КРЪСТОСАН ОГЪН

За министрите в кабинета "Борисов 1" и кръга "Капитал"

Те са ми предложили 5-6 министри навремето, и реално са участвали, докато им видя акъла и ги изгоних. Като се започне: Дянков, Трайков, Караджова, сигурно още... Плевнелиев. Тогава те ми ги дадоха, те ми ги предложиха. Защото бяха добри експерти, доведоха ги, ставаха. И някой действително си стават. Аз в последствие като видях тези, които не стават, ги махнах.
- Бойко Борисов
министър-председател -
Добре е също така министър-председателят да си припомни, че аз бях един от членовете на икономическия екип на ГЕРБ през 2009 година, когато си разменяхме стотици имейли с Влади Горанов, които аз пазя, и с Дянков също. Не бива дебатът преди президентските избори да бъде принизяван до това кой с кого говори или с кого си е говорил в миналото. - Росен Плевнелиев
президент -

25%
гласували: 264
75%

Цялата хронологияХРОНОЛОГИЯ

14 ноември 2016

Премиерът Бойко Борисов депозира в Народното събрание оставката на правителството след загубата на ГЕРБ на президентските избори.


Има ли разлика между Валери Жаблянов и Георги Марков

Валери Жаблянов беше отстранен от зам.-председателския пост в НС, след като си позволи остри изказвания, които той и БСП маскираха като лично мнение.