Путин: Гласувайте заради ”съдбата на великата Русия”

„В Русия ние винаги сами решаваме своята съдба. Постъпваме според съвестта си и любовта към отечеството.

Обратно в новината

Коментари - Путин: Гласувайте заради ”съдбата на великата Русия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сайтове като урод.ру (на латински, защото дир крие връзките), показват Русия отвътре. Трудно му е понякога на човек да повярва, че това което вижда там са хора, направено от хора и пр., но това Русия - пияната, комунистическа кочина на света.

Съдбата на велика Русия ще е като съдбата на великия Съветски съюз - в бунището на историята.

Странно е, че ватенките са готови да ядат мъх и да носят партенки и да си бършат задниците с горска папрат за възобновяване на военната машина на СССР, тази, която поглъща всички ресурси на всички републики и принуждава съветския народ да умре от глад и да живее в ужасна бедност. Русия? Това е Нигерия със сняг.Скоро путьо ще призове ватенките да се връщат по дърветата. Скоро русските свини ще сте зад тотална железна завеса - по- зле и от севернокорейците. И без това ви цензурираха нета, по телевизиите пускат някакви новини и предавания от паралелна вселена, вие пиете боярищник и сте много щаствливи. А целия цивилизиован свят ви взима на подбив и ви се подиграва на заслужената мизерия. Сталин едно време изтрепа интелигенцията, в днешно време голяма част от новите по-умни хора отдавна се пръждосаха от Рашка-Говняшка. В общем, кажый гражданин официально и публично поддерживавший Путина должен лично ответь за последствия своего выбора.

Благодарение на гнома Путьо, ватенките са обеднели тотално и се спасяват с вземането на заеми. Заради ипотеките руснаците гладуват и продават органи. Януари 2018 г. е месецът на експлозивния ръст на ипотеките в Русия. Гражданите са взели ипотечни заеми за 117,5 милиарда рубли - това е два пъти повече, отколкото през януари 2017 г.

Путин в мирно време - лузер, който загуби всичко, което е възможно, както в икономиката, така и във външната политика. В мирно време той е "куц кон", нелегитимен лидер, който се възползва от властта, разруши си валутата, докара икономиката до застой и колапс, което предизвика бягството на капитали и мозъци от Русия ... Единственият политически шанс на Путин е "Русия да се намира в пръстена на враговете". Ето защо той възпроизвежда постоянно мними врагове: без тях просто не може да съществува.. Kак се организират масовите митинги на Путлер .По задължение за всички бюджетници плюс 500 рубли на човек. "Като овце ни закараха" споделят участници, вижте клипа: watch?v=hXYKx2xN5N0 В концлагера наречен Раша всичко е нагласено и по сценарии, всичко е по принуда. На това лъжливо, диктаторско копеле не може да се вярва за нищо.

Евала за тия 2 неща: 1. Изгониха НПО-та 2. Отхвърлиха Истанбуската Конвеция.

За руснаците си е добър, за запада е лош.

Путин ще направи Русия по-мощна и от СССР. Тогава джендърите от ЕС ще мълчат.

Ще, ще...мултфилми. Името на путьо , освен смях и подогравки в нормалния свят нищо друго не предизвиква. Всички си правят майтап с джуджака и остарялата военна техника, която дава фира навсякъде по света... като се започне от димящата консерва Кузя, която замърсява моретата с подводни самолети. Самолетите Су, които арабухите свалят дори със прашки и се стигне до роскосмоса им, които замърсява Тихият Океан с подводни сателити. Путьо е известен само с фалшивите мулфилми и обещания ще, ще... Благодарение на Путин и неговата мафиотска партия РОССИЯ ВПЕРЕД !!!: РОССИЯ ВПЕРЕД !!! 72-е место в мире по рейтингу расходов государства на человека; 97-е место в мире по доходам на душу населения; 127-е место в мире по показателям здоровья населения; 159-е место в мире по уровню политических прав и свобод; 175-е место в мире по уровню физической безопасности граждан; 182-е место по уровню смертности среди 207 стран мира; 1-е место в мире по количеству самоубийств среди пожилых людей; 1-е место в мире по потреблению спирта и спиртосодержащей продукции; 1-e место в мире по продажам крепкого алкоголя; 1-е место в Европе по числу умерших от пьянства и табакокурения; 1-е место в мире по потреблению табака и третье место по производству табачных изделий; 1-е место в мире по числу курящих детей и темпам прироста числа курильщиков; 1-е место в мире по смертности от заболеваний сердечно-сосудистой системы; 1-е место в мире по количеству авиакатастроф (по данным Международной ассоциации воздушного транспорта уровень авиакатастроф в России в 13 раз превышает среднемировой); 1-e место в мире по объемам поставок рабов на международный черный рынок

