4
26 юли 2017

Бареков и милионите: пет важни въпроса

Разбрахме, че Бареков и неговата ББЦ са взели милиони от КТБ. Разбрахме също, че и други политици са били облагодетелствани. Едно е ясно: последици няма да има.

Кръстосан огънЗа искането на Нинова да излязат имената на политиците, замесени в аферата "КТБ"

С кои параметри Корнелия Нинова ще се похвали? Какви списъци на политици иска? При нейния мандат събориха КТБ – – нали много се гласихте да видите стенограмите при президента, очаквайки да видите, че има нещо скрито. Защо не коментирахте това. Най-острият човек там бях аз по време на мандата на БСП – стига двуличие.
- Бойко Борисов
министър-председател -
Г-н Борисов, от стенограмата за КТБ става ясно, че без да Ви е грижа за парите на хората, единственото, което искате, са оставки, т.е. гоните само личния си и тяснопартиен интерес. От какво Ви е страх този списък да се публикува? Да не би да сте вътре? - Корнелия Нинова
председател на БСП -

12%
гласували: 69
88%

Цялата хронологияХРОНОЛОГИЯ

20 юли 2017 г.

Спецпрокуратурата внесе в съда обвинителния акт по делото “КТБ“. Документите за "най-голямата финансова измама" с всички копия са над 210 000 страници, заявиха от прокуратурата. На съд отиват Цветан Василев и още 17 души, обвинени за организирана престъпна група.


България и ЕС: първите 10 години и след това

България е стабилна страна в ЕС, която има ресурс да се справи с европредседателството, макар че то идва в много труден момент.