Росен Ангелов присъствал на разстрела в Нови Искър неволно?

Росен Ангелов е присъствал на разстрела в Нови Искър неволно, принудително и по-малко вероятно – в съучастие, смята експерт.

Обратно в новината

Коментари - Росен Ангелов присъствал на разстрела в Нови Искър неволно? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Истината за убийството е ясна за много от разследващите. Ако пожелаят, ще я разкрият.Другото е сценарий за онези 80%. Спомнете си случая в Перник. Още един паралел. Главният оптимистично рапортува, че на контрабандата е нанесен удар. Че от това в хазната влизат милиарди. Но виновни за контрабандата не бяха посочени. Изводът е крещящ : Капо ди тути капи нареди този бизнес да бъде ограничен. И това стана.

Напълно съм къгласен с изнесеното. А що се отнася до случая "Пепи" трябва да се пита полковник Бойко Ганчевски, който измисли тази версия с майката за да спаси Костов.

Каквито медиите, такива са им и коментаторите. Пълна чалга и опошляване. Човек за да се занимава и с двете, трябва да има морал и след това квалификация.

Нищо ново. Това го знаем. Кои са убийците?!

този простреляния неделчо нали уж имаше някакви фирми по ддс, то това се замълча но не се опроверга

шило в торба не седи.

''Маринов едва не загуби живота си, след като бе прострелян при покушението на Иво Карамански.'' E та това ми стига като информация. Oхранител на Kръстника. 3аключенията се появяват сами.

Охранителя на Живков и собственик на ''охранителна'' ипон ни е премиер ама си траете та даже го величаете защото ''свинските'' черва са така преплетени че гледате как да си пазите авантата и да си замазвате престъпленията..

Такава ни е държавата,такива са и медиите!Татето на Маринчо разпределяше напитките в Балкантурист,направи го милиционер от Ведомствена в Телевизията и на вторият месец го хванаха да пребърква чантите на работещите там. Уволниха го и отида при карамански да слугува.След това стана патакламата и Маринчо се писа основател на детективите.Да ви е.а и компетенциите!

Няма ли кой да дойде и да ми шибне два шамара та да се опомня и да спра да се изхождам по медиите и да се правя на велик.

Някой беше казал по тв, че ако още не се е самоубил, то скоро ще го направи....а беше само четири дни преди да се самоубие...

беше условието или намерен самоубит или убит по време на бягство:)

Има разделителна линия в цялото българско общество. Докато народът и честните хора със съвест не вземат нещата в свои ръце ще е така. Вижте историята на българите, никога не е имало толкова убийства на куп , толкова лъжа и гадост, толкова унижение и бедност за мислищете хора от страна на управляващите. Задавате ли си въпроса на къде отиваме... и къде ще стигнем..?

халбанската мафия го ползва да изведе жената от къщата, убива нея и него и разчиства терена! били са 3 човека с отцепление и кола недалеко!!

Къв детекетив е тоя червен помияр бе ,дрогиран пиадурник- на хранилка при капута през 2013 ,сега е в българските нощните помияри на путин - на 9 май излизат с моторетки облечени в кожи да си просят боя !

Вижте последната версия на сайта на афера бг от Григор Лилов...

Григор Лилов: Истината за убийството в Нови Искър Мафиотско-политическият римейк на Ромео и Жулиета Мъртвото семейство пачка за близо 5 милиона от стотици милиони крадено ДДС. И част от мрежа за трансфер на милиард долара от Близкия и Среден Изток. Конспирация има. Най-страшното е, че е със съдействието и участието на политическия елит и властите.

Изобщо не четете тази статия на Григор Лилов защото е в пъти по неуравновесен от Маринов. Всичките му статии-коментарии по обществени проблеми на страната са фантасмагории. За атентата на автогарата в Сарафово през 2012 год. най детайлно анализираше в продължение на час как видеозаписите на извършителя са били манипулирани и т.н., В неговите предавания, преди 2-3 години плашеше хората,, че до нова година щели да фалират едикои си банки и препоръчваше да си теглим спестяванията от тях. Нищо подобно - до днес си работят.

