Кръстосан огънЗа призива на Лозан Панов към президента Радев

В качеството си на „арбитър“ на трите власти, Ви моля, да предприемете съответните действия за установяване на истината. Резултатите от една обективна проверка от напълно независим орган, който стои равноотдалечен от трите власти, каквато е президентската институция, биха били основателен повод, ако има данни за извършено престъпление, за сезиране на прокуратурата и охраняване на досъдебното производство от евентуални репресии върху разследващите магистрати от страна на главния прокурор.
- Лозан Панов
председател на ВКС -
Споделям тревогата на г-н Лозан Панов за състоянието на нашата съдебна система. В същото време буди недоумение фактът, че точно съдия номер едно ме призовава да сформирам специална комисия за разследване, което би било в разрез с Конституцията. Президентът, съгласно своите правомощия по Конституция, не е следовател и разследващ орган. Дневният ред на България не са крамолите във Висшия съдебен съвет. - Румен Радев
президент -

42%
гласували: 86
58%

Цялата хронологияХРОНОЛОГИЯ

27 април 2017

Президентът Румен Радев връчи на първата политическа сила - ГЕРБ мандат за съставяне на правителство.


Германски психолог: Отглеждаме разглезени и незрели деца

Много от днешните родители всячески се опитват да щадят децата си. В резултат от тези прекомерни грижи младежите често се оказват неподготвени за реалния живот.