции след тайна среща

Необявена пред медиите среща между лидерите на Реформаторския блок и ГЕРБ се проведе във вторник вечерта в централата на ГЕРБ. След нея позициите са... прочети още »
-
20:02

Самоуби се бившият зам.- главен прокурор Христо Манчев

Бившият заместник-главен прокурор Христо Манчев се е самоубил в дома си тази вечер. прочети още »
-
19:38

Ива Йорданова напуска Агенцията за българите в чужбина

Ива Евгениева Йорданова обяви в съобщение до медиите, че подава оставка от поста заместник-председател на Държавна агенция на българите в чужбина (ДАБЧ). прочети още »
-
19:15

В НЗОК плащали с до 1000 лв. разлика за една и съща длъжност

Лица, заемащи едни и същи длъжности в НЗОК, със сходни отговорности, получавали месечни възнаграждения с драстични разлики, в рамките на 1000 лв. прочети още »
-
18:32

350 000 са болните от рак в България, няма план за действие

350 000 са болните от рак в България, сочат последните данни на Българското онкологично дружество. Страната ни е от малкото, в които няма план за... прочети още »
-
17:32

БСП-Разград иска отстраняване на 4-ма от ръководството

БСП–Разград поиска извънреден партиен конгрес за отстраняване на зам.-председателите Димитър Дъбов и Евгени Узунов, и секретарите Антон Кутев и Катя... прочети още »
-
16:58

Детектор на лъжата за полицаите, обискирали студентката

Полицаите, които са били по време на проверката на студентката, оплакала от тормоз, ще бъдат проверени с полиграф. прочети още »
-
16:45

Шофьорът на снегорина от инцидента с шефа на ”Тотал” не пиел

Роднини на шофьора на снегорина, в който се блъсна самолетът на президента на концерна "Тотал" на московското летище "Внуково", твърдят, че той никога... прочети още »
-
16:40

Трите най-добри години отпадат, но за новите пенсии

Трите най-добри години преди 1997 г., които сега участват във формулата за изчисляване на пенсиите може да отпаднат, но само за новоотпуснатите пенсии. прочети още »
-
16:21

Оманският фонд ще спасява КТБ, но без Василев

Оманският фонд е заявил интерес за оздравяване на Корпоративна търговска банка, но без участието на мажоритарния собственик Цветан Василев. прочети още »
-
16:03

Парализиран мъж проходи след безпрецедентна операция

Мъж, парализиран до кръста след нападение с нож, проходи след уникална трансплантация на нервни клетки. прочети още »
-
15:49

Пътека от цветя за прегазената Краси в Крушевец

"Червена пътека" с цветя покри окървавения път в созополското село Крушевец, където 11-месечната Красимира бе премазана в количката си от кола. прочети още »
-
15:24

Москва: Небрежност е довела до смъртта на Маржори (обновена)

Основната причина за смъртта на Кристоф дьо Маржори на летище "Внуково" е не трагична случайност, а небрежност на летищните служби. Може да има и още... прочети още »
-
15:10

Общински полицаи ще глобяват за паркиране на тротоара

Глоби с фиш от 20 до 50 лв. за нарушители при паркиране в градинки, паркови пространства и по тротоари, ще налагат вече и общинските полицаи. прочети още »
-
14:49

БСП готови за преговори с ГЕРБ, не изключват общо управление

Ако получим покана от ГЕРБ, ще участваме в нови консултации, заяви лидерът на БСП Михаил Миков. Той не изключи общо управление, стига то да не е "софра". прочети още »
-
14:09
23:34   Испанската медицинска сестра е излекувана от Ебола 22:59   ЕК: Русия и Украйна не са достигнали споразумение за газа 20:02   ГЕРБ и РБ с по-близки позиции след тайна среща 19:38   Самоуби се бившият зам.- главен прокурор Христо Манчев 19:15   Ива Йорданова напуска Агенцията за българите в чужбина 18:32   В НЗОК плащали с до 1000 лв. разлика за една и съща длъжност 17:32   350 000 са болните от рак в България, няма план за действие 16:58   БСП-Разград иска отстраняване на 4-ма от ръководството 16:45   Детектор на лъжата за полицаите, обискирали студентката 16:40   Шофьорът на снегорина от инцидента с шефа на ”Тотал” не пиел 16:21   Трите най-добри години отпадат, но за новите пенсии 16:03   Оманският фонд ще спасява КТБ, но без Василев 15:49   Парализиран мъж проходи след безпрецедентна операция 15:24   Пътека от цветя за прегазената Краси в Крушевец 15:10   Москва: Небрежност е довела до смъртта на Маржори (обновена) 14:49   Общински полицаи ще глобяват за паркиране на тротоара 14:09   БСП готови за преговори с ГЕРБ, не изключват общо управление

Ще се състави ли правителство в рамките на 43-то Народно събрание?

Да Не
Ще се споразумеят ли ГЕРБ и РБ? С кого да се коалира ГЕРБ?