Покушение срещу семейството на Ердоган осуетено в Турция

Покушение срещу семейството на турския президент Реджеп Тайип Ердоган, готвено от кюрдска групировка, е било осуетено от властите в Турция.

Обратно в новината

Коментари - Покушение срещу семейството на Ердоган осуетено в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има още да мечтаете,да сцакате-безверниси , не знаете едно султан ердоган е силно вярващ в аллах и тоъ си закриля вярва щия.

тоя ердоган скоро ше лази

Ердоган как е тръгнал срещу всички,рано или късно ще бъде убит и то от свои Има възмездие. Дай боже,защото не само турците не го харесват,ами и всички страни ,Които изброи

Още едно театро...след скалъпеното превратче преди... Ми да време е за нова вълна от правомощия...дооооо.пълната власт в султаната.....

Доган поръчал Борисов.

Защо на кюрдите им викат терористи. А в някои други страни на такива хора/народности им викат борци за свобода и демокрация. Те не работят против други правителства, освен турското.

Доколкото знам терминът "дислоциране" се използва за редовите армии. А пак на кравародупеблизачи Кюрди им остава единствено да се вмушнат в околните щатски бази.

Щом е писано на кирилица - значи руснаците са виновни, то е ясно. Щом е писано на латиница - ами пак руснаците са виновни ! :) Ако е писано с китайски йероглифи, писмо на маите, японско писмо "кана", викингски руни - КГБ има отдел за всяка страна, пак руснаците са виновни :D :D

Все повече му се изкривява физиономията от злоба!

Някой да знае нещо за старата версия на кирилицата? По всяка вероятност кюрдите са научили кирилицата по време на 500 годишното българско робство над османската империя. Голямо учене е паднало на кирилицата, та до днес!

Ердоган не може да се освободи от греховната си съвест и живее в страх и кушмари!От възмездието няма спасение!

кОшмар, кОшмарен

Този пак изценира и бетонира власта.

Инсценира, от сцена

в момента в сирия, турската армия извършва етническо проичистване-----но всичко е точно---прочистените са кюрди-терористи не са хора

Колко удобно само.... предизборно....

Следващия път.. Щом са почнали, спиране няма. Въпрос на време..

Оправдания за нови боеве в Сирия,още репресии и обновяване на извънредното положение до безкрай.Както и още правомощия за Ердоан.

Изобщо не вярвам на това. Инсценировка. Колкото Полша напада Германия на 1.9.39г.За да може Райха"справедливо"да се защити.

На илитерати като теб, на които историята им се свежда до 2 изречения и 3 имена трябва да им режат ръцете от китките, за да не се изказват "експертно" занапред по форумите! Значи като ще говорим за Полша първо трябва да започнем с подялбата на Чехия между Полша и Германия! Повръща ми се от такива като вас!

Айййде, почнаха се предизборните филми. Тука комунистите им избивали родата, а там терористите искали да им избият родата. Сменете малко тия сценаристи, че на хората взе да им омръзва....

Мисля , че е въпрос на време да му пее някой ходжа.

Върви му на ,,Слънцето на Ориента" -когато му потрябва -опит за преврат .Ако нещо я закъса с вечния враг кюрдите -ето ти подготвяли атентат за семейството му.Как при тези условия да не ги гони и през цяла Сирия.Къде ли скоро ще си намери пак врагове за да си прати армията...?

Измислен повод да вкара нови хиляди прогресивни хора в затвора.ЕРДОГАН ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗА МЪЧЕНИЯТА И УБИЙСТВАТА НА ХИЛЯДИ .С какво е по-добър от другите диктатори?АМА Е В НАТО ?И държи в шах цяла Европа? Спи ли "справедлива"Европа?А ФАЩ?

вместо да се занимаваме със съдбата на другите държави ,по-нормално е да се опитаме да оправим нашата ,преди да се е изпарила окончателно !!!освен ако не разчитате на турция да ви оправи както в миналото ...

Ей, тоя, както се е договорил и с руснаците, ще ни види сметката-постоянно говори, че са негови територии българските и гръцки територии. ЕС е немощна организация, НАто няма да се намеси, руснаците не ни търпят в момента, така че положението е сериозно поне за мен. Политиците страхливи-Бойко като види опасност пръв се скрива или подава оставка, просто незнам

А Ердоган е отговорен за смъртта и терора над хиляди хора и трябва да бъде съден !

бг комунист.терористи убиваха ,но никой не иска да ги съди за смъртта на най-свестните между българите,а предпочитаме да скачаме в пропастта и да копаем гробовете на децата си .

не е отговорен само Ердоган ,защото е имало избори и той е надхитрил останалите .защо хората са гласували за него ,а не за противниците му ?

А кой ще го съди? То на теория е ясно, че трябва, но на практика да не стане така, че той да съди цяла европа. Изключетилно опасен човек, който някакси остава непобедим. Нито пуч, нито нищо го премахна Къде ли ще му излезе края

Само да не открият и българска следа с тази кирилица и освен в душевните граници да влезем и в терористични такива.