Връщам си думите обратно - четете link

Ето най-накрая едно мнение на истински експерт и професионалист, което е свободно и необвързано, и истински независимо. Аз го споменах много пъти - това е безпогрешния померк на наемния убиец, на поръчково убийство, на организираната престъпност и мафията, както и на Петър Христов от бандитските групировки. И никакви лични чувства или кокошкатски обир на някакъв (случаен) апартамент не могат да са сериозен мотив за 6 убийства завършващи с контролен изстрел в главата, това са откровени глупости к очевидни лъжи. И никой ревнивец или кокошкар няма да тръгне да убива толкова хора, и да имитира мафията. Ами че той и без това е бил извън закона за престъпления, по-тежки от обир на дом, каквито стават непрекъснато! А сменящите се в хода на разследването глупави лъжи само показват не само липса на уважение към хората и самоуважение, но и на елементарна липс на професионализъм и морал! И едва ли си струва човек да им обръща повече внимание!

не е човекът, който може да коментира каквото и да е в България ? Ако сте гледали някое от неговите интервюта по тивитата, ще се убедите че това е едно абсолютно ла.но ??? Потърсете обикновени хора, които са ползвали "дедективските" му услуги, та да видите за що иде реч ??? Нещата направо са ужасни ???

Мерси за съвета - ще го направя и ще прочета цялата статия, а не само началото. когато не съм в движение с колата.

БРАВО ! Как ли ти дават думата, приятелю ?!

Самият факт, че мафиотска структура на Цацаров още от самото начало, без да има даказателства започна да пропагандира като по сценарий тезата си красноречиво покозва, че целта на мафиота Цацаров е да прикрие извършителите а не да ги разкрие.

Забележи другият много показателен момент - когато два дни след прибързаното изказване на Цацаров че жертвите били убити само с по един изстрел излезе Сарафов, новият шеф на следствието, само и само да елиминира възможността пак елиминира възможността пак да го карат да защитава очевидно тъпи и абсурдни версии, спомняте ли си той какво каза. и троснато наблегна: Че 1) убийствата са станали не с по един, а с пл много повече изстрели при всеки убит, и с контролен изстрел с главата накрая: и 2) Че категорично отпадала версията някой от мъртвите да е убил останалите, к след това да се е самоубил, защото никой не се самоубива с 4-5 куршума, край на цитата! Да поясня - това изказване НЕ бе предназначено за хората, за обществеността, а ЗА ОНЕЗИ, КОИТО СА ГО НАТИСКАЛИ ДА ОБЯВИ ТАЗИ АБСУРДНА ВЕРСИЯ! И истинският въпрос тук е, а кои са тези и защо ще лансират лъжи, ако ... не знаят какво точно е станало, кои са убийците и не са свързани с тях или не ги познават. Припомняне - Сарафов бе този, който се занимаваше и с КТБ, когато се е съгласил е получил уверения, че всичко е точно и изпипано, след като се разигра циркът с тримата арестувани за УБИЙСТВОТО на живия и здрав Пеевски и още при първото заседание съдът ги освободи безусловно и прокуратурата дори НД посмя да обжалва, а Цацаров се принуди публично да се оправдава и признае грешкат, Сарафов е бил бесен и е искал да СК подаде оставката...

Преди двадесетина години имаше един наркодилър с прякор Льоня. Той ограбил боса. Убиха го, заедно с цялото му семейство, жената и децата. И този случай ще е подобен. Проблемът е, че държавата прикрива престъпниците.

Бръкнал в кацата с мед и избягал от Голямото Село, да ама мафията не прощава:)

Мотивите са си много ясни, от самото начало, това семейство е бръкнало в копанята на някой, лаком администратор на заплата + процент. Няма нужда да вкарват излишни герои от други криминалета. Истината е, че от 90-те насам, най-големите престъпници са на ключови административни позиции, срещу подпис или заповед искат, не само заплата, а и част от сделките. Нагли, ненаяли се бирници, иде и вашия край. А, с това председателсво на ЕС, как ни го нахакаха. Вкараха България директно между куршумите, ... Вместо да четем за престрелки в Брюксел, ще носиме бронирани жилетки. Вие, не разбрахте ли, че от ЕС не иде нищо добро за народа. Членсвото ни в ЕС обслужва само пералните за пари на определени самозабравили се политици и висши държавни чиновници, бивши и настоящи. Диктатурата на угоени, самозабравили се прасета, в национален и европейски мащаб. А после, кой гръмна този или онзи, те си се знаят, а на нас, ако обичат, да не разправят приказки от 1001 нощ!?!

