Путин пожела на сънародниците промени към по-добро (Видео)

Последно обновяване: 15:07 | 31 декември 2017
Редактор: Мануел Насименто
Сн.: Официален сайт
Владимир Путин благодари на гражданите за вярата им в Русия
Руският президент Владимир Путин пожела на сънародниците си промени към по-добро през Новата 2018 година. stat
В новогодишното си обръщение към жителите на Руската федерация президентът Владимир Путин им пожела важни промени към по-добро и благодари на гражданите за вярата им в Русия.

Традиционното му послание бе излъчено в най-източния часови пояс от страната, където вече е дошла 2018 година, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Държавният глава напомни, че Новата година в Русия е най-вече семеен празник. Той прикани своите сънародници никога да не забравят родителите си и по-добре да разбират своите деца, техните стремежи и мечти.

Владимир Путин пожела "на всекиго и на всяко семейство промени към по-добро в живота, всички да са здрави, да се раждат деца и да ни радват".

"Искам от сърце да благодаря на всички за това, че вярват в себе си и в нашата страна, за техния труд и резултатите от него. Нека винаги ни съпътстват доверие и взаимно разбирателство", заяви той.

Президентът пожела на всички граждани успехи и благополучие, "мир и процъфтяване на нашата любима и единствена Русия".ГласувайКРЪСТОСАН ОГЪН

Кой е спасил българските евреи?


Мария Захарова, говорител на МВнР на Русия
Екатерина Захариева, министър на външните работи на България
20%
гласували: 433
80%

Цялата хронологияХРОНОЛОГИЯ

27 март 2017

Руският опозиционер Алексей Навални е осъден за организиране на протест.


Европейската отбрана на фокус при визитата на Меркел

Основните теми на разговорите при визитата на Меркел в София ще са свързани с миграцията и общата европейска отбрана, отбеляза за Дир.бг Даниел Стефанов.