Ученик убиец лъже в съда, че е болен от рак

Русенският окръжен съд реши, че няма пречки делото срещу двамата 17-годишни ученици, обвинени в грабеж и убийство на 60-годишен таксиметров шофьор, да започне.

Обратно в новината

Коментари - Ученик убиец лъже в съда, че е болен от рак | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

накратко .. боклуци на кладата. Тези нямат право на процес

представете си след 20-30 години като се изнесе поколението ,което е родено в онова лошото недемократично време какво ще стане хем не са научени на работа ,ред,дисциплина уважение и т н кой ще ги храни и каква държава ще имаме бях прочела отдавна ,че в началото на миналия век аржентина е била просперираща държава а след това упадък и не мажах да повярвам ,че това може да се случи жалко ,че пред очите ми се случи с моята държава

Официалното, публично ако щете, премахване на съответните същества, ще донесе полза за обществото в дългосрочен план.

Вие наистина ли поставяте квинтезенстециален въпрос във форум ?! 99% от хората тук с в основата на пирамидата на Маслоу. И аз надничам и съм все по песимистично настроен.

Тотално безсмислени са коментарите за Маслоу-ските пирамиди/да. Никой не му пука за Маслоу, когато говорим за олигофрени, които видимо се намесват в Живота на Хора и определено е по-добре да ги няма!

Като е болен от рак....директно в урановите мини...тъкмо да си заработи ,,кръвнината"! А здравия,бъбрек ли,ретина ли,ама да му мисли от къде ще изкара 150 000 лв. ,,кръвнина"! Язък за набора...да се трепеш цял живот и сега,когато трябва да се радва на постигнатото....на деца и внуци...да те заколят за....60 лева... Само каторга за тъпанарчетата!

Че нали нямаше Белене, че нали беше лошо там, престъпление на комунизма. Прасета, дето ядяли концлагеристите. Тези момчета да не са политически затворници, да не са разказвали вицове, че ще ги пращат в Белене ?

Тия момчета сигурно са се скарали за някоя булка и единия е решил да се доказва колко му е голямо мъжеството и понеже са били заедно, горят заедно. Иначе са за Белене да строят европейска соларна станция за електричество 100 акра. Сигурно е трудно да се докаже вина, ако е само един виновника и случаят ще бъде претупан.

Дрогата и ,свободните' масмедии превръщат всички в мангусти. Някои по-бързо, друго по-бавно.

Този е решил да се прави на оригинален. Абе момче, що не каза че си вдигнал кръвно, заболял те е кръста, или просто ти е прилошало - веднага щяха да те пуснат!

Маймуни първични. Те дори не виждат гората. Виждат дървото. Не се замислят, че има причина тези деца да станат убийци. Да бе, убийци са. Да бе, ще ги обесим, обезглавим, кастрираме, бе каквото кажете. Може и да ги изядем. Така правят маймуните. И нито една маймуна няма да се замисли :"как я докарахме до там". Дали не беше един Макаренко в основата?! Който решаваше, че с насилие върху деца се упражнява възпитание. И урода нелеп, как да прозре, че бозайник възпитаван с насилие, категорично израства като хишник. Е, ако е човек - психопат. Тряскайте минуси маймуни. Шляпайте децата! Малко им е! С каиш или крак от стол ги възпитавайте! МАЙМУНИ!

БОКЛУК! ха дано ти налетят !!!

Дървото ви е само в главата, нали? Ужасяващо е.

тъжно ...

Скочи прекалено високо. Това е форум. 80%.

Фройд, нещата не са толкова прости колкото ги изкарваш. Възможно е родителите на тези "деца" да са пълни отрепки, каквито очевидно са децата. Това не значи, че с грешно възпитание и/или безразличие са ги превърнали в убийци. Но все пак е възможно :)

Бих се обзаложил на разумна сума, че има социален дефицит в семействата им. Въпреки, категоричното ми мнение, че генетичните увредености са превъвъзхождащи семейното възпитание. Видях снимките им. Няма физиогномични отклонения.

родителите на двамата убийци, за съжаление, са трудови хора, не ги защитавам, но познавам едното семейство, не знам кой и къде бърка в нашата държава?

Прав си ,сигурно като дете не са му давали да си играе с любимото си мече и това е увредило психиката му

само две неща, които ме възпират да се съглася с Вас - дрога и чувство за безнаказаност/липса на правосъдие.

