41
15 ноември 2017

Слави Трифонов търси новите политици

Обещанието на новите политици да ни отърват от ГЕРБ, БСП и сие по метода на Биг брадър, а ние по пижами в къщи да пускаме постинги, изглежда измамно.

Кръстосан огънЩе се оправим ли с проекта на Слави?

Българи, завършили Йейл, Харвард, Кеймбридж, българи, които имат успешен бизнес навсякъде по света, българи от всички университети в България, българи от целия обществен, политически, професионален и културен живот, изявяват желание да участват в подобен проект - за реална промяна на политическото статукво.
- Слави Трифонов, шоумен и общественик -
Нека се преклоним смирено пред поредните спасители! Тези, които четете помислете, можете ли да си позволите да изпратите децата си там – в Йейл, Харвард или Кеймбридж? Тези мили дечица, които искат да управляват България по усмотрение на Слави, как са завършили тези университети? Децата на истинските крадци! „Титаните” на Слави! - Илиян Тодоров, областен управител на София, член на "Атака" -

36%
гласували: 310
64%

Цялата хронологияХРОНОЛОГИЯ

30 май 2017

Петчленен състав на Върховния административен съд (ВАС) реши, че референдумът, иницииран от "Шоуто на Слави", не е задължителен.


Насилената Галина, която писа на Борисов: Измива си ръцете!

Не се надявам на Бойко Борисов, въпреки че му хвърлям ръкавица - измива си ръцете с натиска от подпиращите го на трона псевдопатриоти и синодалните "духовници".