Казус ”Божидар Димитров” възникна в парламента

Депутатите разрешиха оформящия се около подалия оставка министър без портфейл Божидар Димитров политически казус. Преди да заеме поста той бе избран за депутат, но отказа да влезе в НС.

Обратно в новината

Коментари - Казус ”Божидар Димитров” възникна в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Ама нека и аз да кажа нещо...Нищо , че не съм блондинка /истинска/, но съм като тях...Това исках да кажа."

Шубето което тресе Герб е огромно,ще стане като с НДСВ.Дойдоха кат аслани ,ще си тръгнат кат на.....ни!

Герб знаят отлично,че ще загубят при частични избори в Бургас и правят всичко ги избегнат и да си дадат още няколко месеца на Илюзии.

Щом е за приятел всичко може, може и министерство да се измисли и да се промени изборния закон, защото ГЕРБ е на власт, а Законите Господа управляващи са за това да се спазват, а не да се подменят според човека, е стига вече започнахте да се излагате съвсем.

Ако това беше станал казус след приемането му как щяха да реагират - като при всички случаи поправка за наши хора и така законите са набъкани поправки

Да си пропомним първата поправка бе за Закона за нотариусите, защото засягаше Фидосова, това е вече практика, истинска практика.

Във всеки предложен и приет закон от Герберите има по няколко точки за наши хора и проблеми, а не за решаване на проблемите и недоразуменията въобще

Логиката казва ,че трябва да влезе първият му подгласник,т.е. 2 по резултат на изборите!Интересно ако някой умре,кой ще го замести?

В миналите парламенти единствено само сините се държаха така нагло и безцеремонно с протестите и предложенията на опозицията си. Но това което виждаме днес не само потвърждава, че не малка част от герберите - бивши седесари не са забравили типигьозлука си, но подсилили го и с простащината на новите герберски попълнения са го довели до крайност. Опиянявайки се от случайно падналата им се власт, тези довчеращни несретници и безименници, воглаве с лидера си, стигат до прецеденти непознати в парламентаризма и държавното управление. Правно полуграмотни или направо неграмотни комплексари пишат и приемат закони и промени в тях, които опорочават конституцията и правото като наука и принципи. Подобни извращения и беззакония на принципа "дай на простака власт" не са виждани от времето на санкюлотите във френската революция.

Ст.н.с., д.и.н. Б. Димитров много лесно може да се върне в правителството. Аз му предлагам следния подход : подписва декларация че се отказва от всякакви научни титли и е почти сигурно че пак ще цъфне на министерския пост. Известно е че бате Бойко изпитва алергия към хора от научните среди ,. не случайно БАН е на мушката му и батето се кани да го ликвидира тотално. Та това е начинът Б.Димитров да се хареса на бате БОйко отново ,след описаната процедура остава само една ръка да му целуне още и е готов обратно . Работи като ДС, МС,ПС,ФС,.... са само за шумотевица, истината е другаде и аз си казах моето.

е ужасно неблагодарна ситуация! Простотията ти веднага лъсва!

Г-Н Б. ДИМИТРОВ Е НУЖЕН ЗА ДОБРОТО НА БЪЛГАРИТЕ! НО ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА РЕШАВА КОЕ Е НАЙ-ДОБРОТО ЗА НЕГО! В ПАРЛАМЕНТА МНОЗИНСТВОТО РЕШАВА! ЖАЛКО ЗА ИСТИНСКИЯТ БЪЛГАРИН!

Гербавите станаха невероятни нагляри. Газят закони, конституция, всичко.

На бат Божко отдавна му беше дигнат мерника и сега този шум с кадрите на ДС дойде като мехлем на Бойко за да си реши казуса по по-мек начин. Но ако бат Божко шикалкави , не слуша и се пак разприказва непропорционално може и мястото му на директор в НИМ да изстине скоро. Бойко не сака през него да говорят. Божко, внимавай !

Казусът Божидарчо възникна когато той, както небезизвесното врабче прескачайки от локва в локва/от партия в партийка/,сам падна в лайното. Сега не му остава нищо друго, освен да спази извесните максими: - Насран ли си -трай си!!!! - Не всеки, който те вади от лайното, ти мисли доброто!!!!

Забравяш още две поуки от вица за Иванчо: - Не всеки който те насере ти е неприятел - Като те насерат не си вири много главата

абе вие луди ли бе, как ще заменяте мажоритарно избран депутат с партина листа? това го няма никаде по света бе, идиоти. ще ви се смеят и в конго, и в двибути, и в газа на гоеграфията да има избори, и там ще ви се смеят. први се нов избор за мажоритарното място и точка! тяпанари! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Според закона на ГЕРБ, мажоритарен значи " наш човек ", а щом е наш, значи може, каква ти тук конституция и Закон, няма такива шменти капели .

Тия ша са насерат от страх, че ша изгубят изборите в Бургас.

Да, дами и господа другаркови другар(к)и -- голямото бонго вече не е във вашите ръце Туй то ! /// Абе Божо : -- Ха вземи та кажи като човек ще ли работиш за доброто на България, българ(к)ите и всичко българско !(било то у нас, било навън или по други планети)

тез май с голяяям рейтинг,с голяяяям въздух под налягане гаче ли ....))))