Шофьор загина при челен сблъсък с камион

При челен удар с камион, по пътя Русе-Силистра, в участъка между градовете Мартен и Сливо поле, е загинал шофьорът на автомобила. прочети още »
-
вчера

Брюксел удължи с 6 месеца санкциите срещу Русия

Европейските лидери постигнаха съгласие да удължат с шест месеца икономическите санкции срещу Русия заради ролята й в конфликта в Украйна. прочети още »
-
вчера

Нинова: Има начин да се увеличат всички пенсии

Има начин за увеличение на всички пенсии. Парите ги има от събраните в повече осигурителни вноски и излишъка от борбата с контрабандата, заяви Корнелия... прочети още »
-
вчера

ЕС настоява за достъп до кодираните комуникации

Правителствените ръководители от Европейския съюз приеха първите си заключения по сигурността и отбраната. прочети още »
-
вчера

Bдoвицaтa нa Koл не ще Mepĸeл на ритуала

Bдoвицaтa нa пoĸoйния ĸaнцлep Maйĸe Pиxтep ce oпитa дa изгoни нacтoящия ĸaнцлep Aнгeлa Mepĸeл ĸaтo eдин oт opaтopитe нa... прочети още »
-
вчера

Заев: Договорът с България ще бъде подписан на три езика

Договорът за добросъседство с България ще бъде подписан на три езика - на английски, македонски и и български, заяви македонският премиер Зоран Заев. прочети още »
-
вчера

Тръмп: Защо Обама не е спрял руската хакерска атака?

Президентът на САЩ продължи да критикува Демократическата партия за предполагаемата руска намеса в президентските избори в страната миналата година. прочети още »
-
вчера

Горещите теми в ЕС: Отбрана, миграция, икономика и Брекзит

Лидерите на ЕС започнаха двудневната си среща на върха в Брюксел. Ще обсъждат въпроси, свързани с отбраната, миграцията, икономиката и Брекзит. прочети още »
-
вчера

Франция и Германия с общи позиции в ЕС

Франция и Германия ще заемат обща позиция по всички основни въпроси на двудневната среща на високо равнище на Европейския съюз в Брюксел. прочети още »
-
вчера

Кои са проблемите на икономиката ни?

България има още много работа по отношение на съдебната система, прозрачността, борбата с корупцията, реформата в образованието. прочети още »
-
вчера

Преразглеждат военните разходи, залагат на пехотата

Министерството на отбраната предвижда преразглеждане на финансовите параметри на вече приетите проекти за инвестиционни разходи за ВВС и ВМС. прочети още »
-
вчера

Жена се съпротивява яростно, насилникът за 72 часа в ареста

С постановление на наблюдаващия делото прокурор в Районната прокуратура за срок до 72 часа е задържан 41-годишният Милко Алипиев от варненското село... прочети още »
-
вчера

Удариха с бутилка по главата шофьор на автобус в София

25-годишен мъж нападна шофьор на автобус от градския транспорт в София, съобщиха от полицията. прочети още »
-
вчера

Избягалият от затвор в Бали българин бе заловен

43-годишният Димитър Николов Илиев, който успя да избяга от затвора Керобокан в Денпасар, столицата на курортния остров Бали, е задържан. прочети още »
-
вчера

Борисов: Плътно да затворим границите и ЕС да влезе в НАТО

Продължавам да считам, че плътното затваряне на границите на ЕС, каквито и усилия да ни струва, ще е в пъти по-евтино от това, което впоследствие се... прочети още »
-
вчера

Съдят шофьор в Ямбол за смърт след катастрофа

Окръжна прокуратура–Ямбол даде на съд Методи Т., който управлявайки автомобил с превишена скорост след употреба на алкохол, причинил смъртта на мъж от... прочети още »
-
вчера

Спасиха жена и дете, държани 20 ч. за заложници в Бургас

20-часова заложническа драма в Бургас приключи успешно, след като спецчасти щурмуваха апартамент и освободиха 3-годишно дете и 75-годишната му баба. прочети още »
-
вчера
вчера   Шофьор загина при челен сблъсък с камион вчера   Брюксел удължи с 6 месеца санкциите срещу Русия вчера   Нинова: Има начин да се увеличат всички пенсии вчера   ЕС настоява за достъп до кодираните комуникации вчера   Bдoвицaтa нa Koл не ще Mepĸeл на ритуала вчера   Заев: Договорът с България ще бъде подписан на три езика вчера   Тръмп: Защо Обама не е спрял руската хакерска атака? вчера   Горещите теми в ЕС: Отбрана, миграция, икономика и Брекзит вчера   Франция и Германия с общи позиции в ЕС вчера   Кои са проблемите на икономиката ни? вчера   Преразглеждат военните разходи, залагат на пехотата вчера   Жена се съпротивява яростно, насилникът за 72 часа в ареста вчера   Удариха с бутилка по главата шофьор на автобус в София вчера   Избягалият от затвор в Бали българин бе заловен вчера   Борисов: Плътно да затворим границите и ЕС да влезе в НАТО вчера   Съдят шофьор в Ямбол за смърт след катастрофа вчера   Спасиха жена и дете, държани 20 ч. за заложници в Бургас


Проф. Дончо Градев: Само зли сили използват ксенофобията

Ксенофобията е зло, но по-голямо зло са онази политика и онази идеология, за които тя е оръжие, смята социалният психолог проф. д-р Дончо Градев*.