знаем откъде идва твоето добро и на 80% от народа, то идва от РФ нали така:)

Защо другите в ЕС процъфтяват ? Не сменим ли управниците спасение няма

Цъфнаха, та вързаха, ... Особено Гърция и Испания. Едната я фалираха, другатa я напълниха със скакалци, пардон, ''бежанци''... И ние как цъфтим, скоро ще им вържем : )

Ще посоча едни от най-цъфналите - гърците ... Но ние сме стабилно по-зле и от тях!

ни казаха на какво им приличаме, но ние пак си питаме- на 100% де-би-ли! От друга страна по-добре, че не се разкриват такива престъпления, те не са нито от рюбов, нито от ревност, нито за пари - те са за много пари!Ако се разкрият, може да умрат още хора!

Евала, баце! право у десетката...

десетка бълнуваш, тоя пудел неможа да уцели и периферията;)

тези, които намират посочените от полицията мотиви за нелепи, какви мотиви допускат те самите? Може да направите сравнение и с други наскоро станали убийства, относно мотивите. За използвано оръжие, брой убити съпоставено с причините.

Мотивите, посочени от полицията са нелепи по отношение предполагаемия убиец и не съвпадат с психо-портрета му. Но ако той НЕ Е убиецът, а убиецът е друг, как можем да знаем какви са били мотивите му? Това трябваше да го разкрият следователите, а не да ни баламосват с небивалици.

Само два факта: - убитите не са се събрали да посрещат Нова година на трапеза - просто такава НЕ е имало - след странен тел. разговор синът напуска по спешност и силно разтревожен работното си място, произнасяйки само няколко думи, пълни с фатализъм

изчезването на Кети. Какво посрещане когато нея я няма, кучето се върнало само. Синът е повикан от бащата, за да търсят Кети. Но това са въпроси, аз питах за мотиви.

Евтина сензация, която не почива на доказателства, а на световния заговор, илюминатите и позивите на Берю, който в този момент вече е по петите на невидимите лоши.

vasil

Един човек - Въжарски ги гръмна четирима,Карамански и още един - на място самият Маринов и още един - артисаха.Все мъжаги,ама пред стрелящия пищов бабаити няма.Не е била група,има още доста свидетели.Тука не трябват качества,само решение да се направи.А Въжарски са го подценили. Масовите стелци в САЩ повечето са именно със сексуални и др.проблеми,а не някакви супермени.

И без да сме икспиерти разбрахме, че обясненията на МВР за мотива е нелепо: уж педофил, пък има любовна връзка със зряла омъжена жена, отказ от съучастие в квартирни кражби, после убил цялото семейство за да не го разкрият... ГЛУПОСТИТЕ НА ЦВ.ЦВ. и Ко.

Както пише и Ален Делон : ''Разочарован съм , от времето в което живея , ВСИЧКО Е ПЪЛЕН ФАЛШ ''. По времето на СОЦА , разкриваемоста на престъпленията варираше м/у 98 и 100 % . Само се казва , ..... ЕДИ КЪДЕ СИ СЕ Е СЛУЧИЛО НЯКАКВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ , И САМО ЗА 24 ЧАСА , ИЗВЪРШИТЕЛЯ Е РАЗКРИТ . А сега , ''неизвестен'' извършител , но не можело да се разбере кой е , защото носел шапка с козирка !?!? АЙДЕ , НИЦ ?

от 4-5 века е известно, че капитализма е рай за престъпниците и амбициозните мошеници.

