Родопчанин иска 50 000 лв. заради липсващ път

56-годишен мъж от маданското село Шаренска съди Община Мадан за липсата на път до дома му.

Обратно в новината

Коментари - Родопчанин иска 50 000 лв. заради липсващ път | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хитър помак! а ма по добре да съди баща си, дето му е построил къщата на чукаря отгоре!

Като е умрял , тогава е тежко болен и ще получи път , иначе не!

Хората в Родопите са обречени !

Ние не трябва да стоим и чакаме някой да ни оправи живота наготово,а да протестираме до дупка, докато спрат да се подиграват с бедния български народ!

Трябва да съдим държавата, че не им предостави работа след завършване на висшето си образование, на мнозина български граждани, а годината е 2018, 2009, на колко бяха след завършване, на 24, 25, а сега след толкова години. а това са младежи завършили ТУ, от Варна, Сливен, няма справедливост, и от там идват гласовете на герб, от техните роднини, братовчеди, ако бяха извършили РЕФОРМИ, надали трети път биха получили гласове толкова много...понякога им казваме, не харесваме едикой си, и веднага еродираната баба, как така, виж колко е умница, колко хубаво говори от лисчето и поглед яростен, да има начин да ме унижожи с погледа си, бабо, ти си права за теб си, защото снаха ти, хем бизнес, хем нап, а и в нап, знае ли се заплатката й, бизнеса й, коли, джипове, жилища, а ДРУГИТЕ си продават жилищата, колите, гаражите на безценица, защото нямат пари, или това ти е пределно ясно бабо интелигентна, ама само вие трябва суджук, а другите фасул, нали така баби, нагли чорбаджии, нищо против богатствата им, ама да вземе само бизнес, а не 2:1, па тогава да дойде с мен да си хуртуваме

А всъщност най-добре ще е всички българи, или поне 20% от тях, онези 20%, колективно да подадем иск срещу държавата, която не изпълнява нито едно свое задължение от посочените в Конституцията, а се е превърнала в съчетание от бирник, рекетьор и надзирател в затвор, който само вика "дай"! След като държавата е обществен договор и едната страна не спазва клаузите, какво остава на другата?

Смаил съди България..! .... а ние българите какво да правим?!

Ама то няма асфалт и до хижите по Пирин и РИла! искам 100 000!

Колега ти подигравателно подхождаш , до момента когато се случчи на теб ! Факт е че държавата тоест политици и депутатите стоят безучастно возейки се на луксозните си коли ! От тях всичко изглежда прекрастно и не забравяйте приказка за стълбата !!! Друг факт че хората в българия се хвърлят от глад и мизерия и от отчаяние през балконите си , отчаяни и безпомощни ! Въпроса е хуманен но в България хуманност няма за съжаления важен е лукса на депутатите и закони в полза не на народа а за нечий джоб ! Благодаря за вниманието ! Ще се радвам ако някой политик прочете мойте писания но едвали ще има полза от това !!!

По една случайност в началото на септември 2017 г. бях в това село (между другото името е Шаренка, с ударение на "е"). Търсейки пещерата със същото име, се озовахме в селото :) До него се стига по асфалтиран път от Мадан. Вярно, че е с много завои, но все пак селото е високо в планината и пътят е много приличен, във всеки случай по-добър от Айтоския проход например. Впечатленията ми бяха, че селото е построено "на етажи" - по хълмовете, като къщите се издигат все по-високо и по-високо. Но асфалтирани улици в селото има и даже са много добри. Сега, ако този господин живее в някоя от къщите, които са "горе на скалите", то дотам няма как да се направи път, защото пътят ще се срути в долната къща. Мисълта ми е, че не ми изглежда много оправдана тая жалба. И понеже съм от Варна, мога да дам и аз пример по аналогия с местните "престижни" квартали като "Бриз" например. Ами че те изникнаха на възвишенията над града и вътре между кооперациите изобщо няма път в истинския смисъл, някъде даже кола не може да мине. По същия начин е "кварталчето" под ТВ кула, до което пътят също е само фантазия и т.н.

Ако беше някое говедо-политик от Драгалевци, до сега да беше осъдил общината!

Човекът е за коронарография

по тази логика трябва да осъди Ленчето и Ивайловградската кметица...има села с по 4-5 .. къщи и няма кой да им достави хранителни продукти, а само веднъж на седмицата им носят единствено и само хляб. Ленче бе, души , Ленче бе, пиле , умирам , загивам за тебе.... Давай, като си казала ДА, продължавай , забравени от бога, ако ни чете кметицата, вместо на стол в стаята до стои, да се поразмърда, а и е полезно пеша да ходи. По времето на соца си имаха магазин, а сега са на възраст, а и болницата им закриха, ходят в Хасково, а някои са болни, децата им ги няма никакви, разпръснати по света... Нищо против кметицата, само им напомняме, че трябва грижи и за възрастните, безработните и прочие

Нищо против теб! Аз почвам да им карам стоки а ти почваш да плащаш услугата! Става ли? Щото е лесно да викаш по кметицата ама ако почне да плаща за такава услуга ще ревнеш, че плаща с твой пари, че плаща на " наши" хора, че плаща без да те пита и така нататък! Нали?

Отлична идея. Новите квартали на София имат не по-малко основание да съдят софисйка община. Службите им ще блокират от толква дела.

Общинката ще си умие ръцете с общия устройствен план. Там човекът е просто статистическа единица.