Българка стюардеса скочи от самолет в Уганда и загина

Българска стюардеса загина на международното летище в Уганда, съобщи БНТ.

Обратно в новината

Коментари - Българка стюардеса скочи от самолет в Уганда и загина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бираджиниците от дира които да се хванат за факира ,,,,,,,,немогат да пишат едно заглавие ...................това не е скачане а падане идиоти такива

Да не би да имат някой ненормалник, който блъска хора от самолета, щом имат други подобни случаи?

Аз познавам Елена,още от английската в Русе,след това летяхме заедно за Емирейтс.Ужасна трагедия,да почива в мир!!Но още по ужасни са снимките,които тук са замъглени,а в други публикации-не.Моите съболезнования на семейството й.:(((

R.I.P.

Така се прави Първо я бутат После я обявяват за мъртва После я лекуват в частна клиника. И накрая отива в колекцията на някой арабски шейх Като и се наситят арабите вече наистина я убиват

Трябва да се разбере повече, да се провери всичко. Преди два дни едно куче умряло в самолет на Юнайтед еърлайнс и целият космос продъниха да врякат и крякат. За това сега всичко да се провери и много бързо!Стига все българите да са пострадалите!

УЖас!!! Летяла съм с нея! RIP

По-скоро е убийство! Дано се разбере в какво се е забъркала..

Прилича на убийство.

в статии на английски пише, че е още жива

Бог да прости младата жена. Скочила ли е, или е паднала ? Може да е нещастен случай. Може да е проверявала аварийния изход, това е нейно задължение.

Eric Onyait: It is not the first of me witnessing a hostess of Fly Emirates commit suicide, this is the 3rd! What is the problem? is it overworking?

Тия да не си правят по този начин съкращенията на персонала, за да не плащат неустойки? Три случая от една и съща компания си е направо съмнително. Пратили ли сме следователи да видим какво се случва със сънародничката ни или както обикновено само регистрираме черната статистика?

Световен скандал! Бизнесмен предлагал българска стюардеса като подарък за двама президенти 23.05.2015 Президентът на Мали Ибрахим Бубакар Кейта и на Габон Али Бонго са били подслушвани от френското правосъдие в рамките на разследването срещу корсиканския бизнесмен Мишел Томи, предаде RFI ... Същата фамилиарност е налице и между френския бизнесмен и президента на Габон - Али Бонго. На 20 юли 2013 година Бонго и неговата съпруга са прекарали няколко дни на яхтата на Томи. Двамата мъже говорят за бизнес, както и за жени корсиканецът споменава красива българска стюардеса, която е запазил за следващото пътуване на габонския президент.

emi koe e imeto na biznesmena, kajete go za da moje rodnoto fbr da se zaeme sas sluchaqt

Не е световен скандал а е курвалък и не се лекува...

Коментара не е за убитата стюардеса, покой на душата ѝ. А за онзи споменал някакъв "световен скандал" доста смътно свързан с темата, зашото е за стюардеса

БОГ ДА Я ПРОСТИ. ДА НЕ Е БИЛА БИВШ АГЕНТ НА КГБ?

боико,под кодовото име буда,е бивш агент на кгб,за щастие вече мъртъв

При трагични случай, като този най-добре е да се изкажат съболезнования и подкрепа на близките (макар и непознати). Към тези, които заподозряха убийство ги питам: Колко трябва да си тъп, че да извършиш убийство в ограничено пространство като самолет, пред свидетели, без никаква възможност след това да избягаш и да се скриеш. За тези, които се чудят как е отворила аварийния люк: Та това е част от подготовката на кабинния екипаж. За тези които се чудят защо го е направила: Трябва да знаят, че на стюардесите особено на тези аеролинии, биологичният им часовник е тотално разстроен. Нямам време да обяснявам какво означава това. Към него може да се прибави евентуална прекомерна умора от извънредни полети, което да е довело до погрешно отваряне, вместо заключването на люка преди полет. За тези, които никога не са летяли със самолет: Кабинният екипаж прави проверки всички врати на самолета преди полет по заповед на командира. А иначе БОГ ДА ПРОСТИ ЖЕНАТА!

Много приказки, празна кратуна. Може да е бутната. Може да е убита и изхвърлена. Кажи всезнайко, какво показва аутопсията?

Болшинството коментарии доказват , че проф. Иво Христов не е прав. Не 80 % , 90% от българите са дебили .

ТАКА Е, ДЕБИЛ ХРИСТОВ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ.

Тя и майка ти е такава!

ИМА ЛИ НЕЩО ОБЩО С БАБА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ОТ БСП?

има общо с геноцида на гроб над народа ни. Смърт за гробарите.

НАДАЙ СЕ РУСКА МЪРШО, ХИХИ

Не съм чувала за стюардеса на 47 г.Стюардесите имат определена възраст до която да работят.75

Опресни си информацията

Някой арабски батка е давал 1000 камили за нея...

