Простреляха ”турския Павароти”

Един от най-богатите певци в Турция Ибрахим Татлъсес, известен в целия Близък изток, е в кома, след като бил прострелян с най-малко един куршум в главата при опит да бъде убит в Истанбул.

Обратно в новината

Коментари - Простреляха ”турския Павароти” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бе какво ни занимавате с разни турци. Ай сиктир!

Този човек може на младини да е бил певец, но преди всичко той е много много богат бизнесмен, работодател - който е известен в Турция с това че е алчен, жесток и безмилостен към своите работници. Той е полу-мафиот или направо мафиот. Той е станал богат - по схемата на Берлускони.

извинявам се на милко калаиджиев,след като чух ,,паваротито ,,от анадола.милко.ти си павароти и бочелли едновременно.тоз ибрахим много зле,вие като сив валк по месечина

хехехе че то нормално като е бандюга.

Дано ти даде Аллах да оживееш,Ибрахим паша,и още българки да спонсорираш по Интернет!!!

Веселинке, нищо не каза сега.

Ами дай ми ти €30 000 без да ме видиш,само ей така за мечтата,и тебе ще те благославям.Това са пари за цял живот:ще си купя по-голямо жилище,ще следвам още,ще купя на мама скъпи лекарства,на котките-"Whiskas"pouch...

по-скоро,анадолския митко калаиджиев.мазен цинганиор.а може и да,е бил спонсор на гоце

Ако за неграмотен визираш човек с 2 магистратури от Хайделберг-Германия и Тринити Колидж-Ирландия, то вероятно ТИ си грамотен с диплом от Лала Паша, Текирдаг или Чам Дере...

Заври си ги ...

ГОЛЯМ ПИЧ Е ИБРАХИМ ТАТЛЪСЕС.ИМА ЕДИН КЛИП С ЕБРУ ЯШАР ПОСТАВЕТЕ ГО В YouTube да видите за какво иде реч ...ebru yaar seni anan benim iin dourmu

Seni Anan Benim in Dourmu

Браво на българските жени,щом са измъкнали толкова пари.А и сега-с най-високия рейтинг ЖЕНА.

а дали като почина емил димитров са го коментирали в турция.е....си и продажната нация сме.

Не бях чувал и дума за този певец, но след новината чух една негова песен TEK-TEK.Ами, извива човека, по техните фалцети, като в джамия,лошо няма..., ама защо са го гръмнали...недоумявам! Кандидат за депутат е бил, сигурно е нагазил нечии интереси...Чувам, ч е Истамбул е най-опасното място за живеене в света!

Както аз разбирам, че си малко неграмотен. Едва ли си ходил даже в килийно училище.:(

кажи сега от кое посолство спамиш?

От 30 години слушам Ибо, никога не съм чувал някой да го е наричал "турския Павароти". Новината няма да загуби, ако премехнете този израз, защото не е верен.

МОЛЯ ЗА ИЗВИНЕНИЕ...КЛАВИАТУРАТА МИ НЕ Е В РЕД И НЕВОЛНО ПРАВЯ ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ...

вместо да съжалява да спре да лапа тои и кохортата около него защото ката ни довършат няма дда има кого да управляват такава рая като нас няма другаде по света и тогава ще доиде и техния ред

ИСКАМ ДА ИСКАЖА МОЕТО СКРОМНО МНЕНИЕ ЗА ИСПЬЛНИТЕЛИ МУЗИКА,ПЕВЦИ ИЗОБЩО......АЗ МЕН НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ПРОИЗХОДА НА ПЕВЕЦА,КАКТО И МУЗИКАТАСТИГА ДА МЕ "ГЕРАБНЕ',КАКТО СЕ КАЗВА...ПО НЯКОГА ДОРИ ЕДНА ХУБАВА ПЕСЕН ,НЯМА НУЖД ОТ ПРЕВОД.МУЗИКАТА ТЕ ЗАРЕЖДА С НАСТРОЕНИЕ И ПОЛОЖИТЕЛНА ЕНЕРГИЯ.В ПОТКРЕПА НА ГОРЕИЗЛОЖЕНОТО ОТ МЕН,ЩЕ НАПИША ТУК ЕДНА СЕНТЕНЦИЯ.."МУЗИКАТА Е КИНО ЗА УЩИТЕ,А КИНОТО Е МУЗИКА ЗА ОЧИТЕ"...ТАКА,ЧЕ МОЛЯ ВИ СТИГА С ТОЗИ СНОБИЗЬМ.ЕТО ВИ ЕДИН ЛИНК В ИСПЬЛНЕНИЕ НА ТОЗИ ПЕВЕЦ ЗА ДА ВИДИТЪЕ КАК ПЕЕ ... link/watch?v=YPLQOoPkgSM

алоооо тези, които пишат :-) хайде намерете си правописните грешки в статията

Той е силен, трябва да се възстанови. ЛЕГЕНДА!!! Който не е чувал за него само е загубил...

Легенда?! За кой по-точно? Аз например не съм чувала за тази "легенда", а се има за меломан с отлични музикални познания в най-различни жанрове. Изключвам, разбира се, чалгата и кючеците, които не само че не са жанр, но са обида за интелекта на всеки себеуважаващ се човек.

защо ни занимавате с тези циганя? на кой в България му пука за абориген с премахната кожа? от кога дир.бг стана електронна медия на турчолята? вие сте СРАМ и позор за българската държава!!!

къде е Турският вицепремиер да приказва сега пак глупости????

Тия турци се излагат, тук в България само ни слушат песните, а не ни трепят.Даже понякога и мъже ни любят страстно!

Освен това говорителят му е жена, Букет е женско име, фамилното е Чакъджъ, информирайте се като хората.

