БСП внася предложения в НК за домашното насилие

БСП внася предложение домашното насилие в НК да се третира като престъпление от общ характер.

Обратно в новината

Коментари - БСП внася предложения в НК за домашното насилие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Домашното насилие започва от вас управляващите. Първо от вас трябва да се започне и така нататък мили ми недраги комунисти

Почна да се изяснява, покрай тая Истанбулска джендър конвенция, кой, кой е, и за какви интереси работи- на българите или на чуждестранни държави или организации( България дори и в ЕС има национален суверенитет да не забравяме). Коя партия, политици и обществени личности искаха да я ратифицират и да я наложат, като джендър диктат на над 6 млн. българи и над 1 млн. от собствените си български гласоподавателите за тази партия." Сега се изяснява и коя е партията в опозиция, която поне малко се интересува от мнението на над 6 млн. български граждани и избирателите си.

Глупости. В момента нинова се опитва да яхне вълната. За пореден път. 1 шапка "знаещи и можещи" се изредиха да коментират тая конвенция и народа настръхна, щото 90% от хората не си направиха труда да се поинтересуват сами за тази конвенция а слушат бастуни по телевизията! Я ти ми кажи какво е джендър? Ама не в порното за което си мислиш

ПРАВИЛНО ,БРАВО ,как да каже човек нещо лошо за правилно , гъвкаво и бързо решение !!!!

Групата на тъпаците пак се показа .Когато се осереш като Корнелия ,търсиш някак да се закачиш на борда ,ама няма как, когато си много прост да се опитваш да измисляш разни начини да оцелееш..

Коментар съставен само от обидни квалификации! Нищо съществено или смислено не може да се разбере.

"Айде бре, требваше 10 души НПО сбирищна финансирани от чужбина( от социално с(ъ)биране на група хора по интереси) да тръгнат да налагат на над 6 млн българи и 1 млн. гласоподаватели на БСП Истанбулската джендърска конвенция, та да се събуди някоя българска партия. И да предложи за гласуване тия поправки в НК за домашното насилие, без да са в противоречие с Конституцията, както Истанбулската Конвенция относно субекта на правото( не човек, мъж- или жена, а джендър)! Сега ще се разбере, кои партии са български, а кои фасада на чужди интереси!"

Ебаси предложението . . . .. Трябваше преди 10 години да го внесат и Станишев да осъди Елена Йончева за престъпление от общ характер с 'мъмрене', двуседмична пробация и 14 дена обществено полезно журналистичестване на турската граница!

пишеш, но не ти се хваща смисъла спрямо темата! Тук става въпрос за законови поправки! САЩ кога отмениха търговията с роби? Чак през 19 век! А кога отмениха напълно расовата дискриминация? Втората половина на 20 век!

Цяла България разбра,че БСП са фалшиви във всичко.

А пише ли за третия пол?

Мъдър ход на БСП, ГЕРБ са прецаканите, самопрецакалите се. Но с добавката, да има поправка за защита на мъжете от домашно насилие. Както и да се търси защита на мъжете от фалшиви сигнали, от жени за домашно насилие. Това често се практикува. Редно е закона да налага санкции за това. Както писа по-долу съфорумец, при развод, коронния номер на жените е оплаквания за домашно насилие, с цел да блокират достъп на бащите до децата. Като често това са постановки. Получава се дискриминация на мъжете. За това е редно поправки в закона да бъдат по-цялостни и да обхващат всички аспекти на домашното насилие. А БСП сложи ГЕРБ в джобчето си.

Радетелите за подписването на Конвенцията се нахвърлиха върху Нинова. Няма да ви мине номерът!

защо никой не говори за насилието на жените към другите. Законът за домашното насилие се използва много често като инструмент за разделянето на бащите от децата си с цел отмъщение. Пишат се лъжливи декларации и искови молби и готово.Всеки 2-ри мъж е насилник.

"но няма да признаят конвенцията, защото в нея се прокрадвали елементи за признаване на "третия пол"." В кои текстове се прокрадват такива елементи?

