СЕМ слага БНТ под наблюдение

Съветът за електронни медии ще направи наблюдение на плурализма на БНТ.

Обратно в новината

Коментари - СЕМ слага БНТ под наблюдение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един човек от нищото се постави за програмен директор. Защо, никой не разбра.Сега сядайте да му сърбате попарата.

Кой дава право на новинарския екип на БНТ 2 в централна емисия, да говори за увеличение на ел.енергията за домакински нужди, без да спомене и една дума за опровержението, което лично Министърът на Енергетиката Теменужка Петкова от два дни повтаря, че ТАКОВА УВЕЛИЧЕНИЕ НЯМА ДА ИМА??? Или, както е според журналята, добрата новина не е новина? Настояваме ген. директор на Българската Национална Телевизия да оповести лично какво наказание е наложил за този гаф на БНТ 2.

Ние пускаме телевизора и искаме да гледаме ,,Денят започва с култура,, а не политически бълвочи и някакво предаване ,,Денят започва с куртура,,.

Отказвам да гледам БНТ, докато Кушлуков е в БНТ!

СЕМ. по добре да се самосезира за вредните реклами и филми ,които зомбират нацията

ДА ВЗИМАТЕ ПАРИ ЗА НИЩОПРАВЕНЕ И ДА СЕДИТЕ НА ТОПЛИТЕ МЕСТЕНЦА?!

Гърмят една по една всички хранилки на кръга "Василев и тримата Му с китари"! Денят започва с култура е едно гей матине, сектанска изповедалня, зона за изява на провинциални сноби, обедняващ "културен" хайлайф и спявка на закъсали откъм реклама подпийнали и причудливи приятелчета на "водещите"! Имаме и новина /по Барековски без Бареков/ - протест пред БНТ и веднага Огнян Минчев, едното дуло от "гората от стомана" и искане за оставката на Кошлуков, ма разбира се! Ако със стари курви нов бардак не можело, дали със стари иширети и трикове може от екрана да владеш държавата завинаги? Що да не може, ако си успял да внушиш на посредствени и некадърни зорлии за бърза известност, лукс и на село да те гледат по телевизора, че да си от едната глутница е привилегия, а от другата простотия! Много отдавна в БНТ се подвизават хора, които смятат, че да се държиш опозиционно е културна идентификация с "просветеното малцинство" и колкото повече плюеш по Борисов, толкова по-близо си да култовите кръчми на "елита"! Трябва да си го кажем без увъртане - боклуци не се ринат само на избори, защото повечето боклуци не се явяват на избори! Очаквам скоро да чуем от болшевиките по протестите кой е водещия и кой водения на къса каишка и дали си сменят ролите! Ще видите как шествието от протестиращи ще се трансформира в опашка пред кабинета на Борисов. И ако някой каже, че това е тъпо, неевропейско, че е падение и крачка към диктатура, ще се съглася, защото от социнтелигенцията, родена в АОНСУ, която се състои от нагаждачи и плювачи не може да се очаква да е коректив на властта, а само нейна слугиня! Тя жадува да е изтривалка и салфетка на властта, понеже не може да съществува без нея!......П.П. Статукво и задкулисие са синоними и в превод означават "заварено положение", на което впрочем му изтече времето!

its

Предпочитам гей матине със стихове пред квенски "лайфстайл" със силикон. Не съм забелязал да плюят по Борисов. На теб това ли ти е критерия - със или против Борисов?

Е,тролчета,нещо бавно ви задействаха!

А Вие от кои сте , господин умнико ?Може би харесвате много , ама много Кошлуков ? Защото ,опитвайки се да говори на някакъв жаргон , той въобще не е интересен . То затова новият български език така изпростява - благодарение и на такави като него .