Умствените способности на Скрипал и дъщеря му са застрашени

Атаката с невротоксично вещество срещу бившия руски двоен агент Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия може да е нанесла тежки поражения на умствените им способности.

Обратно в новината

Коментари - Умствените способности на Скрипал и дъщеря му са застрашени | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опасно невротоксично вещество, вдишано от 1-2, а засяга умствените способности на милиони из света.

Създаделят на препарата каза, от това няма оправяне.

"48 човека са потърсили съвет в болницата в Солсбъри след атаката" И какво ли са ги посъветвали? Аз си мислех, че болниците са препълнени? Явно нещо информацията не е в ред.

Нали бяха в кома?!?

Щом се двоен агент рано или късно си плащаш за това ! Не знам какво го жалат този ! Хем бил на двойна хранилка , а и иска да не плаща за това !

Умствените им възможности са застрашени вероятно защото може да са получили хранително отравяне а бързата помощ да им е била химически антидот слид 10 мин без да си направи труда да разгледа други версии за влошеното им състояние. В Англия всяка линейка има антидот срещу БОВ , не като у нас. Първо бият антидот после правят скенер и кръвен тест.

До вчера бяха убити и то лично от Путин, а днес вече само с "умствени" недостатъци !!!

огласява съдържанието на вещество, за което докладът на специалисти от ОЗХО ще е готов не по-рано от 3 седмици, а според Скотланд Ярд разследването ще трае месеци? що се отнася до тежките поражения на умствените способности, има си психотропни вещества и препарати, които се прилагат в психиатриите, които при изписване на нормални хора ги превръщат в зеленчук. тия явно смятат хората за идиоти. и все повече се омотават във версиите си.

БАБА МЕЙ И ДР ОТ ЕС КАТО ПАПАГАЛИ

ЗА ВСИЧКО ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ В ТОЗИ ЖИВОТ

Премиера беше потресен от тази трагедия и изрази опасения,че може да пуснат тази отрова и при тях в Брюксел.Като професионал 1 в битката срещу престъпността, той пак е две крачки напред в прогнозите.

Тереса Май лъже за Скрипал. Както Обама лъжеше, че не подслушва Меркел. Както Хитлер лъжеше за нападението над Полша. Както Кенеди лъжеше за Куба. Както Линдън Джонсън лъжеше за Виетнам. Както Никсън лъжеше за Уотъргейт. Както Форд лъжеше за Камбоджа. Както Картър лъжеше за Иран. Както Рейгън лъжеше за Пиночет. Както Клинтън лъжеше за стажантката. Както Бушовците лъжеха за Саддам. Както Блеър лъжеше за Ирак. Както баба Ангела лъже за бежанците.

намери ли на бай тошо дипломата?

Ако дъщерята на въпросният двоен агент е донесла веществото от Русия, това прави основният заподозрян единствено руснците. Дори тяхната мафия да се е сдобила с токсина тя няма инетерес от неговото ликвидиране.

Подобни изводи говорят за крайна наивност. В Москва освен руснаци има и множество агенти на всякакви разузнавания - защо пък те да не са сложили веществото в чантата на дъщерята. Не казвам, че е така. Не твърдя и че руснаците са ангели. Просто смятам, че да се обвинява някой ( в случая, властите в Русия) без доказателства е идиотско. А още по-идиотско е аз да вярвам на "западните" политици, които са доказани лъжци и манипулатори.

Тия неща за наивност ги разправяте на някой друг, от Георги Марков които със сигурност беше убит от руснаците с "рицин", по сходен начин до сега умират рунаци във Великобритания. То да беше веднъж да кажеш, че не е сигурно, но когата е непрестанно какво му е наивното. Вие се опитвате да ни правите на наивни русфолите, но за всички е ясно, зз всички кой седи зад тези убийства.

Предателите заслужават само едно - смърт. Друг е въпросът, е въпросния продажник най-верятно е отровен от новите си господари, англичаните. За да го използват докрай. В случая - да отвлекат вниманието на народа от задънената улица, в която се озоваха - Брекзит.

Това важи ли за руските агенти в западните страни или не се отнася за тях.

продажниците това заслужават

В Русия няма смърно накзание за измяна. Това за кето говорите са стари кагебистки и сталинистки публично известни похвати което говори за Русия като тоталитарна дръжава.

Пробите са показали присъствие на нервнотоксично вещество от рода на "Новичок" или много близък до него реактив, постанови в решението си съдията....

зеленчуците не могат да дават показания, а ако дадат такива (а те са единствените хем потърпевши, хем свидетели) - "умствените им способности са застрашени". каквото и да се пише и казва по въпроса - не вярвам.

Хайде стига с тоя Скрипал,предал родината за пари,американците също търсят Сноудън за да го накажат ,но не го намират

И моите... Влюбих се...

Стига с тези предатели, никой не обича и не уважава предателите, най-малко тези които е предал. Каквото повикало , това се обадило. Не е работил в детска градина или библиотека а в разузнаване, така че сам си е провокирал съдбата. Да - всеки човек има право да преосмисля мислите и действията си, не ти се служи в разузнаването, разочарован си от своите - ми вземи се оттегли и се кротни бе, кой те кара да тичаш при противника и да предаваш. Кой знае колко човешки съдби си съсипал с това предателство а сега да те жалим. Ми няма да стане, каквото си си надробил това ще сърбаш.