Фалшивата Нинова ,като се ПРОВАЛИ С ГРЪМ И ТРЯСЪК В БЪЛГАРИЯ, В ЕВРОПА И ПО СВЕТА И РЕШИ ДА НЕ ПОДПИСВА ИСТАМБУЛКСКАТА КОНВЕНЦИЯ сега търси начин да се спаси с глупости които предлага .Е хора как Нинова ще гласува против насилието,та ТЯ ВСЕКИ ДЕН ВДИГА СКАНДАЛИ В ПАРЛАМЕНТА И ИСКА ДА СЕ БИЕ С БОРИСОВ ,като го призовава -ела на вън да те смачкам.Не и обръщайте повече внимание на крадлата и лъжкиня,тя и без това яко се е ПРОВАЛИЛА...........

" Защо трябваше 10 души НПО сбирищна финансирани от чужбина( от социално с(ъ)биране на група хора по интереси) да тръгнат да налагат на правителството и на над 6 млн българи, над 1 млн. гласували за ГЕРБ и 1 млн. гласоподаватели на БСП, Истанбулската джендърска конвенция, та да се събуди някоя българска партия. И да предложи за гласуване тия поправки в българския НК за домашното насилие, без да са в противоречие с Конституцията на Република България, както Истанбулската Конвенция относно субекта на правото( не било човек- мъж или жена, а джендър)!" Сега ще се разбере, кои партии са български, а кои фасада на чужди интереси!"

Не мога да разбера,какви ги пишете. Така направиха и в Украйна. Радата отхвърли Конвенцията и седнаха да пишат закон срещу насилието. Това предлага и Нинова.Да не се приема Конвенцията,а да се внесат промени в НК срещу насилието. Какво не ви харесва? Тъкмо и еврочиновниците няма да пищят толкова.

Не ми харесва, че се тиражират фалшиви новини! В конвенцията не са предвидени ангажименти за признаване на третия пол и гей браковете!!!

" Защо трябваше 10 души НПО сбирищна финансирани от чужбина( от социално с(ъ)биране на група хора по интереси) да тръгнат да налагат на правителството и на над 6 млн българи, над 1 млн. гласували за ГЕРБ и 1 млн. гласоподаватели на БСП, Истанбулската джендърска конвенция, та да се събуди някоя българска партия. И да предложи за гласуване тия поправки в българския НК за домашното насилие, без да са в противоречие с Конституцията на Република България, както Истанбулската Конвенция относно субекта на правото( не било човек- мъж или жена, а джендър)!"

Човек УВАЖАВАЩ СЕБЕ СИ и имащ морал няма как да се подложи на простащината на един олигофрен !!!! СТАВА ВЪПРОС ЗА КОНКУРСА НА СЛАВИ !

Имаш гласовете на цялата рода за следващите избори.Да го ... соропитеците

Това е прост народ слаба държава ! Не аъ го измислил АЗ фактите говорят !

Това е прост народ слаба държава ! Не съм го измислил АЗ фактите говорят !

Интересно, защо се дават тези предложения, а не се дискутира конвенцията и по-точно третополовото, което бе намерено в нея? Тези предложения могат да си ги представят във всеки един момент. Аз искам да чуя защитата им обоснована с ФАКТИ за това къде е намерено третополовото. Защо не се говори по тази ГОРЕЩА тема. Единствено Корнелия и най- лудите им избиратели видяха третополовото в текс за жени и даце, е сега имате шанс да застанете и да се обосновете и да представите доказателствата по тези ваши открития! Имайте предвид, че някой ваши привърженици са толкова изплашени, че говорят за дявола, за апокалипсиса, което това може да доведе до тотален срив в нервната им система. Чакаме да поемете отговорност за думите си. Мълчанието ви само доказва, че това е било поредната ненормалщина, дело на вашата партия.

" Защо трябваше 10 души НПО сбирищна финансирани от чужбина( от социално с(ъ)биране на група хора по интереси) да тръгнат да налагат на правителството и на над 6 млн българи, над 1 млн. гласували за ГЕРБ и 1 млн. гласоподаватели на БСП, Истанбулската джендърска конвенция, та да се събуди някоя българска партия. И да предложи за гласуване тия поправки в българския НК за домашното насилие, без да са в противоречие с Конституцията на Република България, както Истанбулската Конвенция относно субекта на правото( не било човек- мъж или жена, а джендър)!"

