Саудитска Арабия готова да направи атомна бомба

Готови сме да си направим собствена атомна бомба, ако Иран се сдобие с това оръжие.

Обратно в новината

Коментари - Саудитска Арабия готова да направи атомна бомба | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При 76 милиарда долара бюджет трети по номинална стойност в света могат да сия позволят.След САЩ и Китай са те даже пред Русия.

Арабите мразят евреите, ама искат техните изобретения да правят.

Е това е "екстра" новина след Пакистан и може би Иран сега и другите най-големи фанатици ще се сдобият с ядрено оръжие. Днеска ще спя "по-спокойно".

искат да са лидер на ислямския свят ама изпреварени са от няколко дıряви.

Кои по-точно????? Нито сте им на парите, нито на всичко останало.....ама само си се заяждате...нали!!!

защо тıрсиш повод да се заяждаш.

Няма ли кой да им метне на тия мръсни вахабитски ислями мюслита една атомна бомба, също и на лудите телета....Или поне един Новичок!!! Та да се кротне света най-после!

Нервирай се, бесней, пий един боярищник и се заври един макет на "сърмата" там де слънце не огрява - няма кой да мята ни атомни бомбички, ни новичок. Пуйо няма да посмее. Защото после от сибирската губерния ще остане само радиоактивна пепел.

с началото на ,,демокрацията,, в сауд.арабия ,продължението и без ,,атомна бомба,, не става...!!! тя ще пази ,,демократичният шариат,,...!!!

имаха поне един атомен физик и лаборатория. То атомната бомба не е като да мучиш като камила и да мааш със сабя за да впечатлиш дошлите на просия чужденци. Нито да платиш на "неверниците" за да ти построят пет звезден хотел в Рияд.

дошлите на просия учени ще направят бомба, така стана и в САЩ

Целата ядрена програма на Пакистан е финансирана от саудитците. Та те имат и е въпрос на часове да си ги докарат на тяхна територия. Просто е политически неприемливо.

Ще ти се да е било така но историята е била съвсем друга и това е известно от много източници а и генетичните изследвания в наше време го потвърждават.Вземани са много момичета но за жени в харемите както и от други народи и техните деца днес се смятат за турци колкото за изнасилените бабите масово душали копелетата още при раждането за да не се развъжда душманското котило.

богаташите, те ще оцелеят при ядрена война, но после как ще преживеят...

Саудите финансираха ядрената програма на Пакистан, уговорката е при нужда веднага да и бъде предоставено ядрено оръжие

ще им го доставят? Ми ако ги срешнат сомалийските пирати ко праим?

За щастие на саудитите, сомалийските пирати действат западно от пътя пакистан-са и не могат да достигнат до персийския залив с лодките си.

значи коментарът ми в 19:37 за грешна снимка е извън темата или съдържа спам. Защо тогава сменихте снимката, а? Аматьори.

Аха,така вече е по ясно за какво кихате 500 милиарда!!!

От камилска тор ли ще я направят???

Като чета такива неща за арабите и си мисля че те живеят на принципа- съседа си купи Мерцедес значи и аз трябва да си купя. Съседа си построи къща значи аз трябва да си построя палат. То верно под тези покривки на главите не може да се очаква много акъл- затова са първи приятели с американците.

Абе защо не вземете всички мангаля да си направите по няколко и да се изшляпате по веднъж, тъй и тъй сте пустиняци, да изчистите териториите там, да рахатясаме всички. След 100-200 години ще наминем да видим как са нещата.

Ми нали такива са ни шляпали пет века. Ако си мислиш, че не са ни променили генетично... Всеки българин е повече ориенталец и от самите ориенталци.

Е щом са те шляпали, хубаво, аз не съм бил там и не претендирам да съм експерт. Какво общо има това с моето изказване обаче? Или ти просто си държиш на шляпането преди 500 години?

Не усещате ли като ви лъжат най безсрамно. Поне центрофугите се правят и изпитват поне 5 години. ..... А може да си я закупят от братска Америка. След това и на бат бойко ще "направят" като приятел на принцовете.

Ти си голям специалист. Колко центрофуги са ти минали през ръцете... Що атомни бомби си направиииииилллл....