А тук като имаме цели партии на предателите, които са предани единствено и само на Кремъл, какво предлагаш да ги правим?

Достойно отмъщение за предателството, зародило се в извратения мозък на ВВП. Не просто убийство, а още по-гадно Помним как ВВП поръча Литвиненко: да умира бавно и безвъзвратно сам, къпещ се в радиация

Биги, нали ти бях казал,че мисленето и анализа не са за тебе,остави тая работа на умните.Спри с простотиите!

Съжалявам,обърках адреса на баба Мей с този на Скрипчо:)

Един предател по малко.Независимо кой го е свитнал. Друго по ме чуди,как ,,най страшното'' бойно отровно вещество разработено от кръвожадна Русия не може да гътне родоотстъпника ,а сякаш Путин го е поръсил с одеколон ,,Тройнай"Тия британски химици една проста смес като хората не могат да разбъркат хи хи

Руската пропаганда иска да скрие, че убийството може да е свързано с ремъл и се безпокои повече от онова, което говорят хората, отколкото дали наистина някой от Кремъл е извършителят. На Запад нещата изглеждат по същия начин. Не им дреме колко се надишаха, а дали руските кинти може да потеглят към друг тих залив? И хич не им дреме за права на човека. Реакцията е бурна, за да се види, че не се одобрява използването на химическо оръжие сред населението, което на практика е повод за война. Война, която никой не иска да води. Щом няма изявления относно състоянието на останалите пострадали, значи самите англичани искат да покрият случая и потокът на парите да си продължи тихо и кротко. със сигурност за английската алчност, англичаните ще платят прескъпо и няма как да е другояче.

Умствено ще се доближат до нивото на путин

Значи борис джонсън и тереза мей са яко натровени, щото умствените им способности са 0.

По важното е,че умствените възможности на тъпака борисофф не са застрашени! При него въобще липсват!

кои псна новичок или някои прадна в парламента?-като и'м гледам умственните способности на повечето ни депутати!

Умствените способности на микробританските политици също са застрашени.

пичонес не пишете, има дърт брадясъл модератор

има един филм "Shooter" може да си направите поуките

А пък нас 7 милиона без газ ни правят на малоумни.

на някои от нас прилагаха хлор...

А дали английските служби не са ги изтезавали за да издадат тайни,и когато са видели ,че нищо не могат да изкопчат са ги отровили за да не могат да си спомнят и да говорят.

Най-голямото наказание... Реципрочно на "заслугите"...

аз си мислия,че този е шял да проговори.Досега не е говорил ама руснаците са научили че е искал да проговори за нещо важно и путин веднага му е натрил отрова по палтото и белиото и са се отровили.Ама не много .Путин им е сложил малко отрова само зада им изтрие мозъка от секретните неща. Затова сега са живи,ама нямат ум вече и не си спомнят нищо.

Па си мисля..дали като малък Баце също не се е заразил с туй нещо..

Сега към предател можете да добавите и глупак :)

ооххх...успокоих се. значи за нас е напълно безвреден-няма какво да ни засегне. ама с това трябваше да започнете бе хора.

Засегнатият британски полицай, първо умрял от опасния отровен газ, след това възкръснал и напуснал болницата.

Как така в стабилно състояние и полицая бил се прибрал в къщи по -живо по-здраво! Нали нямаше противоотрова и всичко живо умира? Нещо тезата на Англия и САЩ им куца. Най вероятно американските или английски химици не са го направили както трябва, въпреки дадената им формула или това въобще не е новичок, а близко до него вещество, забъркано в лабораториите на същите държави.

Световната организация за забрана на хим. оръжия няма да излъже, нека излязат резултатите.

Ние в България нямаме този проблем с предателство. Щото няма нищо важно останало и секретно,което да се предаде на някой или пък не дай се боже да се продаде за пари. Политиците ни го направиха това вкупом преди много години и сега сме разграден двор.

Ще вегетира, ще бъде ресетнат или просто му се форматира диска? Ако е упоен и спи като къпан ще спинка, докато лекарите решат напролет по на топло да го събудят през единствения слънчев ден в Англия? И после каквото стане, защото ще трябва да го скрият иначе ако му се повтори изпълнението може да се натровят още хора. Направо го правят безпаметен и белким рашаните си затворят очите да не му пращат повече "аплодисменти". В английската мъгла обаче остава една сянка с ясен почерк, известни възможности и жестоко мислене, която сигурно вече гледа към поредната задача. Той е "контейнеровозът".

Умствените му способности не са под въпрос, а са напълно изчезнали малко преди да реши да пре(о)даде родината си.

то в тоз живот акъл не трябва много много. Важното е пари да имаш. ...даже да са придобити и чрез предателство-няма значение.

За предателство наказанието е смърт! А дали англичаните са я свършили тази работа, за да я препишат на руснаците, това малко ни интересува. Шпионинът няма какво да продава като вече не е на позиция и става излишен... Другите агенти да си знаят...

Те ти булка спасов ден, нервно-паралитичният газ се трансформира в токсин, и накрая ще се окаже че двамата са яли от същото суши като Литвиненко, а разследването по неговия случай беше покрито от Тереза Мей.