Звезди на руската естрада записаха химн за ”Путин тийм”

Последно обновяване: 15:17 | 7 март 2018
Редактор: Лилия Чалева
Сн.: YouTube
Звезди на руската естрада записаха химн на ”Путин тийм”
Звезди от руския шоу бизнес записаха химн на движението "Путин тийм" (Putin Team), наречен "Пътеводна звезда", и заснеха видеоклип с тази песен. stat
Продуцент е Игор Матвиенко, изпълнители - DJ Smash (Андрей Ширман), Тимати, Григорий Лепс, Полина Гагарина, Нюша, Дима Билан, Виктория Дайнеко, Александър Панайотов и група "А-Студио".

"Това е музика със знак плюс, песен, в която се говори, че трябва да сме заедно. Защото заедно можем да постигнем повече", обяснява Матвиенко, наречен от ТАСС идеен вдъхновител на химна.

Представители на създаден от Матвиенко социален проект изброили и други послания в песента - "колко е важно да си част от силен екип, че заедно може да се преодолеят всякакви трудности и че никога не е късно да станеш член на този екип".Това е неофициален химн на движението Putin Team, но той дава чудесна представа за основните му ценности, подчертали съмишлениците на Матвиенко.

В записа участват още телевизионната водеща Юлия Барановская, шоуменът Михаил Галустян, олимпийският шампион по гимнастика Алексей Немов и музикалният продуцент Владимир Чиняев.

Клипът вече е представен в социалните мрежи на движението.

Изборите за президент на Русия са на 18 март.


ГласувайКРЪСТОСАН ОГЪН

Кой е спасил българските евреи?


Мария Захарова, говорител на МВнР на Русия
Екатерина Захариева, министър на външните работи на България
23%
гласували: 529
77%

Цялата хронологияХРОНОЛОГИЯ

27 март 2017

Руският опозиционер Алексей Навални е осъден за организиране на протест.


Какви са очакванията от предстоящата среща Турция -ЕС?

Ротационният председател на ЕС - българският премиер Бойко Борисов, ще бъде домакин на среща на 26 март в българския черноморски пристанищен град Варна.