Борисов представи на Шефчович газовия хъб ”Балкан”

Министър-председателят Бойко Борисов се срещна със заместник-председателя на Европейската комисия Марош Шефчович.

Обратно в новината

Коментари - Борисов представи на Шефчович газовия хъб ”Балкан” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов на кого ли не го пробута това хъбЧЕ. Накрая сам ще си го пълни от ауспуха....

Колко ти плаща Борисов да триеш,или го правиш от симпатии? Не е ли уморително или плаТАТА си заслужава?

Бойко поспри се бе човече. Не ни и не се излагай повече,моля.Извода е ,че съветничите на Бойко или нищо не разбират или са злонамерени спямо него.

"Борисов представи на Шефчович газовия хъб Балкан на картинка

Ден не минава Бойко да не подхване за някакъв митичен хъб. Сънува го непрекъснато.

Обядвал Бойко с госта в Ирландски пъб в София и му обяснил колко газ е открил предизборно в България.Затова е необходим Балкански хъб.Газ бол.Руска газ от Турски поток през Гърция,руска газ от северен поток през Румъния,втечнена газ от Катар,САЩ ,Саудитска Арабия и Азарбейджан.Много газ до България в хъбчето и после ще го реекспортиране.Това се казва бизнес от нищо нещо измислено от Бойко ,само от него с подкрепата на обичният му Юнкер,който за последно преди седмица в ЕП му шибна една другарска запалка по остриганата му глава,която бе равна на погалване според журналистите.

Такава е цялата му работа на Бойко....само приказки.....Самия Шерифович намеква, че това може да остане само добро намерение.....Т.е. това и ще остане - добро намерение . Бойко само неговите далавери докарва до край -за ЧЕЗ впрегна цялата държана ,ЕНП, и чешкия министър...

Защо не си го вземете при вас, а ние да си изберем премиер, който ще се грижи за българските проблеми.

Доколкото знам, за да се построи такъв хъб е необходимо да е имало голямо газово находище, което е изчерпано. То се запълва с външен газ и служи като резервоар. Такова е находището - резервоар в Чирен. В сравнение с него "Балкан" се предвижда да е доста по-голям. Пита се: Къде е това голямо находище в България (Черно море), където ще бъде този хъб. Има едно малко газово находище май край Варна, което вече се използва по този начин. За друго не се сещам. Някой да знае за такова? И какво по дяволите означава "подкрепям" в икономически проект? Според мен означава да е осигурено финансиране и работата да е започнала. Всичко друго е ала-бала за отвличане вниманието на робите.

От пет години все показваме на Европа нашият ХЪБ и още пет години все ще го показваме, и от него няма да има и помен! Демагогия герберска!

Най ме кефи вече подигравката на запада и всякакви техни организации с българския народ. Ако питате защо ще ви кажа- българската тъпащина е по- висока и от Монт Еверес.

Някой да се сеща колко пъти вече ЕК ни подкрепя за газовия хъб, че им изгубих бройката?

Шефчето---наби канчето на Батката!:)))))) ...хъб няма---ама е много хубав!:))))) ....АЕЦ---няма да строите, щото ще видите пАри от Брюксел----га вземете пари от Лас Вегас!:))))))) ..... Още две цицини на тиквата на Тиквата!:)))))

Никакъв хъб няма да има, спрете с тези гербаджийски идиотщини! За да има хъб трябва да има газ от поне 2 източника с капацитет от поне 30 милиарда кубически метра. През Босфора танкери с втечнен газ няма как да минават, а и биха транспортирали газ до Варна? Кога би се построил и изплатил такъв терминал за LNG? Единственият вариант за транзитиране на газ през Варна беше руския проект, но както сам МутроБойко се хвалеше "спрял съм 3 големи руски проекта".

Всички геЙберасти ще бъдат снабдени със специални газови бутилки под високо налягане, които ще бъдат монтирани в задните им отверстия и проблема за доставката на необходимото количество газ ще бъде решен кардинално.

