Изпрати идея

Изпрати мнение

Изпрати снимкa

X

Изпрати видео

Разцеплението за санкциите заради връзки и търговия в Русия

Разцеплението за санкциите заради връзки и търговия в Русия

Германия и Италия ще загубят най-много, ако Европейският съюз осъществи заплахата си да наложи по-тежки санкции на Москва,

вчера - Робин Емът от Ройтерс

Прочети още

Кръстосан огън

За твърденията на Русия за засечени украински самолети в близост до MH-17

Засечено е местоположението на три самолета, изпълняващи граждански полети, в това число и на Боинг-777 на малайзийските авиолинии. В същото време обаче е регистриран и самолет на украинските ВВС, вероятно Су-25 на разстояние между 3 и 5 км от Боинга. В потвърждение на прелитането на украинския самолет служат видеокадри, получени от Центъра за наблюдение в Ростов.

- ген. Андрей Картаполов
началник на ГОУ в Генералния щаб на руската армия -

Това не е вярно. Открити сме за всякакво разследване на самолетите ни. Когато руското министерство на отбраната прави такова изявление, то трябва да представи доказателства. Небето над Украйна се наблюдава от множество спътници и системи за ПВО. Всички знаят, че в момента на тази трагедия всички украински самолети в радиус от неколкостотин километра от мястото на катастрофата са били на земята.

- Петро Порошенко
президент на Украйна -
12%гласували: 31188%

Хронология

28 юли

Катастрофата на малайзийския самолет в контролираната от проруските сепаратисти зона в Източна Украйна може да бъде оприличена на „военно престъпление”.

Снимки