Опровергаха, че Борисов се е върнал на пожар в България

Последно обновяване: 21:16 | 14 ноември 2017
Редактор: Мануел Насименто
Сн.: Официална фейсбук страница
Премиерът Бойко Борисов на посещение в Рим, срещна се с колегата си Паоло Джентилони
Посещението на премиера в Италия се е движело според предварителния график и определените въздушни слотове за излитане и кацане на правителствения самолет. stat
Това се казва в съобщение на Правителствената информационна служба във връзка с появили се медийни съобщения по повод преждевременно излитане на Бойко Борисов от италианската столица.

Промяна в слотовете е била невъзможна поради необходимостта самолетът да бъде използван за полета на вицепремиера министър на външните работи г-жа Захариева, която трябва да пристигне на официално посещение в Кувейт.

Правителствената информационна служба благодари на колегите, въздържали се да тиражират без проверка новини, които биха могли да предизвикат тревога в обществото.

По-рано имаше съобщения, че премиерът Бойко Борисов излетял спешно за България с правителствения самолет, след като получил телефонно обаждане в колата на път за римското летище Чампино.ГласувайКРЪСТОСАН ОГЪН

За вота на недоверие на БСП и корупцията


Корнелия Нинова
председател на БСП
Тома Биков
депутат от ПГ ГЕРБ
74%
гласували: 159
26%

Цялата хронологияХРОНОЛОГИЯ

28 декември 2017

Правителството прие промените в Плана за управление на Националния парк "Пирин", с което се дава възможност за строителство на втори кабинков лифт в Банско.


Туристическият бизнес с въпросителни за втори лифт в Банско

Туроператори и представители на туристическия бранш са сериозно притеснени от възможността за изграждане на втори лифт в Банско.