При "велика русия"рублата от 2 стотинки ще стане 1 стотинка

Тук гледам вече са раздадени някакви предварителни траншове от Сороските НПО-та. Джендърягите временно са изоставили силиконовите си играчки,изпълзели са от дупките си и са се хванали за перодръжките. Искам да им кажа само следното: Скъпи грантаджии и соросоиди, въпреки,че сте атеисти и сатанисти, трябва ,макар и скришно, да палите свещи в църквите и непрекъснато да се молите Дядя Вова да е жив и здрав....Защо ли?...Защото ,ако знаехте само какви други формации,партии,групировки и лидери има в Русия....Вовочка,ще ви се стори най-демократичният благ и хрисим човек,когото сте срещали....:) Поинтересувайте се кои са "другите" опоненти на Путин, не всички са описани тук...В сравнение с тях например Жириновски ще ви се стори миролюбив и възпитан....и не си правя майтап, аз ги видях, сериозен съм....:)

Не може да ти се отрече, че се справяш. Успя всички опорки да комбинираш в един единствен пост. Да не си го тренирал това? :)

Орлин Данев

Кое не е вярно? Че има такива хардлайнери- опоненти на Путин,каквито съм описал ли? Ами всеки може да си провери сам в Чичко Гугъл за какви хора и организации става на въпрос...Вижте ги...и тогава наистина Путин,че даже и Жириновски ще ви се сторят едни благи и миролюбиви хора...

Kак се организират масовите митинги на Путлер .По задължение за всички бюджетници плюс 500 рубли на човек. "Като овце ни закараха" споделят участници, вижте клипа: watch?v=hXYKx2xN5N0 В концлагера наречен Раша всичко е нагласено и по сценарии, всичко е по принуда. На това лъжливо, диктаторско копеле не може да се вярва за нищо. И каква стана тя сега? Нали уж плюме по ЕС че били соросоиди и еврогейци и че ЕС скоро ще се разпадне? Нали навивахме обществото, че истината е само в Матушка Россия? А братушките не се спират да бягат в Европа! Не си стоят в земния Рай на Другаря Путин, а бягат през глава! Не ходят на почивка в русофилски Сочи, а в Швейцария! Руския елит не кара русофилска Жигула и Лада, а все еврогейски марки като Мерцедес и БМВ. Братушките не гледа Другаря Путин на русофилски телевизор "Радуга", а дават мило и драго за западна техника! Разбихте ми перфектния русофилски свят бе другари!

Сюжета е стандартния (същия, който и тук се разиграва от Русия): Лошият цивилизован запад краде парите на работниците дистанционно и телепортационно. Олигарсите са просто безучастни наблюдатели из зад ъгъла. Но Путин е тук да спаси невинните жертви. Хепи енд, победа наша, финални надписи на 4ти епизод.

Тоя на по еврейте ли съди ,че така действа Русия.Това е манталитета на Мосад.

Аве пич, така като гледам не превърна Русия във велика страна, а в държава, която целия свят намрази. Е, без Венецуела може би. Даже Куба отидоха към САЩ

Нормално е ЕС да мрази Путин. Той не е Склерирал като Брежнев,Черненко,Андропов,Горбачов и Елцин. Брани интересите на Русия и това вбесява капиталистите на Запад...

Тези от Запада НЕ са капиталисти, а чиста проба крайни левичари,анархисти,зелени и всякакви деградирали джендъри и сатанисти под общото определение НЕОЛИБЕРАСТИ. А Путин НЕ е "ляв", а "десно-центрист"...

Айде сега - леви, десни. Какво значение има. Пролетари от всички страни съединявайте се, Путин не дискримира и ще ви спаси всичките.

Учете езици, тъпаци. Велик на руски не е велик на български. Има гугъл преводач, ползвайте.

4AO

То и да гласуват и да не гласуват все тая;)

На практика има само един кандидат, а останалите са част от пейзажа. Така се прави в РФ от години. Това е показна демокрация на една прогнила авторитарна държава.

