Рак размаха нож срещу готвещия се да го убие готвач (видео)

Морски рак беше заснет в дуел с ножове с готвещия се да го убие готвач, съобщи в. "Дейли мейл".

Обратно в новината

Коментари - Рак размаха нож срещу готвещия се да го убие готвач (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво.Да живей...

Току що станах веган...форевър...

Един рак с една мозъчна гънка осъзнава заплахата и се бори с кураж, инстинктът за оцеляване го мобилизира даже с нож да борави като с оръжие - надхвърли анатомичните си възможности! Пък ние човеците.....с многото гънки ??? Освен един друг да се кълвем, обиждаме, клеветиме, завиждаме, убиваме.......гънка не ни остана свободна да отчете Големият нож, който ни готвят и стърчи над главите ни..... Стотина готвачи точат нож над 7,5 милиарда...

А това видео истенско ли е?

Не брат, фалшево е!

Аз обичам да сварявам раците като БАВНО им загрявам водата! Изобщо не се усещат, че са сварени, нито стрес преживяват... Абе щастливи раци, дето се вика. А пък ножове да размахвам - първобитна работа...

даам, друго си е бавното сваряване- ама всички реват срещу прехода- болял бил-бързо ли ни свариха, що ли...

Жажда за живот...респект! Този рак е истински "гладиатор", който се бори за живота си до последно. Заслужава пощада и СВОБОДА! Дано готвачът да е проявил благородство!

Откъде толкова мозък в един готвач?

ЕТО ТОВА Е НОВИНА!!! Не някакви си 16млрд изткекли от НАП :Д

Много е жестоко това! КАкво, нима не можем да минем без да ядем раци и прочие...А тези, които живи ги сваряват, не знам какво сърце трябва да имаш, че да го направиш...

направо започвам да се радвам, че на Марс и на Луната няма нищо живо - направо щяхте да оревете орталъка, ако беше обратното...

ти как оцеля там? за един преятел питам.

Мале малееее ... колко глупости в ПРОМИШЛЕНИ КОЛИЧЕСТВА !!!!!!

Ех, на кого му се умира...

Долно племе сме това хората!!!

и хищниците - също! А и като се замислиш по-гобално - изобщо не сме го измислили ние, какви да сме ние, и какви да са други, и какви да не са...

Епохална новина. Напълно заслужено е да е най-отгоре. Толкова ли Ви свършиха новините за заклани бабички и прегазени на пешеходна пътека деца?

не мога да гледам такивй неща тъжно ми е

За това искам да сгана веган

То стани слънцеяд най-добре... Нищо живо няма да дъвчиш... Ма сигурно и тогава ще ти хрумне, че неправомерно експлоатираш горкото Слънце... И ще се засрамиш и ще се почувстваш виновен...

нее, друга е фатката- сам да си светиш

Всяко живо същество има инстинкт за самосъхранение! И си пази живота, доколкото му е възможно. Синът ми, който е във втори клас и обича да се рови в компютъра, попадайки на "атрактивното" ви видео плаче вече час, не мога да го успокоя дори с най- педагогични тиради. Можете да спестявате такива нелицеприятни "ефектни" видеа, защото освен развлекателни имат и други нравствени послания. Замислете се!

ти се замисли как си възпитаваш детето ,човек на съзнателна възряст можие и да не яде месо....или тай сам може да реши да не яде

Права е мамата- нелицеприятните неща трябва да се крият от децата и да са достояние само на добрите им мами и татита, а да искаш от тях да не вършат нелицеприятни неща скришом от децата си е вече твърде прекалено, не мислиш ли?

Заради един подобен клип с едно теленце от 3 години не слагам грам мръвка в устата си!

Загубата от което е изцяло твоя. Едва ли някое теленце е спечелило от благородната ти постъпка.

Ти и да не слагаш, не спасяваш никакво животно. Те се убиват в промишлени количества и дори ти да не го купиш, ще го продадат на другиго. Ядеш или не ядеш - не спасяваш нищо. И на мен ми е жал, но това е положението.

