Без коли в Борисовата градина в София

От 17 март (събота) се ограничава достъпът на автомобили в парк "Княз-Борисова градина", съобщиха от Столичната община.

Обратно в новината

Коментари - Без коли в Борисовата градина в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да се кара вътре, щото тва нашто коли ли са?!Отдъхнах си. Благодарско.

Пълна тъпотия! Отново правят нещо уж хубаво наполовина. За 50% от София това е най-близкия парк с повече от 10 дръвчета. Как предлагате да стигна от Младост или Дружба, да не говорим за Гео Милев, Искар, Мусагеница, Дървеница, Горубляне, Полигона, Редута... до парка с 2 детски колички. Със 76? С метро и 20 Мин ходене в посока през най-мръсното кръстовище в БГ? Да върнем парковете на хората - като че на бетона и асфалта, където спираха колите, все едно някой се разхожда... Бас държа, че поне 1/2 от коментиралите тук не живеят в София и свързват темата с Поршета, движешти се по алеи, защото това са били чули някога си...

А за Бокомобила може ли?

най после се сетиха , иначе то одавна е забранено влизането и паркирането в парк по закон

Подкрепям!

Госпожо редактор, защо не кажете, че попринцип е забранено?

Некадърниците от ГРОП се сетиха.

А стотиците коли които са паркирали и буквално блокирали националния стадион "Васил Левски" и хокейната площадка стадион "Юнак" ко ша ги праим, да ги прескачаме ли?

Гледам една непроходима джунгла в София, то му викали Ловен парк или Борисова градина. Пълен майтап сте, европейска столица. То там е непроходимо и за сървайвъри.

Абе улево това е богатството на София джунгли има при вас

Напълно правилно решение С интерес ще следя дали ще се спазва, защото много дебелаци които уж отиват да спортуват на Спортна София или горе на кортовете на Академик всъщност паркират колите си в парка, защото не са свикнали да изминават 10 метра пеша

Забележете - ограничават достъпа до... не го забраняват. Който си е мутра с връзки, пак ще си прави каквото си поиска!

Ташака ще е горе на кортовете на академика. Там старите комунета и милиционери от изток паркират за да си чукат тенисче.

софийските селяндури щом искат да се разходят за 30-40 мин из парка, трябва да се научат да ходят пеша до там, кой от Люлин, кой от Младост - няма значение.

Има метро. От люлин до парка се стига за 15 минути. При положение, че искаш да си мръднеш г*за до там де. Виж кифлите от лозенец не знам как ще стигнат до парка.

Ама в метрото не можеш да натовариш тротинетката колелото на малкото плебейче торбата с ядене и други простотии.

...и без мутро-просташките заведения, които са се настанили там - кича с рибарските мрежи на територията на самото езеро до Орлов мост, както и другата простотия от страната на университета над подлеза за билла. Просто невероятна сеящина!!! Който е дал разрешения, да си ги маха, иначе....

Едното е на ванко1 или на другия пловдивски селяк а в онова с мрежите тиквата ходи да яде.

..е как не ги е срам, бе?! Първо забраниха да паркираме по тротоарите, сега и това.. Удар след удар по народа!

Най-накрая се сетиха!Алилуя! 2 проблемации,дълбоко неуважаеми от мен общинари-1.Кво праим с автокъщата на бат Сали,дето е узурпирала няколко декара от Парка,нали обещахте да я махате?2.Кво праим с мега паркинга около стадион "Васил Левски",окупирал и анексирал още няколко десетки декара алеи и парково пространство?

И сега, гъзарите, трябва да ходят пеш цели 200 метра до кортовете на Академик.

А С КУРУЦИ МОЕ ЛИ

Само в БГ има паркове без паркинги.

А около стадиона какво има?

Я ми посочи паркинга на централ парк!

През последните 1 0години това съм го чел само в дир.бг поне 10 пъти.