е ти си избий опонентите или ги вкарай по затворите а после : елате да гласувате ?!? велика наглост

Избори се печелят с количество, а не с качество. Разбира се, че Путин ще спечели убедително, защото залага на това хората, които нямат лични качества с които да се гордеят да им позволи да се гордеят с чуждите успехи. Цялата идея е Путин да бъде представляван като гений и всеки ограничен руснак да намира смисъл в живота, че със своя глас за Путин, той помага на гения. А в Русия, хората, които няма с какво да се похвалят като лични постижения в живота е ПЪЛНО. Както междудругото и у нас. То се вижда и на избори - в момента в парламента няма представителство на средите, които добре се оправят в живота без това да се дължи на усвояване на бюджетни средства. Та на всички трябва да ви е ясно, че Путин ще спечели. Проблемът на Русия не е кой ще е президент, а това, че Путин създаде държава с концентрирана в тесен кръг хора власт. Който и да дойде на власт НЯМА ДА ОПРАВИ КАШАТА БЪРЗО. В тоя ред на мисли - по-добре Путин, който е познат, отколкото някое ново лице, което може да злоупотреби още повече. Умни хора при демократични избори се избират само в Общества в които над 50% от хората са УСПЕЛИ В ЖИВОТА. НЕ е случайно, че като цяло фенове на Русия у нас са хора, които не са удовлетворени от живота. Говоря за хората, които нямат печалба от РУсия де. Да сте чели някой фен на Русия да обяснява колко добре си е у нас?

100 "+"

Точно това е отвратителното на диктатори като путлер !!! Дават огромни обещания, хората масово са наивни и вярват , а когато разберат , че са лъгани, се оказва, че диктаторът вече не им оставя избор !!!:(((( Когато хората почнат да роптаят, че са лъгани, диктаторът им стоварва "истината", че има "външни врагове", които са виновни !!! ГАДНИ ДИКТАТОРИ !!!!

за повечето неща съм съгласен, освен, че Путин е ок

Тоя на снимката се е напомпал с ботокс като джендър!

така е по-привлекателен за хомодружките си

МЕдведев и Сечин така си го харесват-ботоксов и нежен, като го БОЧАТ да не им ръби!!

Русия стана световен лидер, а кочината Краваристан рухва все повече и повече...скоро целия Краварника ще заприлича на Детройту...с тия 90 милиона безработни животни живеещи в кочините на гетата

Ами да изброим по какво е "световен лидер" Ресурсия: 1. По количество Боярищник на нежива вече глава от населението. 2. По брой ХИВ позитивни на глава от населението - преди година в Екатеринбург беше обявена ЕПИДЕМИЯ от СПИН. По брой изпопадали продадени изстребители на Индия, та последната вече не ще и да чуе за руско оръжие. Има и още...

Шаломов превърна Велика християнска Русия в мюсюлманска държава с 30млн мюслита. Той останалите евреи съсипаха държавата и направиха така, че да намразят ХРИСТИЯНСКИТЕ държави, да се гушкат с мюсюлманските. ТУРЦИЯ която им беше УЖ враг, сега им е най-близкия приятел. Както и Сирия и Иран... Кажи ми какви са ти приятелите - за да ти кажа какъв си ти !!!!!!!!!!!!

Русия е велика по бедност,пиянство и вековна изостаналост

Мисля че Путин ще спечели убедително, въпреки хибридната война срещу Русия. Лъжите на запада с Новичок се провалиха, даже действат обратно, мобилизират гласоподавателите и вдигат рейтинга на Путин.

с колко ще спечели Путин. А хибридната война си я турете някъде на тъмно, щото вие я започнахте. Ако сте си въобразявали, че няма да има ответна реакция, значи сте много тъпи, каквито всъщност наистина сте.

инфо, опасни сте ВИЕ в раССия! ХАХАХАХАХА Много сте се филмирали всички тролове!

майорченце, върви да се филмираш с Джема Грозданова! Вземи със себе си и оная откачалка, която ме е "репликирала" по-долу с моя НИК!

В Русия ние винаги сами решаваме своята съдба. Постъпваме според съвестта си и любовта към отечеството." Руският народ е народ с изстрадано минало; Руският народ е горд; Руският народ е непреклонен; Руският народ е сплотен; Руският народ ОБИЧА ОТЕЧЕСТВОТО СИ!!! Колкото по-силен става Путин, толкова повече врагове се пръкват във вътрешно- и външнополитически план. Всички западняци-еднодневки не струват колкото Путин. СЛАВА на Путин!!! ПП: Завистта е постоянен спътник на славата :)

И пропуснах да спомена най-важното: Руският народ е крайно неспособен; като резултат на всичко изброено по-горе.

Путя пак ще го "изберат" със 80%, но от 40% гласували. Останалите са отвратени. Както в България.

Давай Путин, щом реват значи си на прав път. Голям страх имат от теб.

Ненормален маниак с имперски амбиции и ядрени ракети определено си е за страх.

Дира само не разбрах кое му е противообщественното? Водката или Великата Русия?Но както и да е!

Съдбата на Русия ще последва съдбата на СССР. Съветите ги погреба зрелия комунизъм, а Русия ще се превърне в гробница, благодарение на посткомунизма.

МИРЪТ на планетата разчита на Вас.Иначе,'' великите сили'' ще го запалят.