гледам изтрили са ме?? ми да повторя, а?! станишев ония ден каза, че бсп на нинова дава лош знак към европа и е тръгнала усилено на долу! понеже курнелия не иска да я сменят, бързо-бълзо си смени позицията относно домашното насилие! както са тръгнали нещата, конвенцията ще бъде приета и с гласовете на бсп!

Що не четеш малко по-внимателно,драги Той?

ти що не прочетеш изявлението на станишев по повод позицията на курнелия за конвенцията? курнелия няма нужда да измисля топлата вода! в конвенцията въпросът за насилието над жени, и домашното насилие е развит достатъчно добре!

Поздравления за БСП! Отхвърлят Истанбулската конвенция, която съдържа меко казано СКАНДАЛНИ текстове, в същото време осъществяват законодателна инициатива в посока за борба с домашното насилие...

ЧЕ СТЕ ЖАЛКИ И ПРОСТИ,КАКВО НЕ РАЗБРАХТЕ? ИВАН КОСТОВ ДИРИЖИРА ЛЮБИМАТА НИНОВА ! ОТВОРИ ОЧИ БЪЛГАРИНО !!!

По логиката за домашно насилие- вижте колко жени има в политиката и не само- те ли са израстнали в домашно насилие та има нужда от хиляда документа да бъдат предпазвани? Или как една конвенция ще спре насилието в циганските среди- тях не ги е страх от затвор? Погледнете също така в международен мащаб- всеки ден жени се избират на ръководни постове- това от насилие ли става, че не разбирам? Никакво приемане на тази конвенция е единственият начин да се предпазим от тълкованията които ще се вложат в нея- а тълкованията са най- хлъзгавото и опасно нещо във всеки документ който позволява да ги има защото зависи кой ще го тълкува.

ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ НЕ СЪМ ОТ НИКОЯ ПАРТИЯ ЗОДИЯТА МИ Е ТАКАВА,ЧЕ ДА БЪДА РЕАЛИСТ ! КОЙТО Е ОТ МОЯТА ЗОДИЯ ЩЕ МЕ РАЗБЕРЕ : КАК МОЖЕ ЧОВЕК УВАЖАВАЩ СЕБЕ СИ ДА ОТИДЕ В ШОУТО НА СЛАВИ ДА БЪДЕ ОЦЕНЯВАН ? СПОРЕД МЕН ТАКИВА ХОРА НЯМАТ МЯСТО В БЪЛГАРИЯ, ПАЗИ БОЖЕ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА ПОЛИТИЦИ!!

Хахахаха, колко елеметарно си измиват ръцете от отказа да подкрепят конвенцията.

" Защо трябваше 10 души НПО сбирищна финансирани от чужбина( от социално с(ъ)биране на група хора по интереси) да тръгнат да налагат на правителството и на над 6 млн българи, над 1 млн. гласували за ГЕРБ и 1 млн. гласоподаватели на БСП, Истанбулската джендърска конвенция, та да се събуди някоя българска партия. И да предложи за гласуване тия поправки в българския НК за домашното насилие, без да са в противоречие с Конституцията на Република България, както Истанбулската Конвенция относно субекта на правото( не било човек- мъж или жена, а джендър)!" Сега ще се разбере, кои партии са български, а кои фасада на чужди интереси!"

Същество, представящо се за жена, котето казва: Айде да излезем навън за да се разберем като мъже от кой пол е?

Айде не ни занимавайте вече с тия луди. Наричат народа дебили, после намират разни третополови в документ за деца и жени. Само скандали и то толкова долнопробни. Нищо градивно. Дори и тези предложения ги измислиха, за да не изглеждат толкова луди, колкото звучаха. Кой ги търпи изобщо, точно тази 100годишна партия едва не затри България от картата. От както се помня слушам за БСП! Кой ви поддържа още???

И на крушовишката селендурка и се привиждал трети пол! А бе много се изучиха селтаците бе! Това гей бракове, това трети пол, направи са фарси!