FuckTheEU

Значи вече са получили чертежите, формулите и материалите от израел или сащ.

Искам да чуя коментара на Държавния департамент за това изказване. След толкова рев и санкции спрямо Иран и приказки за разваляне на Ядрената сделка, ще има ли санкции срещу Саудитска Арабия? Или отново ще има двойни стандарти, срещу които ревяхме и псувахме преди 30-40 години?

Шило

Тези араби са от "добрите" араби

И тези са ни цепили пет века...

Историческите факти са категорични, когато османците (сбирщайн от половин Ориента), са ни завладели, е започнало такова масово чокане на българки, че сме били "променени" за около 2-3 века. Факт! Пет века османците са имали метод за генетично претопяване на местното население: събират всички моми и невести на селото, изнасилват ги, за да родят турчета. И те раждат. Но османлия е сборно понятие, те са били: турци, цгани, арнаути, черкези, татари, араби... всякаква азиятска сгаaн. Така че, ясно е какви гени носим - на половин Ориента.

Явно и тубата знае като теб, та да ми набива на SPASM LIVE EOF последния хит на чаршвафоасн камилар!!!!!!

няма съмнение - саудитите са водещи в ядрените изследвания; друг е въпросът, че пакистан може да им продаде за един танкер такава бомба

Тея акъл за 5 стотинки нямат, бомба ше си правят.

Одобрявам! Ако може и после да си ги изпратите един на друг, пустинята ще стане едно по-хубаво място.

Норвежците пишат че тоя от снимката е нарекъл шефа на Иран новия Хитлер и затова те ще си правят тези джаджи.

То с пари може да си купите много неща, ама да правите атомна бомба е пунта мара. Плаши гаргите не и тия дето спряха над 4000 центрофуги след ядрената сделка. Просто се пригответе идва ред и на саудите да се реформират.

ЦИГАНИ ....!!! С много пари и МАНГАЛСКИ МАНТАЛИТЕТ ! ДО СУЩ : КАТО НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ.

Шило

Давай, всеки който може, да си направи атомна бомба. Някой откачалник за започне, че да се свърши! Ба си!

Варненските турци като теб - първи.

Най добре взаимно да се унищожите, че да мирне малко тоя свят. От целия ви регион нищо добро не е излязло. Само мракобесен религиозен фанатизъм.

Тия защо не вземат да направят нещо за подобряване живота на хората?

Взаимно да се унищожат

като мое да си я купи?Я що мераклии да тръгуат квот им падне, и макя си бия продале.

Ал Сауд уточнява ,че Техеран не може да е съперник на Саудитска Арабия, тъй като тази държава не влиза в петте най-силни армии в ислямски държави. ..За иранската армия не знам..Ама вашата вахабитска армия я клатят в Йемен некви камилари с по един АК-47!

За направата на атомна бомба са нужни: син камък, счукани въглища, трици от горния гатер, баластра и чимерика за миризма. Слага се в дървен сандък, уплътнява се с вълнени парцали и палиш фитила.

Това ме разсмива до постигане..., Обаче имат и Железна логика щом комшу е гей и я шъ станем!

Тия ислямски диваци са заплаха за целия свят... Днеска турския дивак ермангалина е говорил за 3-та световна.. 3-тата световна ще е между кръста и полумесеца!!!

започва третата световна. Според мен вече е започнала даже. Осланям се на много пророци. Те казват, че ще започне в Сирия, но някои дават и Либия, Ирак и т.н. Това са пророчества от поне десетилетия назад. Прекалено много съвпадения.

Това виц ли е камилар да направи направи нещо хеле па атомна бомба оправих си настроението.

там путин командва краля припълзя на килимчето иран и тои е когато те направят бомба то ние обикновенните хора ще сме изгили отдавна в гробовете !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ще направи ама друг път,могат да си купят но не и да си направят.за направа на атомна бомба и подръжка на арсенала се иска научен потенциал а арабите освен алъш вериш друго не знаят.

Много искам да си прав, но за съжаление в днешно време всичко се купува и продава. Влючително мозъците (имам предвид учените). А понастоящем не е необходим гений за да се конструира термоядрен заряд - принципите ги има във всеки учебник.