Ибо Императора е много талантлив простак и хитрец, който дори манипулира, и кюрди, и турци, като се стреми да покаже, че работи за едните или за другите, в зависимост от личния си интерес Да се е полъгал или проявил "безкористно" благородство към жена от България е вън от всяка вероятност. Така че, не ни занимавайте с турския шоубизнес, достатъчна ни е нашата чалга!

Ами получил си го е!

ЕДИН НА ДРУГ,ПОНЕЖЕ ПОВЕЧЕТО ЛЪЖАТ И МАМЯТ ЦЯЛ ЖИВОТ?! Даже и ние,които знаем,че лъжат във всяко изречение,защото това веднага личи,понякога се хващаме на сложните им лъжи и еднотипни оправдания за нарушения и злоупотреби.Защо не спазват принципа : "Не лъжи!" ,тъй като основно човешко право е на информация при опазване лични данни,с които те злоупотребяват без чувство на вина.?! Осветляване на престъпленията,измамите,заробването във всички форми на съвременността е текущ проект по CNN

ВАРВАРИ!!! НЕ БЯХ ГО ЧУВАЛА, НО СЕГА ИЗСЛУШАХ ЕДНА НЕГОВА ПЕСЕН "ЕДИН ПО ЕДИН". ЧУДЕСНА ПЕСЕН, ЧУДЕСНО ИЗПЪЛНЕНИЕ. ЖАЛКО!! ОЩЕ ЕДИН ТАЛАНТ БЕШЕ СМАЗАН. НЕКАДЪРНИТЕ, ГЛУПАВИТЕ, ПРОСТИТЕ, РЕЛИГИОЗНИТЕ И ЕТНИЧЕСКИ ФАНАТИЦИ, ЗАВИСТНИЦИТЕ... В ЦЯЛ СВЯТ СИ ПРИЛИЧАТ. ДАНО СТАНЕ ЧУДО!

НЕ СЕ СТЪРПЯХ И АЗ ИЗСЛУШАХ НАЧАЛОТО НА ЕДНА ПЕСЕН. АМА ЧАК ПЪК ПАВАРОТИ - ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС... А В БЪЛГАРИЯ Е НОРМАЛНО НА ЕДНА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО ГЕНЕТИЧНО ДА ИМ Е ЗАЛОЖЕНО ДА ХАРЕСВАТ ТАКЪВ РОД МУЗИКА - ВСЕ ПАК ТОВА СА 500 ГОДИНИ. А ТОЙ КАТ Е ТАКЪВ БАРОВЕЦ КАК Е ДАЛ 30 000 ЛВ. ЕЙ ТАКА - НАЛИ Е ГОЛЯМ ИГРАЧ. ИЛИ МЕРАКА ДА КАЖЕ, ЧЕ СИ Е КУПИЛ БЯЛА РОБИНЯ ОТ БЪЛГАРИЯ Е НАДДЕЛЯЛ. Е ... ДАНО СЕ ОПРАВИ ЧОВЕКА ... ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА.

тази, дето може да се включи директно в ефир на турски си е от техните, така че тя НЕ Е БЪЛГАРКА.

заслужи си го...неговите хора застрелаха сумати невинни хора...краъно време беше и по него да се стреля...не е никакв ''император'' а само някакв петерен къурдин... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Кой хора бе ,комшу,дай обяснения както трябва,интересно е.Ние българите не сме много наясно с вашето трепане..

Щом е кюрд, значи е читав човек, а този,дето е стрелял с гаранция е турчин!

Грешиш! Това със сигурност е наказателна акция на ПКК, защото Ибо е лоялен гражданин на Отечеството си. Господ да го спаси!

е вземете курдите при вас тогава манго хахаха

Що за кощунство да петните паметта на великия маестро Павароти с този анадолец???

При този апокалипсис в Япония само пълен изверг може да посегне към оръжие - където и да било по Земята! Но сред такива античовеци е и Кадафи...

На тоя само като му погледна мазната физиономия и бих му вкарал не един а два контролни.

Изобщо не сме чували за него в бяла България. Стига лъгали, че бил прочут. Аман от поръчкови статийки за световнонеизвестни турски величия.Пък и тоя шоумен не заслужава никакво съжаление, щом се изказва така неласкаво за морала на българските жени.

това за жените може и да е верно..има всякакви жени.

...който е истински мъж, че и богат на туй отгоре, прежалва бадева-харча си и не се кепази да хленчи кат пощипана от маскари кадъна.:)

Ха, "бяла България"!?? Ти луд ли си бе, бг е мизерна държавица за съжаление! Най-бедната в Европа!

...класик рок си слуша тя , Вагнер, рамщайн, Шостакович... не гледа пишман-аман сериали, не денси по гол пъп на чалги и не припява маанета. Това - за бялата България, де, останалата сбирщина е слабограмотна - както музикално, така и ментално.:))

чуйте как пее..и не пишете глупости..хубав глас..много

Поклон пред гения на Ибрахим. Дано оживее и да успее да се възстанови.

Хайде,бе!Къде ви са сега коментарите?Българските цигани пак измислили схемата.Каква Европа?Светът ще ни разчекне,ей!

че нямат съвест,тези циганки и цигани,не съжаляват и вероятно се гордеят,че са извършили поредната измама,с която да ощетят много други със суми,които представляват дългогодишен труд за повечето работещи данъкоплатци тук и в ЕС. Така ги учат техните майки и бащи,баби и дядовци,братя и сестри ...култура на престъпността и наглостта Е ЦИГАНСКАТА! -ЩЕ СЕ ПРОМЕНИТЕ ЛИ?