За съжаление си абсолютно прав. Всеки човек има право на избор какво да яде. Само животните, които се убиват нямат право да избират дали да живеят или да бъдат убивани от хората.

За съжаление не е смешно...:(

Господи, колко тъжно, Господи!

А вие спрете да ядете растенията, те са белите дробове на планетата.

Некомпетентна реплика.

След умишлените злосторници най-много мразя лицемерите...

Бе що си мислите , че това е просто рак..не бе това е Рак - ДЖЕДАЙ!

Не се съобщава кой е победил.

животинче, и то има душа.

ама пусто - трябва и да се яде...

минус от Аз Веган

Амнистия за рачето.

не гледах видеото, защото подозирам каква е била съдбата на боеца. наскоро мернах новина за едно прасе, което отърва от колачите приятелччето си. втурна се като ураган и го свали от масата. и за прасето не написаха каква съдба го е сполетяла.

По нашите земи, ако се отскубнеш от колачите ти се подарява живота. Ако се скъса въжето, също се подарява живота на осъдения на смърт.

Вервай си!

и май наистина са му подарили живота, но не го твърдя със сигурност. видеото ме потресе, честно казано.

Познах те, Щирлиц...

Тоя краб си заслужава свободата ... случвало ми се е да попадна на някоя много, много опърничава рибка, дето дава мило и драго да се откачи от блесната и като я извадя я снимам и я пускам, защото считам, че всяка твар, която се бори истински го заслужава ... дано и тоя готвач да е постъпил така с рачето.

Как е възможно да се пишат глупости като новини? Да, забравих че тези,, новини,, са за тези които са прочели само 32 страници от книжлето.

прояви малко чувство за хумор. Хората са се позабавлявали с рака. Ежедневно заминават десетки хиляди такива в тенджерите. Ако вземем за всеки да правим трагедия - по-добре да си посипем главите с пепел и да започнем да рупаме само треволяк...

ние вкъщи така спряхме да ядем живинки- като се пробвахве веднъж да си убием сами прясната риба за вечеря. с чук в мивката. представям си, какви ще да са картината и звукът в кланиците.

Добре че не сте се родили в праисторическите времена - щяхте да изчезнете като глуха еволюционна издънка. Сега е лесно - след като хиляди поколения преди вас са свършили вече черната работа, можете да се правите на каквито си щете, дори и на хомо...

както виждаш- маймуните сте още тук- а вие сте пар екселанс вегани ))

С чук? В мивката? Умно да! Сцепихте ли мивката?

Чукът е по тиквата на шарана, не по мивката. А и повечето съвременни кухненски мивки вече са от алпака, а не от фаянс... Така че споко - питаш глупости.

рибата и рака не се броят. по време на пости се ядат.

Само за куража си заслужава да бъде пуснат на свобода!

да му сложиш в щипката - пак ще го размахва... Имаше една риба - Кая или Гая ѝ викат по Несебърско, която "пуши цигари" - слагаш ѝ фаса в устата, и тя при опита си да диша "пуши" и изкарва дима през хрилете. Сигурно и за нея ще кажете, че е супер-мацка... ;)

А забеляза ли, че накрая и без нож, навири щипките срещу готвача с ножа - куражлия си е рачето! Нека да живее!;))

И това ако не ви накара да станете вегетарианци, просто не знам какво ще е.

Желязна логика! И аз, и цялото ми семейство раци не ядем и не сме яли никога, но ето явно някои ядат. И какво от това, че 5, 10 или 100 човека не ядат, като останалите го правят!?

Остави го. Няма да те разбере. Веганството води до необратими мозъчни увреждания, както и обратното - необратимите мозъчни увреждания водят до веганство...

Ами гадно , тъжно ...

Напротив, показва че всеки трябва и може да се бори за живота си! Браво на рака, накрая се хвърли с голи щипки срещу ножа!