България номинира Ирина Бокова за генерален секретар на ООН

Министерството на външните работи съобщи, че Ирина Бокова е българската номинация за поста Генерален секретар на ООН. прочети още »
-
вчера

Оръжейното превъзходство на Запада било застрашено

Технологичното превъзходство на Запада в оръжейната област е застрашено от Китай и Русия, предупреждава международен институт. прочети още »
-
вчера

Отвориха граничния пункт край Кулата, но с условия

Във вторник вечерта малко след 21:15 часа граничният пункт между България и Гърция край Кулата бе отворен, остават обаче някои ограничения. прочети още »
-
вчера

Русия предложи на САЩ план за прекратяване на огъня в Сирия

Руската федерация предложи на САЩ план за прекратяване на огъня в Сирия, очакваме отговор, заяви Сергей Лавров. прочети още »
-
вчера

Гръцката борса потъна до най-ниско равнище от 1989 година

Фондовият пазар в Гърция отчете най-ниски стойности от 1989 г., а лихвите по облигациите скочиха до нива над най-острите фази на кризата в страната. прочети още »
-
вчера

В Лондон се продава място за паркиране за 500 хиляди долара

Място за паркиране в централната част на Лондон е обявено за продажба за 350 000 паунда (506 000 долара). прочети още »
-
вчера

Таблети и смартфони - любими играчки на децата

Таблетите и смартфоните са любимите играчки на децата до 8 години и в България. На 4-5 годишна възраст най-късно децата вече имат в ръка мобилно... прочети още »
-
вчера

Хакнаха сайта на МОН с провокативен колаж с Кунева

Сайтът на МОН се оказа изключително уязвим на хакерски атаки. За броени часове потребители успяха да качат няколко провокативни колажа. прочети още »
-
вчера

НАТО увеличава войските си в Източна Европа

Министрите на отбраната от НАТО ще приемат решение за допълнително увеличение на присъствието на изток, съобщи генералният секретар на алианса. прочети още »
-
вчера

Мазилката на новия ”Квадрат 500” започна да пада

Мазилката в две от залите на чисто новата Национална галерия "Квадрат 500" падна от тавана, алармираха посетители на музея във Фейсбук. прочети още »
-
вчера

Обявиха списъци на политици и магистрати с пари в КТБ

Синдиците на Корпоративна търговска банка публикуваха списъците с имената на политици, магистрати и на партии, които са имали пари в банката. прочети още »
-
вчера

Зеленогорски: Ако не мине антикорупционният закон - избори

Ако антикорупционният закон не мине отново, трябва да се отиде на предсрочни избори, коментира съпредседателят на ПГ на Реформаторския блок Найден... прочети още »
-
вчера

Петима граничари от Елхово обвинени за подкупи от каналджии

Петима полицаи от граничния пункт в Елхово бяха обвинени за получаване на подкупи от каналджии, прекарващи чужди граждани от Турция към Западна Европа. прочети още »
-
вчера

Миналата година е рекордна по нападения на акули срещу хора

Акули са нападали хора рекордните 98 пъти през 2015 г., съобщи Ройтерс, цитирайки оповестен снощи глобален обзор. прочети още »
-
вчера

40 млн. лв. повече за направления и изследвания

Парите за медицински направления и лабораторни изследвания ще бъдат увеличени с 40 милиона лева. Сумата ще бъде взета от оперативния резерв на НЗОК. прочети още »
-
вчера

Христо убит с куршум в сърцето, братовчед му вече е обвиняем

20-годишният Христо Борецов, който с братовчед си Бойко се опита да ограби инкасо автомобил в Средец, е починал от кръвозагуба. Младежът бе прострелян... прочети още »
-
вчера

Цацаров сезира Съвета на Европа заради Цветан Василев

Главният прокурор Сотир Цацаров сезира Генералния секретариат на Съвета на Европа за липсата на отговор от сръбските власти за екстрадицията на Цветан... прочети още »
-
вчера
вчера   България номинира Ирина Бокова за генерален секретар на ООН вчера   Оръжейното превъзходство на Запада било застрашено вчера   Отвориха граничния пункт край Кулата, но с условия вчера   Русия предложи на САЩ план за прекратяване на огъня в Сирия вчера   Гръцката борса потъна до най-ниско равнище от 1989 година вчера   В Лондон се продава място за паркиране за 500 хиляди долара вчера   Таблети и смартфони - любими играчки на децата вчера   Хакнаха сайта на МОН с провокативен колаж с Кунева вчера   НАТО увеличава войските си в Източна Европа вчера   Мазилката на новия ”Квадрат 500” започна да пада вчера   Обявиха списъци на политици и магистрати с пари в КТБ вчера   Зеленогорски: Ако не мине антикорупционният закон - избори вчера   Петима граничари от Елхово обвинени за подкупи от каналджии вчера   Миналата година е рекордна по нападения на акули срещу хора вчера   40 млн. лв. повече за направления и изследвания вчера   Христо убит с куршум в сърцето, братовчед му вече е обвиняем вчера   Цацаров сезира Съвета на Европа заради Цветан Василев