Повече от 10 млрд.$ похарчени в САЩ през ”Черния петък”

Около 10,4 милиарда долара са похарчили общо американците, решили да пазаруват в деня на най-големите намаления. прочети още »
-
12:01

Р.Кънев: Съдебната система е бастион на мафията

Най-важният бастион на мафията е съдебната система Непрекъснато се припомня на Цацаров, че е защитник на лобитата в съдебната система, смята лидерът на... прочети още »
-
11:29

Разкриха склад за контрабандни цигари в Русе

Склад за съхранение и дистрибуция на контрабандни цигари е разбит в русенския квартал "Селеметя" при съвместна операция на митницата в Русе и Гранична... прочети още »
-
11:18

АНС спира програмата за следене по телефона

Агенцията на национална сигурност (АНС) на САЩ ще прекрати от днес скандалната си програма за събиране на данни за телефонните обаждания на американците. прочети още »
-
10:52

Кой какво обеща за предотвратяване на екологична катастрофа

В навечерието на конференцията за климата Cop21, 170 страни представиха на ООН ангажиментите си за намаляване на емисиите на парникови газове до... прочети още »
-
10:21

Международната конференция за климата започва утре в Париж

Париж е домакин на 21 конференция за климата, под егидата на ООН, на която се очаква постигането на историческо споразумение за борба с глобалното... прочети още »
-
09:57

Путин подписа указ за санкции срещу Турция

Руският президент Владимир Путин подписа днес указ за предприемане на специални икономически мерки срещу Турция. Той предвижда редица санкции. прочети още »
-
вчера

Развитите страни да поемат отговорност за екологичните щети

Въпросът, който до голяма степен ще намери своя отговор от Париж е, дали правителствата имат достатъчно силна воля да минимизират негативните... прочети още »
-
вчера

Руско-френски общ военен алгоритъм за Сирия?

Руските и френските военни обсъждат съвместни координирани действия в Сирия в рамките на общ алгоритъм. прочети още »
-
вчера

Челен удар рани трима на пътя за Банско

Трима пострадаха след катастрофа край Банско и бяха транспортирани по спешност до болницата в Разлог. прочети още »
-
вчера

Турция иска да замени руския газ с кюрдски от Северен Ирак

Турция разчита, че кюрдски газ от Северен Ирак ще намали зависимостта й от Русия, която в момента задоволява около 60 процента от нуждите на страната. прочети още »
-
вчера

Цветан Василев продава фабрика в Сърбия

Сръбската фабрика за стъкло в Парачин, собственост на фирма на Цветан Василев, е закупена от търговец на оръжие за 5 млн. евро. прочети още »
-
вчера

Свлачището край курорта Чифлик е разчистено

Свлачище блокира туристи в хижа "Хайдушка песен" край курортното селище Чифлик в Троянския балкан. За броени часове то бе разчистено. Пътят е проходим. прочети още »
-
вчера

Русия: Турция не се съобразява даже и с НАТО

Действията на Турция противоречат дори и на препоръките на НАТО , заяви постоянният представител на Русия в Алианса. прочети още »
-
вчера

Черният петък е рай за крадците в САЩ

Дрехи и видео игри са особено популярни сред крадците в САЩ в т. нар. черни петъци, като при разпродажбите биват извършвани най-много кражби през... прочети още »
-
вчера

Париж допуска сътрудничество с властите в Сирия

Париж за първи път допусна сътрудничество с официалната сирийска власт и със сирийската армия в операциите срещу "Ислямска държава". прочети още »
-
вчера

ГДБОП задържа фалшификатори на документи за бежанци

Служители на ГДБОП задържаха организирана престъпна група за документни престъпления, включително и за нуждите на нелегалния трафик на бежанци през... прочети още »
-
вчера
12:01   Повече от 10 млрд.$ похарчени в САЩ през ”Черния петък” 11:29   Р.Кънев: Съдебната система е бастион на мафията 11:18   Разкриха склад за контрабандни цигари в Русе 10:52   АНС спира програмата за следене по телефона 10:21   Кой какво обеща за предотвратяване на екологична катастрофа 09:57   Международната конференция за климата започва утре в Париж вчера   Путин подписа указ за санкции срещу Турция вчера   Развитите страни да поемат отговорност за екологичните щети вчера   Руско-френски общ военен алгоритъм за Сирия? вчера   Челен удар рани трима на пътя за Банско вчера   Турция иска да замени руския газ с кюрдски от Северен Ирак вчера   Цветан Василев продава фабрика в Сърбия вчера   Свлачището край курорта Чифлик е разчистено вчера   Русия: Турция не се съобразява даже и с НАТО вчера   Черният петък е рай за крадците в САЩ вчера   Париж допуска сътрудничество с властите в Сирия вчера   ГДБОП задържа фалшификатори на документи за бежанци