Парламентът отхвърли ветото на президента за посланиците от ДС

Парламентът отхвърли ветото на президента върху промените в Закона за дипломатическата служба. В подкрепа на приетите изменения гласуваха 129 депутати, а 31 бяха против.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът отхвърли ветото на президента за посланиците от ДС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво!Предполагам обаче, че след отзоваването ще бъдат назначени като висши държавни служители по министерства и агенции. И сега е пълно с такива търтеи там. Кога ще дойде времето за пълна лустрация?

Не е истина бившите агенти на държавна сигурност как са се облагодетелствали финансово и политически с информацията,с която са разполагали и разполагат.Аз лично познавам такъв човек.Нищо чудно,че Гоце и останалите агенти са такива ревностни противници на тоя закон.Гнусните доносници трябва да се изметат с голямата метла!

един новопръкнал се ционистки аристократ и евксиновградски младоженяк, трябва да запитате от къде има куража, откъде са му парите и да мислите гилотината. Този чиновник от външно е от престъпниците, а не ДС, от която му трепери насрания задник. Сега България няма ДС, но няма и държава. Време е да си върнем ДС, а евксиновградският младоженяк да изпише няколко кофи с мастило от къде са му парите. И после да отговаря пред народа.

Другарю, антисемитизмът не се толерира тук и антиционизма се отъждествява с антисемитизма. За БКП и инструмента й за насилие ДС, има специална декларация на съвета на Европа и там те са споменати като равни с подобните неща на Хитлер и Сталин. Определението в тази декларация е - античовешки.

е престъпен. А онези, които го подреждат от антисемитизма са част от ционистките престъпници. Никаква декларация няма в Европа, напротив, отхвърлиха подобно шизофренично приравняване. Щото е абсурдно откъдето и да го погледнеш, особено когато именно СССР начело с комунистите унищожи хитлеризма и фашизма. Много може да ги тресе злобата определени фашизоидни кръгове и да им се ще реванш, но комунистите биха фашизма. И ако се наложи пак ще го бият.

пубер! Самите ционисти са най-големите антисемити. Пример - Хитлер и фашизма му.

Така, като чета такива писания имам чуството че годината на е 2011 , а 1981. Що се отнася до червените боклуци - Гоцката е няй-ярък представител на тази пасмина. Повечето доносници и агенти на ДС са сътрудничили на КГБ и руските спец-служби. И досега повечето са си останали верни на СССР. И е смешно такива екземпляри да бъдат дипломатически представители на България. Или достойна пенсия, или да ги пращат да пасат патките в някое китно крайдунавско селце. Ако искат могат да емигрират в Русия

къгъбъски, не са за твоето полирано мозъче.

Поредният антибългарски закон на сбирщината от лумпени, но това едва ли вече учудва някого.

Другари и другарки, лустрация не се прави на парче и много е вероятно, КС да ви отмени закона. Вижда се докъде стигнахме без лустрация и декомунизация. Всичките пари и власт са в комунисти от различни партии, милиционери и слугите им- мутри, чиновници и партийчета.

кретен!Е затова ще ви пият кръвта чужди и наши бандити, банкери и монополисти, щото кратуните ви са кухи! Аре, лай си антикомунстическите мантри, само че те няма да нахранят този народ и той все повече поглежда към сопата. Внимавай, кретен, щото времето ви изтича.

Кво време изтича ве,пич???Намали малко фентъзи филмите и пий два валидола,че нещо май си превазбуден!

Другарю, не се горещете. Коя банка и кой монопол искате да обсъдим ида видим къде са комунистите и кои са в тези неща? Колкото до сопата, скрийте си я някъде на тъмно и мило място до края обсъждането.

Този акт без разграничаване на доносници и кадрови разузнавачи насажда нихилизъм у българите ,това и други подобни ще има трайни негативни последици у младежта през годините. Нужни са актове на патриотизъм за да се чувстваме все по горди че сме българи.

Аз пък си мисля, че сините подкрепят Николайчо, защото, макар и ренегат , си е техен. А , Агов да не говори много срещу ДС, защото и неговият "косъм" не е много чист!

Не знам нищо само знам, че кожодерите са стари номенклатурни кадри. А ти другарю, знаеш ли го? После обсъждай персонално този или онзи...

"От ГЕРБ, "Атака" и Синята коалиция отхвърлиха ветото на президента, а от Коалиция за България и ДПС подкрепиха аргументите на държавния глава, предаде БТА." Веднъж доносници и боклуци,цял живот такива.