То в БГ да има една шепа обратни и те ореваха света. Третополовото идвало за децата им, тука някой пенсии палиха свещи.

изявите на корнелия в публичното пространство пораждаха в мен само смях и/или отвращение. но сега, като я гледам на фона на "прекрасната" нона йотова с бичия поглед, (несъмнено много ценна и за парламента и за партията им), вече ще се отнасям към нея сериозно. ...да не вЕрваш...

Взех, че прочетох тази конвенция - колко ли време са работили тези идиоти от ЕС да сътворят този кошмарен документ. Разбрах, че с тази конвенция окончателно ще унищожат българите. Тъ цели разваляне на всички традиционни ценности, най-главната - семейството. Вярвам, че няма да бъде приета. А Бойко да не се надява, че неговите покровители от ЕС са вечни. И той ще се ползва от тяхната закрила. Няма да е за дълго сегашното статукво.

Ангеле, не нам! Нямаш капацитет за конвенцията!

Идват Ангеле, за тебе първо ще дойдат, третополовите.

Няма да им се предам. Ще видят те, третополовите европейци!

Това не е нищо друго освен финт ,с който Нинова се мъчи да се измъкне от гафа дето сътвори. Абе Корнелия Нинова,кой не греши- щяха да те разберат хората, ако си беше признала -сбърках,не бях чела конвенцията ,поддадох се на емоцията си да съм против всяко решение на правителството ,щото е на ГЕРБ подведох и партията и т. н .Кой не греши? Ама тя като бързата кучка... и т. н. първо дрънка после се чуди какви да ги измисли че да оправи резилъка си . Нинова работа!

" Защо трябваше 10 души НПО сбирищна финансирани от чужбина( от социално с(ъ)биране на група хора по интереси) да тръгнат да налагат на правителството и на над 6 млн българи, над 1 млн. гласували за ГЕРБ и 1 млн. гласоподаватели на БСП, Истанбулската джендърска конвенция, та да се събуди някоя българска партия. И да предложи за гласуване тия поправки в българския НК за домашното насилие, без да са в противоречие с Конституцията на Република България, както Истанбулската Конвенция относно субекта на правото( не било човек- мъж или жена, а джендър)!" Сега ще се разбере, кои партии са български, а кои фасада на чужди интереси!"

Каква е същината на цирка, които ни се разиграва: Тази конвенция ще мине. Нареждане от Брюксел. Изпълняваме го, както изпълнявахме нарежданията от Москва. БСП го знаят идеално. Но заемат позиция против, защото може да мине и без техните гласове. Обзалагам се, че ако гласовете ЗА не достигат, от БСП ще променят позицията си и ще добавят нужните гласове, като го обяснят с личен избор на свободните си депутати. И на този евтин цирк кълват шаранчета.

Отвратително мислене имаш. Значи утре от НПО-ти нареждат да станеш гей,и ти си даваш задника веднага,трол платен?! Не може да ни нареждат нещо,което ни вреди,скандализира и шокира. Ако сме в диктатура кажете,защото ние сме в евродемокрация до колкото знам.

" Защо трябваше 10 души НПО сбирищна финансирани от чужбина( от социално с(ъ)биране на група хора по интереси) да тръгнат да налагат на правителството и на над 6 млн българи, над 1 млн. гласували за ГЕРБ и 1 млн. гласоподаватели на БСП, Истанбулската джендърска конвенция, та да се събуди някоя българска партия. И да предложи за гласуване тия поправки в българския НК за домашното насилие, без да са в противоречие с Конституцията на Република България, както Истанбулската Конвенция относно субекта на правото( не било човек- мъж или жена, а джендър)!" Сега ще се разбере, кои партии са български, а кои фасада на чужди интереси!"

Когато чак се повдигна тази тема дебилите се разтичаха да предлагат промени в законите и да правят кампании. Пълна пародия на партия. За това Герб са на власт, не защото са мого читави, а защото алтернативата са едни изперкали дебили, чиято единсвтена цела е да докопат кокала. Знам, че и пет пари недавате за жените жертва на насилие, но все пак се надявам, както и конвенцията така и вашите предложения да бъдат приети.

