Киберсигурност и Западни Балкани обсъждат на форум с Европол

Сътрудничеството със Западните Балкани и киберсигурността са сред акцентите на срещата на Съвместната група за парламентарен контрол на Европол.

Обратно в новината

Коментари - Киберсигурност и Западни Балкани обсъждат на форум с Европол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цецо, ти си моят Бог и искам да ти се изповядвам, що моят братовчед от Велико Търново, Доктор АНАТОЛИ МЛЪЗЕВ, само два месеца ГЛАВЕН ЛЕКАР НА КОЖНО В ГРАД ХАСКОВО И БЕ ОТСТРАНЕН ОТ КОМУНИСТИТЕ. Женен е за тракийка, доктор, имат една единствена дъщеря, но сме обиколили цяла българия, кожни лекари, да не ми се обидят някои от големите градове, но ви пиша , това което ми тежи... И не след дълго лутане се отзовахме при Д-Р Анатоли Млъзев и всичко шест, страхотен диагностик, Скромен, Честен, Не взема рушвет, Пари, защо бе г-н Цветанов, винаги умните са изритани в ъгъла, не живее със съпругата си(тя ни е племенница, ..), но това не ми пречи да казвам това което ми е на сърце господин Цветан Цветанов. А от Цвета Карамирчева, не зная защо, но като я видя, а и много хора споделят същото, най-вече еродирани юристи, доктори и сие получават алергичен ринит, и алергии, а лечението е доста скъпо, а и лекари, от където е твоята изгора (приятелски разбира се..иначе без доказателства мога и в затвора да лежа---приятелски..) Да вземе да помисли, а не само да идва и си вижда родителите си, доктор искат алерголог в града, в която е живяла от четиригодишната си възраст, разказано от нея, не сме от този град, и не ни интересува, но много видни умни роднини имаме в този тракийски красив слънчев град, все пак сме хора и искаме да им помогнем - АЛЕРГОЛОГ, кърджали... не по темата, може и link да ме изтрие, но живи и здрави, когато има подобна тема, тогава пак ще се повторя, ЗА ДОКТОР ИЛИ ЛЕКАР АНАТОЛИ МЛЪЗЕВ(не е руснак), а мама учител, баща в община, покойници, Докторе, ако ме четеш ЖИВ И ЗДРАВ БЪДЕ, ГОЛЯМ ДОКТОР СИ, за което ти благодарим, не само аз, ние, а и много са,

Цвъчко Умното стана и експерт по киберсигурност хахахахахахахаха

киберсигурност ?? или ;право; на едни не толкова морални личности да ровят из всякакви лични електронни устройства , а какво ще търсят там ? на милиционерите акъла , най-вероятно

Като ги видя от сутринта тези от снимката и кафето отива в кривото гърло- е те толкова е тази сигурност.Те знаят ли какво означава думата кибер?

са интерирани, Албения, Черна гора, Хърватия и Словения са членове на НАТО, а Хърватия и Словения и на Европейския Съюз !!!

Ако искат киберсигурност да отхвърлят електронното гласуване. Освен подпомагане контролираният и купен глас, нарушаване тайността на вота и от там на Конституцията, в крайна сметка може да доведе до край на демокрацията, попадане под чужд контрол и дори до война, ако например този контрол е на Турция. Лошото е, че такива неща се обсъждат от тотално некомпетентни хора по въпроса.

Ограничават движението около НДК. Брюк-селските бюрократи ще спят в работно време и не трябва да им се пречи. Умоляват се гражданите да ходят на пръсти и да говорят на тих глас.

Поредната безплатна софра и отбиване на скуката зад празните думи ''обсъждане'' на нещо дето и тия на софрата не разбират ама това не им пречи да си хортуват

Ако Цветанов обсъжда някаква сигурност, ви е ясно за какво става дума нали?