Швеция спря издирването на мистериозната подводница

Шведското министерство на отбраната прекратява издирването на предполагаема руска подводница във водите на Стокхолмския архипелаг. прочети още »
-
09:51

Сорос предупреди ЕС за експанзионизма на Русия

Американският милиардер и филантроп Джордж Сорос предупреждава, че експанзионизмът на Русия създава екзистенциална заплаха за Европейския съюз. прочети още »
-
09:27

В БСП искат оставката Димитър Дъбов и на ”хора като него”

Оставката на зам.-председателя на БСП Димитър Дъбов и "хора като него" поиска още една партийна организация - тази в Габрово. прочети още »
-
09:03

Експерти: БНБ бързо да вземе решение за КТБ, не парламента

Решението за Корпоративна търговска банка тежи на плещите на БНБ и по закон трябва да бъде взето до седмица. Парламентът ще решава дълго. прочети още »
-
08:54

Българин - продавач на хот-дог, видял стрелбата в Канада

Британският в. "Индипендънт" публикува репортаж за драматичните събития в канадската столица Отава, в който главен герой е българският емигрант Ивайло... прочети още »
-
08:52
Самолет се блъсна в камион на руско летище

Самолет се блъсна в камион на руско летище

Пътнически самолет се е сблъскал с камион с багаж на летище „Колцово” в руския град Екатеринбург. Няма пострадали. прочети още »
-
08:51
Съпругата на Цветан Василев извикана на разпит

Съпругата на Цветан Василев извикана на разпит

Съпругата на мажоритарния собственик на КТБ Цветан Василев – Антоанета, пристигна за разпит в Столичната следствена служба малко след 9 часа. прочети още »
-
07:33

ЕС договори намаляване на парниковите емисии с поне 40%

Лидерите на Европейския съюз се споразумяха да намалят до 2030 г. парниковите емисии с поне 40% в сравнение с нивото от 1990 г. прочети още »
-
07:10

Първи случай на Ебола в Ню Йорк (обновена)

Първи случай на Ебола в Ню Йорк, след като лекар, изследван за вируса, е показал положителна проба. прочети още »
-
07:00

ПФ и ГЕРБ договорили час по родолюбие и повече физическо

ГЕРБ и Патриотичният фронт са се разбрали днес в училище да се въведе дисциплина „Родолюбие“ и всеки ден да има час по физкултура. прочети още »
-
вчера

Цветан Василев: Капиталът на КТБ е положителен

"Капиталът на КТБ е положителен." Това се казва в първата официална позиция на мажоритарния собственик на банката Цветан Василев. прочети още »
-
вчера

Плевнелиев: Хората искат проевропейски кабинет

Росен Плевнелиев коментира от Брюксел, че очаква в скоро време коалиционно проевропейско и продемократично правителство у нас. прочети още »
-
вчера

Бившите шефове на КТБ нарекоха доклада на одиторите пасквил

Отстранените изпълнителни директори на КТБ АД обвиниха в поредна лъжа БНБ заради вчерашния доклад на одиторите. прочети още »
-
вчера

Асансьорът, в който загина човек, бил монтиран незаконно

Асансьорът в столичния квартал „Гео Милев” е бил в изправност, но е монтиран незаконно, показа проверка на Държавна агенция за метрологичен и... прочети още »
-
вчера

Задържаха шефовете на ДАИ-Плевен заради ”такса спокойствие”

Специализираното звено за борба с корупцията между Софийска градска прокуратура и ДАНС задържа 6 души от "Автомобилна администрация"-Плевен и техен... прочети още »
-
вчера

Захариева: Дупката в КТБ се оказа над очакванията

"Дупката" в КТБ не е никак малка, тя е над очакванията, заяви пред журналисти вицепремиерът Екатерина Захариева. прочети още »
-
вчера

Втори съд реши: Енимехмедов не е опитал да убие Доган

Софийският апелативен съд потвърди решението на Софийския градски съд, с което Октай Енимехмедов беше оправдан по обвинението за опит за убийство на... прочети още »
-
вчера
09:51   Швеция спря издирването на мистериозната подводница 09:27   Сорос предупреди ЕС за експанзионизма на Русия 09:03   В БСП искат оставката Димитър Дъбов и на ”хора като него” 08:54   Експерти: БНБ бързо да вземе решение за КТБ, не парламента 08:52   Българин - продавач на хот-дог, видял стрелбата в Канада 08:51   Самолет се блъсна в камион на руско летище 07:33   Съпругата на Цветан Василев извикана на разпит 07:10   ЕС договори намаляване на парниковите емисии с поне 40% 07:00   Първи случай на Ебола в Ню Йорк (обновена) вчера   ПФ и ГЕРБ договорили час по родолюбие и повече физическо вчера   Цветан Василев: Капиталът на КТБ е положителен вчера   Плевнелиев: Хората искат проевропейски кабинет вчера   Бившите шефове на КТБ нарекоха доклада на одиторите пасквил вчера   Асансьорът, в който загина човек, бил монтиран незаконно вчера   Задържаха шефовете на ДАИ-Плевен заради ”такса спокойствие” вчера   Захариева: Дупката в КТБ се оказа над очакванията вчера   Втори съд реши: Енимехмедов не е опитал да убие Доган