Комшията чисти конкуренцията пак!

За да се задържи на власт един политик трябва да печели избори, или да премахне изборите !!! Избори се печелят с лъжа , но много рядко лъжите вършат работа два пъти !!! Алтернативата е да се унищожи опозицията и да се премахнат фактически нормалните избори !!! Това правят диктаторите - унищожават опозицията и хората нямат алтернатива !!! Това , обаче, върши работа временно !!! След време хората започват да се питат - "защо продължаваме да живеем зле, нали няма "лоши" политици, султанът ги изби" ??? Тогава диктаторите намират външни врагове, които да са виновни !!!:((( ГАДНИ ДИКТАТОРИ :(((((((

А новините от Зимбабве кога? Писна ми да ми пускате новини само от една наша съседка! Дискриминационно е спрямо останалите наши съседи! Тези нещо по-важни ли са от другите? Плащат повече или какво?

Tоя пак си е измислил повод да се разправя с още някоя голяма порция неудобни на режима му люде. Жалко, че още не се е намерил някой, който наистина да му спретне покушение успешен финал и да се приключи турския сериал най-после.

Фалшива новина.... Пак му дигат рейтинга преди изборите...... Ако са искали да убият някого, вече щеше да е мъртъв, независимо дали се казава реджеп ердоган или обикновен турчин ..... Та така и с преврата срещу него ..... яко измислена новина, те военните и армията колко преврата са правили в историята на турция през годините за да запазат светския характер на държавата завещан от Кемал Ататюрк, че нищо не може да им се опре, ако решат или ако бяха решили, ердоган вече отдавна щеше да е на 2 метра под земята......

или пък като още-по-славните германски през 1944-45 - скъсяват линията на фронта :)

ТОЗИ РЕЗНЯК, ПАК Е СЪНУВАЛ НЯКОЯ СЕРИЯ ОТ "СЕДЕМНАДЕСЕТ МИГА ОГ ПРОЛЕТТА" ИЛИ "НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР"?!

,,Шифър с букви на кирилица"Тоя ще ни спретне някоя провокация.Трябва службите много да внимават защото може да изнесе вътрешните си проблеми към нас.

Много проблеми ни очакват, за съжаление :((( С диктаторски режими на вратата, всяка съседна страна е застрашена :((( Утре този тарикат може да каже , че в Кърджали се готви атентат срещу тъща му !!!

Какво стана сега? ... Кюрдите бягат от Африн като плъхове и то смесвайки се между невинните цивилни!! Явно им е тежко след 5 цифрените жертви. Жалко че още какво ли ги очаква в Манбидж и отвъд реката Ефрат

ujabg

За съжаление.

Също като опита за преврат, сам си го е спретнал за да си вдига рейтинга. Сега ще набута в панделата още някои неудобни.

Как се готви покушение срещу толкова хора (наведнъж) не ми е ясно. Ама и тези са бетер англосаксонците. Много силни във филмовите сценарии

Покушение срещу семейството на Ердоган осуетено в Турция Едно е сигурно,реши ли някой да те убива,това ще стане рано или късно.

Жалко, че са ги заловили и спрели!

От приложените снимки на иззетия текст се вижда, че не става въпрос за съвременния вариант на кирилицата, бел.ред Така е ,това е от времето на цар Симеон, някъде края на 9-ти век.

Не зная къде видя документите,че и века определи но след като ПКК е идеологически комунистическа фракция се питам КОЯ комунистическа държава пише на кирилица????

За неправомерното навлизане нито в Кипър нито сега в Сирия защо нямаше санкции е въпроса. Израел и САЩ защо си мълчат ИСКАТ СВОБОДА САМО ЗА СЕБЕ СИ.

Hеправомерно влизане в Kипър ли? Tи знаеш ли нещо за Kипър и кипърските въпроси? A за Cирия знаеш ли нещо? явно си чукча и затова да ти поясна накратко: Tурция е в Kипър - за да спре геноцида над турското малцинство - геноцида направен от фашизираните кипърски ромеи. B Cирия сме за да предотвратиме терористичните атаки, които се управляват и стартират от Aрфин и северна Cирия по-вече от 40 години. B Cирия сме за да предотвратиме учреждаването на терористична държава. B Cирия сме за да запазим цялоста на Cирия.

И на тоя ще му мине времето, колко ще кара още, 20 г.?

Luna0102

Жалко, а деня можеше да започне добре.

Ердоган запали омраза, запали война и тръгна на геноцид, Ако днес или вчера не са успели, утре ще успеят, ако не е семейството му, ще са приятелите му, но го очакват само загуби и смърт.

кирилица = ръшия ахахахахах

Забравяш че онези пишат на Македоница!

и този също като Путин ни занимава постоянно със себе си

дирници(нарочно с малка буква), научете вече правилния българскоезичен словоред!!! И изобщо, ограмотете се по български език!