САЩ и ЕС обмислят възможност за нови санкции срещу Русия

Германският канцлер Ангела Меркел каза, че на срещата на върха на ЕС в събота ще се обсъди възможност за още санкции срещу Русия. И САЩ обмислят... прочети още »
-
21:10

Бареков: Борисов е предизвикателство, другите са слаба ракия

Единственото предизвикателство за мен е битката с Борисов на вота в родния ми град, останалите са ми слаба ракия, заяви Николай Бареков в Карлово. прочети още »
-
20:30

500 вложители в КТБ: БНБ в престъпление

БНБ демонстрира граничещо с престъпление бездействие за разрешаване на проблема с КТБ, пише в отворено писмо на 500 вложители до Иван Искров, шеф на БНБ. прочети още »
-
20:14

Майката на Цветан Василев: Не се прибирай в България!

Майката на банкера Цветан Василев - Тота, отправи апел към сина си да не се прибира в България. прочети още »
-
19:40

Плевнелиев: Турция е наш добър стратегически партньор

Турция е добър съсед и стратегически партньор за България, заяви Росен Плевнелиев, който присъства на клетвата на турския президент Реджеп Ердоган. прочети още »
-
18:25

Близначки се хвърлиха под влак, едната загина

Бързият влак София-Петрич блъсна 64-годишни сестри близначки край Благоевград, едната загина. Двете жени искали да се самоубият. прочети още »
-
17:10

Двама от ръководството на ДКЕВР все пак подадоха оставки

Председателят на ДКЕВР Боян Боев и заместничката му Лилия Младенова подават оставки след разговор с министъра на икономиката и енергетиката Васил Щонов. прочети още »
-
16:59

Кристиян Коев - Флейтата става пиар на ДПС

Флейтистът Кристиян Коев, който стана известен покрай февруарските протести срещу кабинета "Борисов", ще работи в медийния екип на ДПС като пиар експерт. прочети още »
-
16:31

Борисов: Няма да ме разследват по сигнала на Бареков

"Неистинността на поредните клевети и лъжи на г-н Бареков срещу мен се доказаха", написа във Facebook лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. прочети още »
-
16:09

Пестициди в храната отровили животните в столичния зоопарк

Изследвания показаха, че пестициди в храната са причина за смъртта на няколко животни в столичния зоопарк. Няма опасност от зарази, паркът отваря врати... прочети още »
-
15:49

Ердоган положи клетва като президент на Турция

Реджеп Тайип Ердоган положи клетва като първия пряко избран президент на Република Турция, предадоха осведомителните агенции. прочети още »
-
15:22

Околовръстното на София е най-натовареният път у нас

Най-натовареният второкласен път в страната е Софийският околовръстен, показват тестовете на първата автоматизирана трафик система на Пътната агенция. прочети още »
-
14:50

”Цветарка” на Смирненски се падна на матурата по БЕЛ

"Дебне каменният град" по стихотворението на Христо Смирненски "Цветарка" се падна на есенната матура по Български език и литература (БЕЛ) днес. прочети още »
-
14:33

Министри на Орешарски първи в листите на ДПС

Трима министри от кабинета "Орешарски" са водачи на листи с кандидат-депутати на ДПС. Днес лидерът на партията Лютви Местан обяви имената на избраните. прочети още »
-
14:15

Порошенко обяви, че руски сили са нахлули в Украйна

Украинският президент Петро Порошенко обяви, че руски сили са навлезли в Украйна и свика спешно заседание на Съвета за сигурност и отбрана. Русия отрича. прочети още »
-
13:56

България може да загуби поне 400 млн. лв. от ЕС до 2015-а

Кабинетът предупреди, че България може да загуби поне 400 млн. лв. от Европейския съюз до края на годината. Има риск от забавяне на много транспортни... прочети още »
-
13:32

СЗО: Ебола може да засегне над 20 000 души

Епидемията от Ебола в Западна Африка е отнела живота на 1552 души, а случаите на заболели от вируса са 3069, съобщиха от СЗО. прочети още »
-
13:01
21:10   САЩ и ЕС обмислят възможност за нови санкции срещу Русия 20:30   Бареков: Борисов е предизвикателство, другите са слаба ракия 20:14   500 вложители в КТБ: БНБ в престъпление 19:40   Майката на Цветан Василев: Не се прибирай в България! 18:25   Плевнелиев: Турция е наш добър стратегически партньор 17:10   Близначки се хвърлиха под влак, едната загина 16:59   Двама от ръководството на ДКЕВР все пак подадоха оставки 16:31   Кристиян Коев - Флейтата става пиар на ДПС 16:09   Борисов: Няма да ме разследват по сигнала на Бареков 15:49   Пестициди в храната отровили животните в столичния зоопарк 15:22   Ердоган положи клетва като президент на Турция 14:50   Околовръстното на София е най-натовареният път у нас 14:33   ”Цветарка” на Смирненски се падна на матурата по БЕЛ 14:15   Министри на Орешарски първи в листите на ДПС 13:56   Порошенко обяви, че руски сили са нахлули в Украйна 13:32   България може да загуби поне 400 млн. лв. от ЕС до 2015-а 13:01   СЗО: Ебола може да засегне над 20 000 души