ЕС не потвърди за среща на върха с Турция

Европейската комисия не потвърди информация в германската преса, че предстои в Брюксел или София да бъде свикана среща ЕС-Турция.

Обратно в новината

Коментари - ЕС не потвърди за среща на върха с Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИНтересно, как си вярваше, че ще минат тия смешни номера?? То и Боковата Ирина неотдавна се опита да внуши, че едва ли не разбирателството с Русия ще бъде постигнато чрез нейното посредничество като председател на Юнеско, но уви ... сега търка кълки по софийските плочки.

Е много "успешно" преседателство за Борисов, всичко което предлага му го отхвърлят.

нямат смелост да каят -не,виртят наляво на десно,така Şте İм го наместİ султана.

Анонсът за такава среща го направи Винету. А се оказва, че тези работи така не стават, за колкото и велик да се мисли мутрафона. Те сега ще се видят в чудо евро-шефовете, когато видят как приматът сутрин казва едно, на обед обратното, а вечерта трето, съвсем различно.

как няма да има среща ?!

а кои каза че турция изка ес ???????????????????

Борисов им казал да почакат малко, не било сега времето. Като се освободял малко от председателството, че му се била запалила главата, ще дрънне един телефон на Ердоган и щял да оправи работата. ЕС да изчакал нищо да не правел, докато не им кажел ! :)

Турция се опитва да играе в свой интерес, който не се оказа еднакъв с този на САЩ и от там и на ЕС. Турция е била предопределена за жертвено агне - не, че не си го е заслужавала в болшинството случаи. Но такова и е миналото, с такива съюзници от миналото - такива са резултатите. По едно нещо само Ердоган навакса много бързо - на момента беше (и продължава) да е демонизиран от Запада. Факт, който важи за всеки на този свят, който не играе под свирката на Вашингтон. И то не задължително на официален Вашингтон.

Боко Клоуна само подскача като кукла на конци и ни лъже, че нещо зависи от него, но се вижда, че изобщо не го бръснат за слива.

Този Юнкер не разбра ли че не ЕС, а ние ще поставяме условия, когато става въпрос за свързването ни с ЕС

Ако Турция започне да убива хора в Сирия ще настоявам за санкций срещу Турция Също както е Русия

Ей , на Борисов ага му изгоря дупето !