Почна да се изяснява, покрай тая Истанбулска джендър конвенция, коя партия искаше да я ратифицира и да я наложи на над 6 млн. българи и над 1 млн. от собствените си български гласоподавателите за тази партия. Сега се изяснява и коя е партията в опозиция, която поне малко се интересува от мнението на над 6 млн. български граждани и избирателите си.

Курнелия Нинова с'ъй притеснила нещу ..... гледам се важни тьеми избира .... следващия път сигурну темата ще е д'н'съ притесняат кукошките кога си лягат рану ! ..... :)

Ако жената ми ломоти ,ломоти, ломоти на главата, върви след мен и ми мървмори, опява,нарежда ТОВА ДОМАШНО НАСИЛИЕ ЛИ Е? Питам, 'щото да знам, ако и шибна един през устата, дали ще сме квит :))?

Трябва да се помисли по-добре, та покрай борбата с бълхите да не останем без юрган насред зима! От собствен наблюдения знам колко често се злоупотребява с това т.нар. домашно насилие. И е много трудно да се докаже, че се злоупотребява. Ако това нещо бъде криминализирано, то тогава обвинението трябва да бъде придружени с неопровержими доказателства, а не както досега - една гола декларация от "потърпевшата" и хоп - ограничителната заповед е готова, без право на обжалване. Никой не се интересува дали е обоснована или не, т.е. липсва основният елемент в наказателното производство - невинен до доказване на противното! Та... по-внимателно с репресиите към мъжката част от народеца.

Нали уж нямаше да говорим за трети пол?!

Малко са я били Курнелия. Ма то за това никога не е късно.

Третополовата партия клекна. Нали уж нямаше домашно насилие?

Истанбулската конвенция е маркер - кой къде стои в политическия мейнстрийм и какви са му убежденията. Обикновено онези, които я подкрепят, нямат убеждения, а принадлежат към политическия менистрийм и внимават за него. Пределно ясно им е, че това е тест, а не някаква невзрачна декларация против насилието над жени. Прави са и затова се самоопределят, както направи Илияна Йотова, която е професионален политик, добър играч и много внимава в тези неща. Ако Истанбулската конвенция беше просто някаква административна формалност - нямаше да й обърне внимание, нито да се разграничава от собствената си партия, която я направи вицепрезидент. Впрочем заплахите, които Йотова отправи публично към Радев за евентуална негова еманципация от БСП, днес се връщат като бумеранг към нея. Тя много добре знае, че това е натиск от Европа и най-вече от Америка, на който политическия елит трудно ще устои. За нея Истанбулската конвенция е по-важна от собствената й партия, което говори само и единствено за значимостта на този документ и силите, които стоят зад него. Бойко Борисов също го знае, но се надява да го отиграе в свой стил - пуска го през правителството и го бламира в парламента. Няма никакво съмнение, че конвенции като тази прокарват пътя за легализацията на гей браковете, признаването на трети пол и т.н., все неща, които водят до радикална антропологична промяна - до смяна на самия човек. Те са сатанински по произход и затова мощно си прокарват път през политиката, властта и парите. Всъщност ги прокарва едно незначително малцинство, но със завидна упоритост, търпение и твърдост. И очевидна огромна власт. Добре е, че се вдигна шум и нещата в България ще се отложат за определено време, но мисля, че това е посоката. Хубавото е, че хората все още проявяват здрав, човешки инстинкт, независимо какво мислят за него умните и красивите, и много бързо разбраха за какво става дума. Следващите опити на враговете на тяхната човечност е да приспят този инстинкт. Да ги накарат да забравят, че са хора под претекст, че могат да избират да са животни, растения, таблети, табуретки - въобще да влязат в социални и предметни роли, освобождавайки се от човешката си идентичност и "оковите" на Божия образ, по който са създаден

ами ако жена ми е симпатизантка на нинова и я си я побийвам редовно за това,ще се води ли за домашно насилие

Това твоето ще е партийна опозиция:))

по скоро политически дебат в който се използват всички елементи на политиката,и после побеждава тоя с повече подкрепа