Страсбург осъди България да плаща заради бавно правосъдие

Българското правосъдие има системен проблем с продължителността на съдебните процедури, заключи Европейският съд по правата на човека в Страсбург.

Обратно в новината

Коментари - Страсбург осъди България да плаща заради бавно правосъдие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами точно мохениси крадси, банкер - кредитен милионер, оправдан по давност, сега иска пари и чрез страсбург - да му приседнат дано

Така ще е! Щом продължаваме да им даваме 13,14,15 заплати, когато започнем да им даваме по 18 заплати, нещата ще се оправят. ИЗЕДНИЦИ СА БЪЛГАРСКИТЕ СЪДИИ!

Няма сила, която да накара съдебната система на реститутите, политическите инвалиди, прононсираните мафиоти и цялата плява, която плува на повърхността., да заработи в съответствие със законите и правовия ред на Запада.От 1878 г до днес не е имало ден, в който правистите да не са се провявали като чужди на нацията си индивиди, имплантирани тела, привнесени от един друг строй и време, поне сто години назад. Сега наваксват пропуснатите си ползи, аванти и нерализирани богатства до степен на насиране, като ревностно не дават да се припари до тайните им. Защото ако те лъснат, България ще изхвърчи за два дена от ЕС и Европа. Това раково образование трябваше отдавна да бъде изрязано с помощта на Запада, за да не разнася бацила на разложението и духовната пустота. Не съм прав ли? Ами ако псувните ви можеха да бъдат аргумент, приемам ги. Но те не вършат работа, защото утре вие ще сте потърпевшите от тези "прависти". Помнете ми думата.

Много си прав!

и моля господа европейци по-настоятелно, че хич не им пука на нашите управници. По-бързо с кое - с оправдаването на престъпници или с пандиза за кокошкарите и със смешните присъди за богатите. Е как да си оправдаят заплатите съдиите и премиите.

Значи, историята е такава, че същите тези "подсъдими", дето все ги хващат хемороиди, запек, плачливост, лумбаго, ишиас, киселини и грапавини веднага, щом ги задържат за три дни в дранголника, и адвокатите им все болни и отсъстващи, и свидетелите им все нефелни - днес едно, утре - съвсем друго, всичките тези юнаци на българското кривосъдие накрая осъждат държавата в Страсбург и ние отново им пълним алчните гушки с последните пари от нашите данъци! Вместо да се дадат за някакви прилични заплати и пенсии, постоянно и неизменно парите се преточват през бюджета и във вид на фалшиви ДДСта, на неустойки и измислени компенсации, така или иначе, потъват все в едни и същи дълбоки джобове!

Я, оправете механизма! Делата да се водят само два дена! Ако подсъдимият е с доход под 2000 лв./мес. - осъден. Ако е с доход над 2000 лв. - условно. Ако е с месечен доход към 10 000 лв. - невинен. Какво ми се точите с години?!

Хората,срещу които бяха заведени дела по времето на Гаргамел Костов,Крадлив Дедо и Тройната Ламя ще осъдят България в Страсбург.Паричките ще ги плащат Боко и Цеко от ГЕРБ....А сегашните дела,които Боко и Цеко водят срещу предишни мафиоти като Маргините,Ковачки,Масларката,военния министър Цонев,Тенчо Попов и др....ще ги плащат тия дето ще са на власт след Боко и Цеко...може и пак те да ги плащат,ако ги преизберат!

bobsyn@

Мисля си, че делата в България се проточват заради претовареност на съдиите, неявили се свидетели, разболели се или сменени адвокати, закъснели експертизи... Всичко това уж с цел да се гарантира, че няма да вкарат невинен човек в затвора. Та се чудя нима в Германия например адвокатите не боледуват и дали депутатите дето гласуват бюджета на съдебната власт не могат да сравнят колко дела се падат на година на един съдия във Франция например !?!

След управлението на Крадлив Дедо,дойде на власт Тройната Коалиция.Те започнаха някакви вътрешно партийни и вътрешно-мафиотски войни и дела помежду си-по отделни клики и кръжоци по интереси.Естествено,никой нямаше осъден...И те ще съдят България в Страсбург.....

След Гаргамел Костов, на власт с подкрепата на Ду Пе Се-то дойде Царя-по известен в политическите среди като"Крадлив Дедо"Те си върнаха за номера и изпозаключиха Гаргамеловите мафиоти!Обаче и за тях нямаше осъдителни присъди,на много изтече и давностният период...сега и "Гаргамелите" ще съдят България в Страсбург!

По Иван Костово време имаше образувани"гръмки дела"срещу"знакови фигури"от "подземния свят"!"Комар 1","Комар2" и т.н.НИТО ЕДНО от тези дела НЕ УСПЯ!Всички подсъдими бяха оправдани,или пък изтече 15-годишния давностен срок!Е,сега гледайте какво ще стане...това са хиляди дела....на България "ще и скъсат шушонките"в Страсбург!

Аз пък имам само хубави спомени от Иван Костов и неговото управление! На някои им изневерява паметта и като не могат друго, си засмукват пръстите, за да измъдрят и изсмучат нещо "умно"!

кажи и нещо конкретно за мавъра, че аз се сещам само как фалира Балкан и Кремиковци

Само Костов може да направи това! А иначе, за скоростта- чува се, че ще назначават лекоатлети на местата на досегашните! Спринтьори!

Това,нищо не е...Каква вълна от дела се задава срещу България тепърва от"поръчковите дела" по Иван Костово време-мъка ми е за "българския футбол"както има една дума!...а пък после,след Иван Костовото време....не е истина,...не ми се мисли!

От 11 г. чакам да осъдят кретена, който ми размаза колата, и май са прекратили делото по "целесъобразност и давност", ако им е платил, т.е. "почерпил".

с голема грешка са тия в евро съюза . Българското правосъдие НЯМА проблем с продължителността на съдебните процедури , а бълг народ има проблем с българското правосъдие