Очевидно това изказване е резултат на страничните ефекти на Новичок

Съвест, съдба, велика Русия.... Патетика до възбог! Но няма как по друг начин да излъже пак руснаците, защото тези шаранчета на такава стръв кълват. Вместо постоянно да се опитва да доказва колко велика е Русия може просто да направи така, че обикновените хора да живеят по-добре. Например вместо да се хвали с нам си колко голяма свръхзвукова скорост на НАПАДАТЕЛНИТЕ си ракети, да накара руските учени да измайсторят руски телевизор последен клас, руски автомобил /не лицензен/, последно поколение, руска микровълнова печка, руски смартфон, абе такива едни обикновени нещица, с които ние в България свикнахме да живеем, а братушките виждат само по американските филми. Но не може. И не защото няма учени или заводи. Не, просто ако направят микровълнова - тя или ще гори бързо, или ще харчи много ток, или... абе няма да е по реда си. И хората ще говорят. Явно и направо. А когато се хвали с ракета - няма кой да потвърди или отрече казаното... ПОМИСЛЕТЕ!!!

заради великият Путя Първи...

Не знам колко промит мозък и тотално наивен трябва да си, за да вярваш, че САЩ правят демокрация. Ако не беше тъжно щеше да е смешно...

Средната продължителност на живота при мъжете в раССия е 60 год! За какви пенсионери в раССия става въпрос не разбрах! :-))))))))

Ясно е, че Путин ще спечели изборите. И това не е случайно. В света няма много лидери заслужаващи уважение в момента. Още по-малко пък такива, които да са истински свободни, можещи да водят самостоятелна политика и да решават според собствените си виждания. Именно това прави Путин уникален и на запитване кой от настоящите лидери биха избрали за свой ръководител, много и от западните граждани посочват Путин. Факт е и неистовата постоянна атака на запада към него и към Русия, с която той се справя успешно. Успешно се справя и с проблемите в Украина, където запада отново търпи поражение. Т. нар. "анексия " на Крим е безспорен успех. Първо защото не се казва, че Крим е автономна република, в чиято конституция е записано, че има право да избира чрез референдум принадлежноста си. И именно с такъв референдум, напълно законно народа на Крим избира да се върне към Русия. Така, че това, което става с Крим, всъщност няма нищо общо с това в Косово например. Или с преврата в самата Украина, чиято власт в момента си е незаконна и дошла чрез преврат под чужд натиск и платен с 5 те млрд $, за които открито спомена Нюланд. Явно възраждането на Русия не се нрави на нашите настоящи съюзници, но безпочвеното плюене и обвинения само укрепват нейните позиции. И няма нищо лошо в това. В света трябва да има многополярност и конкуренция. Единствено важно е да не се прекалява, защото ходенето по ръба и риска от война не е от полза за никой. Трябва да приемат фактите и да търсят други пътища за развитие освен конфликта и враждата с Русия. А най-добрия начин да се победи някой е, когато твойте граждани и народ живеят и се чувстват много по-добре от неговите. Това е истинска победа и за това трябва да се борят управляващите и нашите и тези в ЕС. А не да ни тикат към война, смърт и разрушение.

Избрано от кой? Няма нормално мислещ човек, който да гласува за ГЕРБ БСП и сите мафиозо производни. Избори в БГ се печелят с кисело мляко и кебапче, а нормално мислещите са отвратени от хората, които 30 години само бият камшика!

Назрява момент, в който може да се спечелят много пари от отслабването на рублата. Който иска може да се възползва.

Путин им каза. Разходете се, гласувайте аз вече се преизбрах.

След толкова измислици и нито едно доказано твърдение за Русия - убит агент , избран Президент на САЩ и т.н и Опозицията в Русия е решила твърдо да гласува за Путин !

Смени гъбите пич - излъгали са те

раССия след 20 год Путин - самоналожени санкции, допинг скандали, дрънкане на оръжия, войни, почернени руски майки, заплати по-ниски от българските! Да ви е честит поредния мандат на Шеломов, мужици! ;-)))) Потъване има - Изплуване НЕМА!

След като си платят всички разходи на руските пенсионери за разлика от българските им остават към 70 долара . Попрочети данните в НЕТА .

cecovraca@

аз пък не знаех,че в долари са им пенсиите,а ти не читеш че колегата пише за заплатите ха ха ха....

" и кой БИЛ харесваЛ този начин на управление", естествено това сме ние ''мършата''. Скоро и ние ще си избираме Бойко Борисов за четвърти път.

Аха, а сенатор Маккейн, който дойде да дърпа ушите на Орешарски за ЮП, той какъв го играе? Хрисим демократ, човеколюбец?