Поредните наши пари хвърлени на вятъра!!! С какво и от къде ще го пълниш тоя хъб?!?! Изтървахме питомното, за да гоним дивото!!!

Подкрепете ги, да го направят този хъб,че ме заболя главата от развалени балкантонски плочи.Айде, направете го и се хванете и за другата работа!

Понеже и Милиционера нещо се прави на Умен та да попитам - Стенограма за разговорите на Плевнелиев и Борисов с Маккейи кога ще ги Извадите та да видим как сте защитавали Българските интереси а Разговорите на Милиционера в САЩ няма ли да ги покажете да видиме що за позиция е защитава ... защитава .. защото ходи непрекъсната до Америка на спявка !

Радвайте му се на Бойко и учете турски!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

ХЪБ Бацко кърти руски зъб, със измисления хъб! Мути,Юнкер ръкопляскат а руснаците се стряскат. Вред прегръдки, теманета и целувки, маанета... Баце орева Европа със неволите на шопа. Резултата е известен. Портата партньор е свестен. В Цариград ще им хъб, с турски газ, на наший гръб.

Яко!

Борисов, защо не запази с акт на МС астрономическото време? За хъб без газ колко па ще откраднете?

Само да попитам къде се намира тоя гъзов хъб че е бил представен????Ако на картинките на боко с магистрали и хъбове му казвате че са представени е друго нещо защото само доказвате че незнаете и същността на тази дума ''представяне''

вече си е заврял тръбата на хъба "изотзаде" и се напъва да я запълне с гзз. Интересно дали ще му се получи?

И стига с тази подкрепа от тоя или някой друг с подкрепа нищо не се решава а нещата ги решава Путин а не тоя на снимката . И мен ме подкрепят колекторските фирми : ще намериш казват - оправен си , даже искат да се снимат и с мен I . Е аз да не се хваля толкова ,че ще заприличам на БорисоФ !

Абе,тоя мухльо дори и да се изпикае проси разрешение от еврогейците. Тоя познато ли му е що значи Национален интерес?

Какъв ли И..Д..И..О..Т трябва да си , че 5 години, след като САМ СИ СПРЯЛ СТРОЕЖА НА ТОЗИ ХЪБ, сега да се хвалиш, че наново ще го строиш и тия които ти ПРЕЧЕХА, сега те "подкрепят"!!!!!!???? Абе, само на мене ли ми си струва, че нашите "политици" са вече ПЪЛНИ ШИ.ЗО.Ф.РЕ.НИ.ЦИ!!!!

Ами като няма и 20% подкрепа от българския народ му остава само да се самоуспокоява с лицемерната ''подкрепа'' от тия дето му дават задачките...

Та нали се отказа от газта бе Бойко заради изкукуригалия Маккейн ( такава му е диагнозата) и защото е този хъб на кого ще транзитираме щото цената няма да е като сегашната . По-логичное да станем последната страна която ще е на опашката защото газ на Европа ще дава Германия , така става отказваш се а сега драпаш за газ . След няколко месеца парите от транзита ще секнат а и цената ще я опрделят турците .

с какво ще запълниш въпросния Хъб? Или си решил да поставиш на входната тръба на хъба Фидоски и Лили Талпата с по една торба сух фасул?

Борисов, Борисов не усещащ ли, че гониш паровоз? Пикаел срещу вятъра, изгони по заповед на американци Русия с всичките й енергийни проекти, за които се борят други държави, а сега обикаляш европейски инстанции, които на времето попречили на БГ тя да има газ. След като направил загуби на милиони, започнал да говориш за Белене. Така ли се управлява държава? Провал, след провал?

Ти си гледай водката, не бери грижа за България. Ако не ти харесва, връщай се в бездарожието

Аристократ кърски от село Будалково,забравил още да кажеш за шапка ушанка и балалайка.Подсказвам, де.

А газ откъде, от най-голямата заплаха за правителството Русия, или от финландците и литовците, или сърбите.