При всички случай някой е бутнал жената от самолета , кой и защо вероятно никога няма да се разбере.

да е нещастен случай, възможно е да е направено нарочно, възможно е да е несподелена любов, всичко е възможно

Хората масово се самозапалват, самоубиват скачат от самолети защото изнемогват от бедност и лош живот под робското управление на мутрата. Оставка.

стюардеса и бедност, нещо не пасва

не е успяла да заработи още малко с някой арабуха...

Ти що не се самоубиеш, едва ли някой ще забележи!

Не, но Борисов може да каже защо хората отиват да работят навън, вкючително и при мизерни условия.

,,...Угандийци се питат във фейсбук защо страната им става "домакин" на трагичния край на чужденци. Явно има и други такива случаи, защото въпросът е има ли някакъв план зад тези инциденти и кой трябва да бъде обвинен за това?..,,??? цацарофф и ,,външно,,ще започнат замитането да не разваляме ,,дослука,, с ,,камиларите,,...!!! това си ,,частна,, компания,, и ,,частен,, проблем...!!!

В интернет има снимки без замазване. От тях идват някои интересни въпрос: - защо жената е без обувки - защо жената е боса (без чорапи или чорапогощи) - държала е бутилка в ръцете си - как с тази бутилка в ръце е отворила люка - как е отворила люка без да включи аларми, на които някой да реагира - отварянето му е процедура, която не е като да бутнеш портата на село

Явно някой шейх преди това е свалил обувките и чорапите. После е бутната.

Жената е с чорапогащник- светъл. Това са подробности. В някои медии пише, че е жива, но в тежко състояние.

И аз това казвам но всички ме оплюха яко!

Може сама да ги е свалила. Обувките пречат да бягаш и скачаш с тях. Сигурно е искала да избяга през аварийния изход.

Няма такова падение и липса на морал!!!!!!!!!!!! Публикувайки снимката не се ли замислихте, че тази жена има семейство, близки.......или е важна сензацията и рейтинга? Днес няма журналистика просто се ровиш във фейсбука на жертвата и му пускаш снимките под безумни статии. затова нямам Фейсбук!

Според мен единственото, което е резонно тук да се каже е - Бог да я прости женицата, съболезнования на близките й!

Има много русенки в Дубай. Бог да я прости. Не е издържала. Там е съвременното робство.

Тук някой ми се правят на ни лук яли, ни лук мирисали! Я си представете празен самолет на "Емирейтс", вътре е само екипажа - пилоти и стюардеси. Какво ли правят, а?! В следващия момент се отваря един авариен люк на самолета и от него полита една нищо не знаеща българска стюардеса! Само че този самолетен авариен люк не се отваря като портите у вас, а е доста сложна процедура! За да го отвориш трябва не само да я познаваш, но и да си доста силен физически! Това е възможно да се направи само от мъж, а някой друг просто да я бутне от самолета!

С някои неща съм съгласен,но за тежката врата и мъжката сила въобще не си прав. Трудни за отваряне са основните врати в самолета. Аварийната дори се отваря много лесно, но трябва да знаеш как. Нали затова е аварийна ! По твоята логика ако в самолета са само жени и се наложи отварянето й, те ще си умрат вътре ли, защото нямат сила ? Отваря се много лесно, но с код и тя естествено знае процедурата. Това не изключва възможността да е бутната, но искам да кажа, че спокойно може да го свърши сама..

Незнам, може би е искала да "проветри" салона на самолета?! Тук нещата не са простои и елементарни. Случката става в самолет на компания от страна която не уважава жените и ако щете ме плюйте но техния живот не значи нищо! Просто трябва да се разследва всичко и съм сигурен, че това което е станало на борда на самолета не е нещо елементарно, а си е убийство! За аварийния люк - има механизми, които не позволяват вратата да се отвари "хей така" от нищото! Ако беше така самолетите щяха да падат като круши при разхерметизиране! За мен всичко е направино с умисъл!

Аварийния люк за това е АВАРИЕН - да се отваря бързо и лесно в застрашаващи пътниците ситуации. Членовете на екипажа и най-вече стюардесите са обучени да го отварят с едно докосване на точно определено място.

Щом ти казваш че не разбирам нищо.... вярвам ти! ;-)

Ще ви кажа едно - НИКОЙ от екипажа (най малко стюардите и стюардесите) не прави НИЩО без изричната заповед и разрешение на капитана, който е и командир на екипажа!

Дир вие сте голям срам с тоя расизъм. Как може да публикувате подобни коментари?!

Българка стюардеса скочи от самолет........не се посочва националността на стюардесaта. Алооо,дирчето, как разбрахте, че е българка???

Я скочила, я са я скочили. При такъв наплив от свежа кръв в новините, така и няма могат да пуснат продължение, та да разберем как окончателно са решили да мислим, че е станало.

