4
26 юли 2017

Бареков и милионите: пет важни въпроса

Разбрахме, че Бареков и неговата ББЦ са взели милиони от КТБ. Разбрахме също, че и други политици са били облагодетелствани. Едно е ясно: последици няма да има.

Кръстосан огънЗа искането на Нинова да излязат имената на политиците, замесени в аферата "КТБ"

С кои параметри Корнелия Нинова ще се похвали? Какви списъци на политици иска? При нейния мандат събориха КТБ – – нали много се гласихте да видите стенограмите при президента, очаквайки да видите, че има нещо скрито. Защо не коментирахте това. Най-острият човек там бях аз по време на мандата на БСП – стига двуличие.
- Бойко Борисов
министър-председател -
Г-н Борисов, от стенограмата за КТБ става ясно, че без да Ви е грижа за парите на хората, единственото, което искате, са оставки, т.е. гоните само личния си и тяснопартиен интерес. От какво Ви е страх този списък да се публикува? Да не би да сте вътре? - Корнелия Нинова
председател на БСП -

11%
гласували: 73
89%

Цялата хронологияХРОНОЛОГИЯ

9 февруари 2018

Парламентът прие на второ четене промени в Закона за банковата несъстоятелност, внесени от Делян Пеевски и Йордан Цонев от ДПС заради КТБ.


Активизира се Източният маршрут на мигрантите

Миграционната криза в Европа продължава, независимо от намаляването на миграционните потоци от Северна Африка, Близкия Изток и Азия през 2017 г.