Електронни винетки ще се купуват от интернет и пос-терминали

Електронните винетки ще могат да бъдат купувани по интернет, от специално поставени пос-терминали и от бензиностанции, като цената им няма да бъде променяна.

Обратно в новината

Коментари - Електронни винетки ще се купуват от интернет и пос-терминали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Годишна винетка-97 лв. Полугодишна -48,5 лв. Тримесична -24,25 лв. Месечна - 8,08 лв. Седмична - 1,86 лв. От всички стойности трябва да се извади стойността на физическия носител, който вече ще го няма. Или винетките трябва да поевтинеят. Само аз ли съм учил смятане?

единият минус да не се брои и да се счита+

Вдигайте цената на винетките! Събраните пари наистина използвайте за пътища. В една Сърбия , за да я пресечеш от край до край еднократно ти взимат около 20 евро, ние искаме за малко над 2 пъти повече да караме цяла година. Като правите тунели, направете ги и тях платени, парите да отиват само за поддръжка на тунела. Вече много хора пътуват из чужбината с коли и виждат като се плаща яко какво се получава. Само ние тука провеждаме някаква политика на толерантност към цените на винетки, данъци и т.н.

Явно много е учил, човекът, дошло му е в повече. Но при тази страхотна квалификация, чудно защо ли никой не ги иска по света, та са тук и само ни....управляват?!

Брато,разходи се до близка Турция и после коментирай.

искат ги от много страни , ама пустият патриотизъм...

Ако не жалите народа си,поне жалете лакейте си!Не ги поставяйте в неудобно положение,то е ясно щом са ваши те са тъпи,но поне имате и малко по умни хора в пртията си

Не ни требе да знаем какви хора ни управляват! Т.е. кой управлява тази държава (из-зад завесата)...

А дано стане до 3000 година,ама надали.....

поредният умник който знае как се харчат чуждите $$$

Това момченце дето говори тези неща,дали е излизало някога извън България и ако излизало,кого лъже????Та това е много отдавна се практикува в Европа .Тези наистина са ни взели под ареда за РАЯ.Жалкото е,че ни смятат за РАЯ нашите избранници

Абе льольо, кви електронни винетки като тока спира когато си иска? Педали ли ще въртиш за камерите?

ококореният си е за лудница 5

Е как пък веднъж не си направиха, като смислени лидери, една нормална оценка на въздействието. Пък след това да отидат в БНР или БНТ и да кажат, до сега сме имали Х приходи, с новата система ще имаме с 10% повече, досега приходите от винетки са били 60% от автомобили и 40% от камиони, с новата система приходите от камиони ще бъдат 60%, а приходите от автомобили 40%. Вместо това стандартните общи приказки за луната, звездите, слънцето и земята - няма да ви вдигаме цените, а пък ще ви стане толкова лесно да си ги купувате, че ще е срамота (че дори и престъпление) ако не го правите.

Не си прав,напраиха го и то внучката на Павлов,който е създал първообраза на министерството на околната среда-да същата е внучката Павлова,Това че дядото е смислен не е гаранция за внуците.Виж за бати(Бойко) е гаранция

Бележката, че съм платил годишна винетка ще избледнява за нула време и няма да имам нищо, с което да докажа, че съм я платил?!?

Колко пари ще струва купуването на Винетка по електронен път ? По-просто - колко ТАКСА ще платим за Плащането на Таксата за Таксата .

Добре звучи гореописаното в статията, за момент дори си представих UK ... ама надали!

Но нали винетките ще са необходими само за магистралите, както във всички останали страни с е-винетки. Или както досега ще заплащаме винетки за междуградските и междуселските пътища, а?

Ние да си платим за да сме изрядни,пък те полсле ще измислят как да сме в нарушение.Батко нали им забрани да крадът,от сега на татък ще глобяват за соствена сметка:))

"уикенд" винетки"? и колко ще струват?!?

Като ви обявим цените ще разбереш :)

скрийте се най-после, не усещате ли, че прекалявате. И най-тъпите ви привърженици усещат, че сте мръсници. Както първосигнално ви подкрепят и не са комунисти засега, така първосигнално ще ви изритат, но тогава ще са комунисти.

Вместо да купуват ненужни тъпотии за "следене на трафика" , да вземат да направят пътища и за "НЕбългарите" - демек българите дето живеем в извън столицата ! До кога ще плащаме за негодни пътища ???

А хората с увреждания как ще получават винетки?

Не се притеснявай, ще го направят още по-сложно от сегашното.

Тоя трябва да учи в училище на Борисов за олигомайфренди.

българите са добри и те все още плащат за катастрофа, които са пътищата, които сте избрали да печелите пари хората са убити тук, но какво, по дяволите, не се интересувате, стига да спечелите пари по лесния

Ей,дърдорко.... След,като са електронни и има възможност за точно точно определяне и фиксиране срока на валидността и ЗАЩО... ТРИМЕСЕЧНАТА Е 54 МЕСЕЧНАТА............30 СЕДМИЧНАТА.........15 СЛЕД,КАТО ГОДИШНАТА Е....97???

УЙкенд винетките по 20 кинта ли ще са?

Когато става дума за нещо електронно, то може да бъде раздробено по формула до минути. Само трябва да се зададат параметрите, начална цена за минута и отстъпка за количество.