абсолютно сте прав, безделието на днешните млади хора и безхаберието на родителите, които за всичко им е виновно училището

,"Безделието ражда пороци"

Когато прави престъпление, няма болести няма възраст. А когато трябва да си носи отговорност за действията-все болест или възраст им пречи. Това трябва да отпадне от кодекса. И този домашен арест. Докато системата не се насочи да защитава невинните и редовните, няма да има прогрес. А по случая съм убеден че ще ги пуснат или домашен арест.

Когато отне живот не беше болен?! Поредното доказателство, че нещо не е наред в главата на повечето хора. Сещат се да правят гадости, а после им не стиска да понесат последствията. А, това дето го тръби тоя пиклив бабаит да внинмава какво мисли, че знае ли се какво може да го достигне..

Такова е "съвременното" възпитание. Децата все са малки, все не могат, все някой трябва да им бърше задника, и никога не са виновни. Израстването е процес, който няма как да се случи, ако родителите правят всичко вместо теб.

От март досега какво са правили че вече не са ги осъдили. Адвокатите гледат само да отлагат делата. Правосъдната система за нищо не става.

В България е така, никой няма бърза работа. Сега пък и зор ще си дават :)

voknid

Ако са станали убийци за едни 60 лева, в затвора ще ги научат да убиват за... 60 хиляди.

прочистването на съдебната система да започне от адвокатите? Адвокат, който си позволява да лъже съда, че защитавания от него е болен, а няма никакви доказателства за това, да бъде съден от Адвокатската колегия и да му се отнемат правата - не временнно, за по 2-3 месеца , а за постоянно! Тогава тази адвокатска измет, която защитава и серийни убийци ще намалее, а дай Боже може и да изчезне!

Какви са тия смешни искове за някакви си 150 000 евро за насилствено отнет човешки живот,кога ще започнем да ценим себе си,за справка-вижте във Венеция как за няколко пържоли и чаша с вода таксуват сметка от над 1000 евро,тия лекенца е ясно,че след няколко години са на свобода,щом живеем във времето на парите,то да ги накажа с пари-1 милиард евро кръвнина и да плаща доживот,да знае,че никога няма да има нищо свое

На детето - 30 години, а на майка му и баща му по 15 години!

300 000 ЛВ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Аз и половината на тези пари не съм виждала накуп, не знам кой ще им я намери тази сума

Винаги е по-добре да имаш да взимаш, но не пожелавам на никой да е по такъв повод.

Бе ко-пеленцето да не лъже така, защото има едно пиле, което всичко чува...

такова прахосване на човешко време и ресурси-40 свидетели, 15 експертизи, хиляда глупости?Двете дупца са напълно оформени убийци-фраскайте им максималната присъда, в затвора те ще станат още по-обиграни убийци, но поне 10 години обществото ще е защитено от тях!Илюзия е да се мисли, че ще се поправят-ще станат още по-жестоки!

Време е да се върне СМЪРТНОТО наказание !!!!!!!И най-жестокият убиец /престъпник/ се бои от смърта!!!!Върнети СМЪРТНОТО наказание!!!!!Тези копелета под 20 години са УБИЙЦИ, след "излежаване" на присъдата ще са по на 40год и ще се ИЗПЕЧЕНИ престъпници!!!!!!Само смърт!!!!!

Sori, пич, ама си същия като тях с тези думи !!! Поне не си лицемер, сложил си си правилно име. Аз съм против смъртното наказание, но категорично искам каторга!!! Смъртта е прекалено леко наказание, доживотен затвор също е леко, виж една яка каторга ще им се отрази добре !!!

Българските престъпници обикновено стават много болни, този пък станал много "ученолюбив" : "Уважено бе искането на Деян Ц. да не бъде местен в затвора в Белене, а да бъде оставен в общежитието в Бойчиновци, където може да завърши образованието си. " Ами ако беше наистина ученолюбив, нямаше да убиеш ЧОВЕК, бре !!! Жалко, че няма каторга, за да осъзнае тоя какъв грях е извършил!!!

И ти си бил общински съветник?! Мдааа ....

Dobromir Dimitrow

О, ти ли си ми почитателя :):):)

Някой да ги пребие тези мръсни копелдаци! Сега е късно и хак да ви е дето все ги защитавате и все другите виновни - учителки, общество...А това са кухи жестоки некадърници, само таковат съученичките си, пият, дрогират се и каквото се сетите. А, и обичат да режат гумите на учителите си и ехидно да злорадстват от отсрещния тротоар като им знаят заплатите. Айде, че вече побеснявам...