Дира както винаги толерира брутален расизъм, цинизъм и простотия! Кой ви е дал лиценз???

Тази с шкембето кдето се е надвесила над нея да не вземе да я разкости и да я продаде на местния пазар .Чувал съм че в уганда било голям глад

поредния български идот умствено изостанал на нивото си от 3ти клас, дебил, така ще се смееш на майка ти като умре

Ако искаме да успеем като нация трябва да си върнем коравосърдечието .Нашата сексуална ориентация е войната .

Някой да вярвя и на тези идиотщини?

... и тая маймуна си прави снимка... а жената е още жива... после говорете за дискриминация

Абе скапан расист комплексиран ти си срам за човешкия род и за България.

май и ти спиш, а?

Българска стюардеса в самолет на "Емирейтс"?! Познайте какво е правила там ... започва със "свир.." и завършва на "..ки" на арабеските пилоти и когато не се е представила както трябва са и показали... аварийния люк!

Абе все си мислих, че съм виждал свине, ама ти ми разби илюзиите.

Синко, внимавай какво говориш на баща си! Всички знаем за какво ги използват стюардесите! Не ми се правете на много праведни! За някой и друг долар стюардесите си скъсват "онези работи"!

В абсолютен шок съм от абсолютната деградация на някои от нашето общество, ако са въобще от нашето. Без капка съпричастност към човек, който е изгубил живота си и не само това, а имайки глупостта да направи и този отвратителен коментар... Със сигурност такива дегенерати не предполагах, че съществуват.

В абсолютен шок съм от абсолютната деградация на някои от нашето общество, ако са въобще от нашето. Без капка съпричастност към човек, който е изгубил живота си и не само това, а имайки глупостта да направи и този отвратителен коментар... Със сигурност такива дегенерати не предполагах, че съществуват.

"Българска стюардеса загина на международното летище в Уганда" Разбрала е, че самолета отива в България, и е скочила. До там ни докараха! Лека и пръст.

Втая държава, като влезе някой от охраната на летището и ти заходи за изнасилване - скачаш. Не е преценила, че е твърде високо и мал шанс.

колко отчаян трябва да си , за да си посегнеш по този начин на живота? Явно е бързала да умре...нещо ме съмнява цялата история. Лека и пръст на жената!

за последните 5-10дена само сред новинките тука на това сайтче имаше информация за миниму 20 българи под 40 години - самоубили се или убили се по някакъв друг начин....това е ужасно, като се съчетае с нулевата раждаемост и умопомрачаващата емиграция на българи от българия Има и още един фактор, предизвестяващ скорошната клинична смърт на българия - това е тъпащината на кретените в българия, танцуващи от радост и с малоумни шеги под тези новини.

Ужасен съм и не ми се превежа: "An eye witness said that she placed a glass bottle under her neck to have her throat sliced on impact with the ground to kill herself."

"Очевидец каза, че е поставила стъклена бутилка под шията си, за да я разкъса на гърлото при удар с земята, за да се самоубие"

Ауууу, колко си чОвствителен! Ми аз съм учил угандийски във втори клас и разбрах от написаното, че женицата си турила стъклено шише под врата, та като падне връз него да се заколи. Другия път публикувай такива страхотии само на източномарсиански, за да не разберем кво пише.

Пак ли Путин е виновен според вас?

Ми ясно - Нетеебе и скачаш!

в ПИК, ина много подробности и 10-ина снимки, изненадващо е името ѝ - Елена Йончева, снимана е и личната ѝ карта.

Йончева скача само в дупки на огради.

По скоро някой и би шута !Тя си знае..

Питай англичаните, за 10-на минути ще кажат кой трябва да е виновен. Лека и пръст на жената!

Къде ли не ни разпрати да слугуваме тоя изроден капитализъм по бойковски

Викаш, при байтошовия социализАм беше престижно да си стюардеса.

Младите момичета се натискаха да станат стюардеси, много трудно ставаше и само със здрави връзки. Съпругата ми успя тогава да пробие, но не можа да мине на центрофугата.

а ми в коми не ни изпрати! там никой не ще да иде от почти 30 години

Ах този Путин.

Паднала, или изхвърлена...?

Ужас!!! Но да се самоубиеш е отвратително!! От мястото на тялото мога само да кажа, че е била Grade II, т.е. икономична класа е обслужвала.

един екип обслужва целия самолет бе, шибан тъпако

Оффф, нали българите разбирате от всичко, мани-мани!! Не спори с мен!! Работила съм там, точно това! Скочила е от L4!! Простак!

dsco@

Май не си се качвал на самолет. Бизнес и икономичната класа имат различни стюардеси за големите самолети. 777 си е голям самолет.

Ми КРЕТЕН....

Била е SFS! Ужас!!! Жена със стаж!!

Добре де, откъде разбрахте, че е българка, като не се е съобщавало за националността на стюардесата?