Опровергаха, че Борисов се е върнал на пожар в България

Последно обновяване: 21:16 | 14 ноември 2017
Редактор: Мануел Насименто
Сн.: Официална фейсбук страница
Премиерът Бойко Борисов на посещение в Рим, срещна се с колегата си Паоло Джентилони
Посещението на премиера в Италия се е движело според предварителния график и определените въздушни слотове за излитане и кацане на правителствения самолет. stat
Това се казва в съобщение на Правителствената информационна служба във връзка с появили се медийни съобщения по повод преждевременно излитане на Бойко Борисов от италианската столица.

Промяна в слотовете е била невъзможна поради необходимостта самолетът да бъде използван за полета на вицепремиера министър на външните работи г-жа Захариева, която трябва да пристигне на официално посещение в Кувейт.

Правителствената информационна служба благодари на колегите, въздържали се да тиражират без проверка новини, които биха могли да предизвикат тревога в обществото.

По-рано имаше съобщения, че премиерът Бойко Борисов излетял спешно за България с правителствения самолет, след като получил телефонно обаждане в колата на път за римското летище Чампино.ГласувайКРЪСТОСАН ОГЪН

Фалшива новина ли е..., а ти помниш ли...?


Деница Златева, зам.-председател на Националния съвет на БСП
Севдалина Арнаудова, ПР на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов
73%
гласували: 172
27%

Цялата хронологияХРОНОЛОГИЯ

10 ноември 2017 г.

Досегашният зам.-финансов министър Кирил Ананиев беше избран от парламента за здравен министър, след като проф. Николай Петров подаде оставка.


Какво разкри казусът ”Главчев”

Правилно е, че Главчев се оттегли. Защото това, което извърши, е наистина недопустимо за една парламентарна демокрация. Но се видя и нещо много страшно.