Борисов и Улусой: Да се нормализира диалогът ЕС-Турция

Диалогът между държавите-членки на ЕС и Турция трябва да бъде нормализиран в контекста на разбирателство и разумни решения.

Обратно в новината

Коментари - Борисов и Улусой: Да се нормализира диалогът ЕС-Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иван Вазов: Посвещава се на руския народ Руский цар е на земята най-велик, над всички пръв, русците са наши братя, наша плът и наша кръв. Кат Русия няма втора тъй могъща на света; тя е нашата подпора, тя е нашта висота! Руска сила, руска воля, руска кръв и руский пот ще избавят от неволя наший падналий народ. Бог поддържа крепка мишца и ръка спасителна; той е вложил ней в десница сабя отмъстителна. Нам Русия е надежда, руский цар е наший спас никой друг не ни поглежда, не помисля зарад нас. Немци, френци, англичани наши са враждебници, дружни с нашите тирани, с нашите изедници. Спекуланти са омразни интерес им покажи, че да виж дела проказни и чифутски в тях лъжи. Род и вяра е идея за Русия най-света; нейний подвиг е за нея благородна й целта. Със Русия днес съгласни да застанем брат до брат и да станем сопричастни в този неин подвиг свят. Долу всички спекуланти, да сломи се техний рог; да смирят ся интриганти, да живее руский бог! * Стихотворението е написано през март 1877 г., по време на обявяването на Руско-турската война.

нарадони тане и живее в мизеря и глад с неговите кражби и отклоняване на милярди тои трагнал за турця да мисли еи хора сабудете се *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

защо точно във варна

Там е резиденция ЕВСКИНОГРАД -единственото тежкарско място с аристократична визия паркове фонтани склуптури ботаническа градина визия на брега на морето барокови мебели стилЛуй-Там в резиденцията Бойко влазца в ролята Асфалт ПАША и прави метани сметани калкани армагани свирки на разни Арабски шейхове и Турски Султани и Башбакани.За преводач Бойко ползва Касим Дал-вярно еничарчи на Султан от варненското с.Николаевка

И защо, като награда, че нападнаха Сирия ли?

Добре, де! Само ние ли не разбрахме, че европейците не приемат Турция за европейска държава и се въздържат от категорично мнение по въпроса? Тя има несъществена територия в Европа, голяма част от която е отнета от нас. Защо Гърция - член на ЕС много преди нас, не лобира за турците, макар, че мигрантите нарушават границата й точно откъм Турция? Какъв интерес имаме ние, че вместо да мисли за държавата, която управлява, българският премиер агитира за друга държава?

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

'сега е ваш ред, България', казват турците, а знаем че засега са все още в Сирия ..

В ДЕЙСТВИЕ! По учебник.

Не разбирам унизителното и животинско подмазване на Борисов към турците. Турците са ни абсолютно никакви и никога няма да ни бъдат някакви. Безкрайно далечна страна, която граничи с нас за съжаление. Какво толкова се прави на зависим от турците за бежанците и защо им се позволява да изнудват. Ние трябва да имаме непробиваема граница и армия на нея, докато не се успокоят мигрантските провокации. А и да влезне някой мангал, той изчезва към Германия, така че не ни заплашват с нищо. Не е наша работа какви са отношенията ЕС/Турция. Не е в наша полза Турция да влезе в ЕС, защото ставаме едно цяло с вековен враг, което е абсурд. Нито ни е от полза да влязат западните балкани-по същите причини.

Магистрали-Турски ТИРове-Кафяви прахчета-Пари-Ислямски Дъги- Каптагони-Оръжия-Шменти Капели дали-взели съвместно с Арабели

За същия екземпляр ли говорим, който наричаше евролидерите фашисти. Този, който спонсорира терористични организации на чужда територия и праща армията, където му скимне. Същия този, който спонсорира протурски партии и ислямски агенти. Той утре и зелени човечета може да прати. Та за какъв диалог настоявате?

Ердоганина държи Винету за топките и го е превърнал в марионетка.

Не се заблуждавате уважаеми съседи нищо не зависи от вашият бос а от Германия Австрия Франция за в момента те не ги искат.

Явно третия мандат на Боко ще е под надслов "Външна политика".

Не знам дали ние ще имаме някакви позитиви от пред(сед)ателството, но турците ще изкярят най-много. Явно Тиквеника се грижи най-вече за турските интереси, а не за нашите! Сигурно защото е зле с географията и не знае, че Турция не е в Западните Балкани, а е на юго-изток!

Vinetou

Не може и не трябва ЕС да води преговори със страна-агресор, освен за прекратяване на агресията. Ама пусти меки китки ...

що ли ми се виждаш аГРЕСиран от някой резняк

Vinetou

Резняк е на майка ти третополовия син!