Сергей Лавров падна на колене на форум в Русия

Министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров се препъна и падна при участието си на форум в Русия.

Обратно в новината

Коментари - Сергей Лавров падна на колене на форум в Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе на големия политик Лавров, що щерките учиха в гадните САЩ като са толкова добри във всичко рашаните и като толкова ги критикува Лавров??? Питам просто, щото не знам на американски политик децата да са в Рашата. Извинявам се предварително на всички русофилчета за неудобния въпрос, разбирам че ще им е трудно да ми отговорят. Между впрочем и на много други висши руски политици децата са в САЩ или в гейския Запад включително и на Путкин и на зам. председателя на Думата и так далее.

топ новина, сега остава да чуем дали Меркел е пръднала докато е чела встъпителната си реч в Бундестага и дали Тереза Мей е ходила по голяма нужда тая сутрин...

коня се препънал

магарето.

Дреме ми на плужеца

дипломатически удара от цял свят,старецът не го държат вече краката,треперят и се огъват.

Сигурно е видял Путин пред себе си...

Като цяло физическата форма на руското ръководство е на висота. Не само Путин, но и останалите водещи фигури са със завидна физическа форма, както и страната като цяло особено на фона на оялият се и затлъстял колективен запад.

Ами като няма папо няма как да са се ояли но пък като гледам ботокса и той се е налял колкото и да го пристягат.....дано го изберат пак,че да довърши русия.....а за "руските зетьове"колко вица зная и какви легенди но ти сам някой ден ще си сърбаш попарата:))))))))

Не липсват и знамения.

По голям дипломат в света от Лавров няма.От изказването съм възхитен

Не го виждам по голям дипломат, а по хлъзгав под.

Одобрението за президента на САЩ Доналд Тръмп падна най-ниското си ниво, съобщи CNN. Доларът падна. Време е ембаргото над Русия да падне. Бившата първа дама на САЩ Хилари Клинтън се размина с тежка травма в Индия. Тя се подхлъзна два пъти и падна по каменното стълбище в двореца Махал в град Манду. Хилъри Клинтън падна когато се качваше на самолета. 18.06.2009 г. - Държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън е счупила десния си лакът, съобщи Асошиейтед прес. Тя е паднала, отивайки в Белия дом, се казва в съобщението на Държавния департамент. Въпросът за здравето Хилъри Клинтън стана централен, след като тя се срина по време на панихида по повод 11 септември.

Настана веселият ден за козяшките тролове и продажните медии! А как се сурна килърито по стълбите на една гробница в Индия не публикуваха вчера ... Двама охранители я вдигаха и почти на ръце я носеха нататък, че вече не можеше сама да пристъпи ... Като гледам, Лавров доста спортно е паднал - на всеки се случва да се спъне някъде, и веднага сам станал човекът, пошегувал се - на какво толкова се радвате, тролове нещастни?! Нищо радостно няма във вашия тъп живот, само това ви остава - да се лезите като тикви на една снимка! ((((((

новина номер 1 , сега ще чакаме дали ще пръдне и ще коментираме .... нямаме нищо по интересно в бг ... чез го продадохме на гинчето ...

Чакаме джуджи

... не е падал в живота си никога, нека да хвърли камък зад себе си ! Леко перифразирам ... А иначе : Не е важно колко пъти ще паднеш, а дали ще се изправиш отново след това !

Колкото се изправиха СССР и Варшавския договор. То когато основата е фалшива, това са последиците.

Не подценявай Сибир.

Аууу,много смешно,че един човек е паднал,та бил той и политик.То те не са хора ли?

Що, ти мислиш, че са хора ли?

Скоро пак ще пада на колене за прошка тая нечиста лисица...

"Сергей Лавров падна на колене" Илияна Йотова харесва това #nakolenki

То и ченгето-патриарх Гувняев се препъна на стълбите в президентството. Явно това е знак за нечиста съвест и мръсни помисли. Господ си знае работата.

Дааа, знае дс работата. В Маями мост падна, а в Ирак УСА хеликоптер. Все със жертви.

СССР също падна , социализЪма също падна.Левите идеи и те са пътник, защото са фалшиви и демагогски.

Голям политик е Лавров.Не знам има ли равен на него в дипломатическите среди.Това е професионалисъм,опит, мярка, обиграност. И какво като е паднал? Спънал се е. И е станал веднага без помощ. На кого не се е случило

Голям фанатик. Способен да избие милиони по света за наложи руската олигархия.

И това казано от простак, от най-бедната, най-корумпираната и с най- голяма смъртност държава в Европа

А бе на големия политик Лавров, що щерките учиха в гадните САЩ като са толкова добри във всичко рашаните и като толкова ги критикува Лавров??? Питам просто, щото не знам на американски политик децата да са в Рашата. Извинявам се предварително на всички русофилчета за неудобния въпрос, разбирам че ще им е трудно да ми отговорят. Между впрочем и на много други висши руски политици децата са в САЩ или в гейския Запад включително и на Путкин и на зам. председателя на Думата и так далее.

Прав е ДЕТРОЙТА - къде скрихте лъвът от Банкя,та ни залъгвате с русофоби? В последните дни все Цветанов гледам на амбразурата. Дали пък той не е последния бушон?Другите един по един изгърмяха,съде той остана.

ВИЖДАМ ЧЕ БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ ПАК СА СКРИЛИ СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА И НИ ЗАНИМАВАТ С РУСОФОБИЯ ... ГЯУР БЕЗ АГА НЕ МОЖЕ :)) И ХОХОЛ БЕЗ ПОЛСКИ ПАН :))

Мечтата на Тръмп: Да ми беше паднал на мен на колене....

Дълъг плонж трябва да е бил , на снимката стъпалата са доста далече

Намери си доларче

Дали е духал ......супата!?

А АКО БЕШЕ ПРЪДНАЛ, СИКРЕТ СЪРВИС ЩЯХА ДА ВКАРАТ ТРЪМП В БУНКЕРА ПОД БЕЛИЯ ДОМ :)) .... ТРЕПЕРЕТЕ ФАШИСТИ :))

Вие памперси не само пърдите ами и се насирате непрекъснато и смърдите на морга вече та трябва да ви изолират до като отлетите при създателя си

Нищо ново ! Тиквите и Кауните се осирват всеки ден ,вие мълчите !

Нали те казват: расия встает с колен?

Украинците казват така когато убиват с БОВ !