Е не,не мога да се сдържа.А бе пич,това че си идиот има некво външно проявление и какво е то,та да се оглеждам на улицата.Или си неразличим?

не си прав. и сега се разкриват и се стига до престъпника, но, сега той си плаща и излиза чист... ако си плати и повече, напира се извършител и го самоубиват набързо... после приказки от братя Грим...

Айде още един набеден експерт се изказа, ама от цялото му изказване извода е "и я не знам кък е, ама и така не е". Поне полицията се позовава на веществени доказателство, а тоя борсук сигурно звездите му говорят. Като си толкова ербап, хващай се, залови убиеца, стани още по известен. Иначе понеже няма как да обори, че росен ангелов е бил там, сега се оказва, че е бил, ама като не знам какъв, може би е ходил да свети на убиеца. Като се замисли човек, такива тиквеници като тоя изпълзяват от дупките си само за да оправдаят по някаква причина убиеца.

Четете само моите версии. Аз съм специалиста по разкриване на заплетени престъпления, а не Маринов. Очаквам следващата версия на този чешит да е, че Росен Ангелов няма пръст в това деяние, а един от 6-те потърпевши е разстрелял Ангелов, след което, за да заличи следите си е убил останалите. Възмутен от глупавата си постъпка и той се е самоубил.

кво искате от полуграмотни полицайчета? сам глв комисар призна ,че се приемат с тест за 1000 точни -издържал е 800 точки и приемат с 300-400 точки!!!

Росен по-вероятно е бил "чистач" след убийството на 01/01, малко преди да отидат полицаите.

Знаеш ли, че от злоба може и човек така да си умре- просто тя разяжда отвътре- та намали малко злобата си.

Първият частен детектив /след 10.11.1989 г./ се появи през 1990 г.,да не му цитирам фирмата -беше някакъв паяк.По време на Царство България вече не помня имало ли е първи частен детектив.

Шопа има един лаф:Аз не знам как е, ама и вашта не е така. Поредното тъпо ченге се изкака. Абе като си толкова печен, издири престъпника, поръчителите-ще се прочуеш за цял живот. А, не работиш за мерси. А защо ние трябва да слушаме глупостите ти?

Стига сте ни будалкали вече, няма никакви убийства.

Чудя се само ти и аз ли го разбираме това или хората си търсят залъгалки да дращят повече по поръчка на плащащите им.

Човек работил в системата , прострелян на вечерна сбирка на мафиоти с Иво Карамански, се изявява като будната логика на професионалистът детектив?! Какъв го играше ''случайно'' в онази вила бе нашия?! Отцепка ли?

Аре моля, все "специалисти" и разбирачи се прозяват по медиите като и тоя тук "професионал"и да не МЪНКА и бръщолеви общи догадки, че е същия като залуханите и тичащи с микрофоните "журналистчета", които в сериозни моменти ДОРИ ПРЕЧАТ НА РАСЛЕДВАНИЯТА....Нямат никаква култура и само лянкат, украсяват, изменят информация и ПРЕЧАТ ЛИ ПРЕЧАТ..., но да си грабнат парите от драсканиците, читателя кой го ебава изобщо???

За качествата на сегашната ни журналистика няма да споря! Виждаме я ежедневно и ежечасно! Всякакви критики в това отношение бледнеят на фона на трагичната действителност. Но, ако наистина такива са били отговорите на питанията на пресконференцията от високопоставени служители на МВР, излиза че те са по-прости и от журналистите! "Професионализма" им ни е ясен - нито едно поръчково убийство и отвличане не е разкрито, а останалите ги вписват като самоубийства, за да не им развалят статистиките! Смях в залата, но явно мислят, че ядем доматите с колците!

Друже, няма място за учудване, още повече, че си бил служител в с/мата. Има обаче и нещо друго, банално на пръв поглед, и на което всички обръщат гръб с пренебрежение: всичко ставащо в момента в света е взаимосвързано и част от нещо, за което се предсказва в Новио завет на Св. Библия! Още повече, че нашите църковни отци не смеят да го споменават и тълкуват, а масовата публика (начело с нейните душеприказчици) пък е дотолкова улисана в последния модел ай-пи-хуй-фон и отонобил, че май до последно няма да разбира какво се случва с нея и около нея. Бълг. преход такъв , какъвто го преживяхме и продължава, не е в никакъв случай случаен, а умишлено нагласен като ефект...