но.....едно голямо НО , инвеститори няма да дойдат, докато не осигурите РУСКИ ГАЗ ! На предишната ви среща преди година две беше куцо и сакато ,дето има газ , но не и представител на Газпром и......И се разминахме само с пожелания !!Сега с позицията на нашия външен министър, която прилича на теле пред крава , газовият хъб на Боко ще си остане само на снимки !!! Ей, няма кой да отстоява националния ни интерес !!! Няма .

боко с РУСКИ или ...европейски газ шъ си пълни хъба?!

С гербаджийски.Всички гербаджии са вече на фасул.

боката шъ увеличава производството на боб-пръц. Всеки човек ще бъде окомплектован с бутилка...

от СЕВЕРЕН ПОТОК 2.. Щото по тръбата ТЕСЛА от ПЛАНА ЮНКЕР хъбчето Бълканче е КРАЙНА ТОЧКА НА ТРЪБАТА.. Тъй е то - дялканета с теслата, някой приемат за галене по главата..

потупа по рамото Баце за ръбчето.. Само не ми стана ясно защо след СЕНЗАЦИОННОТО "Договорихме се с Путин и Ердоган ТУРСКИО ПОТОК да минава и през България" от 14. ДЕКЕМВРИ м.г., на 4 МАРТ т.г. Баце пак си похортува с Путин за тръбата. Сензационния СЪН или МЕЧТА са са нуждаели от ДО уточняване.. Пък и Баце би трябвало да поозапти малце Цвиночко и Далаверко в приказките срещу Русия.. На и ЗАХАРОВАТА днес са обади за онова "обосновано предположение с голяма вероятност".. Та може само със СЪНЯ и МЕЧТАТА МУ да си остане..

Боко,с какво ще пълниш тоя твой хъб?То не бяха Западни балкани,то не бяха хъбове,то не беше балканска АЕЦ Белене.На нормалните хора им писна от твоите измишльотини.

Само дето няма газ.......хъб няма да стане но пъбове може ,да наливаме с шлъокавица английските пияндурници,а пък зимата......

СРЕЩНАЛИ СЕ ДВАМА БИЗНЕСМЕНИ И СКЛЮЧИЛИ СДЕЛКА,СТИСНАЛИ СИ РЪЦЕТЕ И ХУКНАЛИ-ЕДИНИЯТ ДА ТЪРСИ СТОКАТА,А ДРУГИЯТ ПАРИТЕ.ТАКА И ТИЯ ДВАМАТА ОТСНИМКАТА

Подкрепа хубаво, а газ?

Думите Хъб и Газ, могат да се разбират и по друг начин. Подтекста е следния: Бай Х, получава един Х в Г .

Най-важното е , България да е на 1-во място по смъртност , и хвалбите от господарите , да валят .

Кака Гинка вече е депозирала документи за закупуване на основния дял от акции на новия хуб на пожарникаря-сикаджия. В момента учи стъпките да му изиграе едно хорце със сабя белким по-бирзо стане сделката.

Народа защо не те хвали ? Когато те хвалят другите държави , порупват те по рамото и те галят по главЪтЪ , то ти си пош за СВОЯТА ДЪРЖАВА.

Що бе, хвалим го! Единствения с топки който успя да ни поизмъкне донякъде от лапите на Русия, и после, може и по андрешковски, правейки се на глупак, да се опита да ивоюва някаква балансирана позиция за пред ЕС и САЩ. Имайки предвид кви сме плюнки и че в нищо не сме важни и значими освен че сме най-великия народ в минало и бъдеще време, добре се справя

Шефчович е подходящата фамилия за евро бюрократ. Премиерът,както винаги очертава едни светли хоризонти....от къде ги понаучи тези понятия,идея си нямам. Живков не докача комунизЪма. Като го слушам Борисов-той със сигурност ще го построи.

Към този хъб газът трябва да идва от различни източници и трябва да бъде търгуван тук, а не само да преминава транзитно през страната ви", каза той, цитиран от БНР. Например - от Нова Гвинея, Хондурас,Макао и др. места.Но, главно да се търгува тук! Къде сте бе ПСИХИАТРИ??????!!!!!!