Конгресмен: Престанете да дирите руски призраци в килера

Последно обновяване: 20:56 | 18 юни 2017
Редактор: Мануел Насименто
Председателят на комисията по разузнаване на конгреса на САЩ Девин Нунес
Председателят на комисията по разузнаване на конгреса на САЩ Девин Нунес заяви, че „никога не е имало какъвто и да е контакт между Доналд Тръмп и руснаците“. stat
Той призова политиците в страната „да престанат да преследват руски призраци в килера“, предаде Politico, цитиран от Агенция "Фокус".

„Не смятам, че има какъвто и да е контакт, сблъсък на интереси. И знаете ли какво стана след като посочих това? Всички големи вестници в страната убиха реномето ми. Защо ли? Защото казвах истината – никога не е имало какъвто и да е сблъсък на интереси между Доналд Тръмп и Русия“, заяви той по време на среща със спонсори на Републиканската партия на САЩ в щата Калифорния.

„Казвам ви, какъвто и да е краят на тази история, ще има огромно, огромно разделение в тази страна“, посочи той.

Нунес посочи, че разследването за предполагаемата руска намеса на президентските избори в САЩ отвлича Вашингтон от по-големи проблеми като от дебатите за здравната система например.

„Републиканците можем да свършим по-добра работа, ако престанем да преследваме руски призраци в килера и се заемем за реална работа“, посочи той.

„Всяка нощ има нова и нова история в медиите. Истории, които имат нещо общо“, посочи конгресменът. „Всичко е срещу Тръмп, срещу Републиканската партия, тръбят се глупости. И те продължават да ги пробутват“, добави той.


ГласувайКРЪСТОСАН ОГЪН

За климатичните промени и величието


Доналд Тръмп, президент на САЩ, към американците
Еманюел Макрон, президент на Франция, към американците
22%
гласували: 471
78%

Цялата хронологияХРОНОЛОГИЯ

13 март 2018 г.

Доналд Тръмп уволни държавния секретар на САЩ Рекс Тилърсън, като на негово място постави директора на ЦРУ Майк Помпейо.


Психолог: Поне седмица се адаптираме след часовата смяна

Хората, които страдат от безсъние и които са по-изнервени и тревожни, по-трудно се адаптират към преминаването към лятно или зимно часово време