Бродят слухове, че вече си имат такива и си ги държат в Пакистан.

Някой

Та ка е всичко се купува и продава ,и ядрената бомба не е не кой знае колко сложна но за нея трябват и суровини и ракета носител а тези неща не се намират лесно на Китай при тази икономика и научен потенциал му трябваха някого десетилетия ,така че скоро няма да имат бомба.

Това може да стане сериозно. Засега не разполагат с атомни реактори, но от 10 години се пробват да купят - основно от Франция и Русия. Пари имат предостатъчно. А имаш ли работещ реактор, от боклука можеш да изкараш оръжеен плутоний колкото си щеш. И те ти маймуна с граната. Единственото хубаво е, че дори при идеално стечение на нещата ще им трябват поне 15-20 години.

Нито е Франция, нито е Русия. Една друга държава е която е първи васал на американците.

Визираш страната, чийто президент скоро беше там и се хвалеше за сделка за стотици милиарди предполагам....

СА не могат да разработят ядерно оражие, единство могат да го придобият от сащ.

С Арабия ,най вероятно ще си купи ядрен арсенал от Пакистан . Пакистан може би го има от Англия .

Саудитска Арабия готова да направи атомна бомба Свтът е твърде малък,за да може всеки "ненормалник" да притежава атомна бомба.

Договорът е подписан с една друга държава която се представя за много невинна и е първи ,,приятел,, на американците. Осигурява на тази държава 15000 работни места.

Някой е готов да ви продаде, някой който е много близо или някой, който за пари и майка си ще продаде. Те са от един род де, но в различни държави.

Саудитска Арабия - сама, без чужда помощ - не може да стъпи на малкия пръст на Иран, независимо колко пари има, и колко модерно оръжие ще закупи. Решаващ е човешкият потенциал. Иран има повече от два пъти по-жолямо население, с огромен брой млади образовани хора от техническите специалности - инженери, програмисти, физици и пр. Какъв е човешния потенциал на СА, като изключим наемниците? Иран си върши всичко сам - от най-ниско до най-високо-квалифицираната работа. За разлика, в СА най-черната работа се върши от полу-роби от Азия, а най-квалифицираната - от наемници от Запада. Изобщо няма нужда да се споменава, че Иран има не вековни, а хилядолетни традиции в държавно управление, администрация и пр., в култура, най-общо казано. За сравнение, с какво може да се похвали СА? Русия и Китай дружат с Иран, а САЩ - със СА. Кажи ми какви са ти приятелите, за да ти кажа...

И нещо повече - Иран в момента има 4 действащи ядрени реактора - в Техеран, Арак и Бушер.

Саудитите с най-модерни самолети кенеф в пустинята не могат да умерят, атомна бомба щели да правят? От какво ще я сглобят, от камилски фъшкии? Западналите държави квичат заради забранен газ, що не му накичат на тоя лешояд веднага едно ембарго за търговия с ядрени материали?

Мръсна мюсулманска гнус,избийте се до последното мръсно мюсли!

Алабала. Саудитска Арабия ИМА ядрено оръжие и то е произведено в Пакистан за саудитски пари. Ако Иран направи бомба, Саудитска Арабия официално ще си признае ...

Ей, покривката ти е изцапана!

На тая чалма кой ще и даде ядрен материал за тези бомби??? , познайте не е трудно да се отгатне......

jingiby

Ако Иран се сдибие с ядрено оръжие Турция и Саудитска Арабия също ще произведат такова. Тогава в Близкия и Средния изток ще стане бая напечено, имайки предвид, че Пакистан вече са ядрена държава...

няма да стане, щото най-демократичната дръжава по всички земни кълбета ще им наложи санкции, както наложи на Иран и Северна Корея. Нали така? или нещо бъркам?

Някой трябва много стабилно да им нашока репите на тия чалмосаните, без значение шиити или сунити. На тия не трябва да им се позволява да имат достъп до ядрено оръжие, че в кухите им ислямски кратуни има само дупене, джихад и девици в отвъдното. Прости камилари, родили се върху гьола с петрол.