В България все още има честни,смели неподкупни,родолюбци които трябва да се обединят и да дадат отпор на мафиотската сган.Има хора които искат България да съществува в бъдещето.Време е за обединение .

късно е !!

след като си замине това зомбирано комуноидно поколение народа ще се обедини без проблем защото няма да ги има тия стари доносници които все дърпат назад нещата-понял?

В тези убийства,всичко е обвито в мистерия и мъгла.Такива глупости,не бях чувала скоро от управляващи и специалисти.Едно 10г дете онзи ден ме убеждаваше,че това не е убиеца.Стана ми хем смешно,хем жалко...Докъде стигнахме!Ние на малоумни ли им приличаме?Това не е държава,стигнахме дъното и рием още по-надолу.Жалко ,жалко за нас и децата ни.На убитите,поклон пред паметта им.На родните управници-пази ни боже от тези.Казват ,че всеки ще бъде наказан за делата си,дано да доживея да видя,поне един такъв....А дано ама надали.АКО можете спете спокойно господа.

Няма никакви убийства. Всичко е поставонки и шменти капели.

има наказание, стрелят ги, измират от тежки болести или те ли децата им...провидение има рано или късно

Е как няма да се срастнат престъпниците с властта? Ами те са едни и същи бифши,настоящи и бъдещи приятели!

Разликата между този ''експерт'' и полицията е, че този работи поинтуиция, а полицаите с доказателсва и веществен материал. А за това, че народа не вярва... ...Навремето народа не вярваше,че Христо Проданов загина на Еверест, а масово се говореше, как бил избягал в Китай:) Така, че това тротално отричане на полицейската версия, за мен е сигурен знак,че тя е абсолютно автентична.

На брифинга ни разказаха истории пришити с бели конци,направо измислици и дори сътвориха подходящи истории, които фантазията ни не може да сътвори!

На пресконференцията се изнесоха множество доказателства, само липсваха видеозаписи и очевидци... но кой да внимава ?

Хора, в българия са настъпили тъмни времена ... Народа де покварява и се научи да лъже, краде, прелюбодейства, мъжеложство и пиянство! Съдилищата са претрупани с дела, администрацията с преписки, нова означава че, имаме лоши законотворци!

да не го гръмнат по случайност...

Аз пък защо трябва да вярвам на този.И кой определи че е номер едно.Този не е ли от Нощните вълци??????

е бандюга, бивш пушкан милиционер; настоящ дедектиф и рокер, смях в залата:)

Защо Ангелов поема големия риск и се връща след 3 часа в къщата за да убие останалите, като изобщо няма гаранция, че те ще са там, а няма да търсят изчезналата Кети ?

За това, кой е убиеца, не мога да коментирам, макар че наистина е подозрително и зле скалъпено това, което представи МВР. То и от тях какво да очакваш - прости и огроничени хора са. За останалото обаче, съм напълно съгласен с дедектива. Родната полиция е пълна скръб!

Донякъде интересни мисли .... спрях да чета обаче като започна с политически коментари. Това интервю си има други цели ,но не и истината .... няма лошо ,малко реклама

Излиза, че тази слаба и корумпирана държава е готова да не издирва истинските престъпници за това масово убийство. Ако е така, това е страшно!

Случая почва да се замита.За това категорично виновни са и журналистите.Ако в България имаше разследваща журналистика ,тя щеше да задълбае в случая, примерно спокойно можеше да намери собственика на къщата в Луково, да разпита близки и познати на Неделчо и Кети и т.н

Според тоя номеро УНО начи, некви изтрепват шест човека, и пускат седмия да ходи да се крие из гората, за да може после да го ликвидират след седмица... Това е по Тарантино, или по Копола....

А ти откъде знаеш, че "са го ликвидирали след седмица";) - или защото така ти казаха на официалния брифинг и ти им повЕрва?