Румънският премиер Тудосе подаде оставка

Премиерът на Румъния, социалдемократът Михай Тудосе подаде оставка, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Румънският премиер Тудосе подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

са най-крадливите племена в света. Въпреки,че имат собствен нефт и газ, въпреки,че имат автомобилостроене, румънците са последната дупка на кавала в ЕС. ВЪПРЕКИ, ЧЕ НЯКОЙ ДЕБИЛИ СЕ ОПИТВАТ ДА ИЗКАРАТ БЪЛГАРИЯ ПО-БЕДНА ОТ РУМЪНИЯ, ТОВА НА ПРАКТИКА НЕ Е ВЯРНО.

и виждам нашата дебела Корнела ! Споциалист когато и да го изриташ от властта , винаги е късно. Няма по-крадливо племе от тези.

Не знам нормална държава да има за премиер една селска мутра и пребоядисан комунист, за премиер 3 пъти подред...

Затова на Румъния и пушека и не можем да стигнем. Колкото и правешкият каскет преди, и банкевското му отроче сега, да ви промиват главите в обратното.

Егати премиера - мяза на овчар! Нашият пък цял ШОПАР!!!

Ред е на Борисов!

Бойко ти си!

Другари!!-Объркали сте се?-Този "тиражия" е социалист а не десен. Той си тръгва с високо вдигната глава а др. Нинова, всички ще изгони но няма да си тръгне от бсп.

Споко, тука, у наш'та къща де, такава опасност нема! НЕГОВАТА партия никогиж нема да снеме доверие от Него, щото а са се опитАле, а са останале гладни...и жадни. Кой дига глава и не Му цалива кунката у тая "партия", одма му се "реже" главата и почва да пости и по блажно време...нема суджук, нема "оПществени поръчки", нема "закрила"...абе нема нищо и че оди гладен доде му дойде акъло у главата да оди и да Му лиже подметките...Може и на десната Му ръка, дека го знаеме кат' Цв.Цв., гъзо да цалива, че фане декиш...

иде ред на нашта мутра Kогато и да го гръмнат винаги ще бъде късно

Социалисти....

О Цвътко ти ли си???

Ебаси премиера! Прилича на тираджия

Премиери всякакви,а нашият на какво прилича?

На катаджия с поне 10 годишен стаж на някоя "магистрала"...

A дано да е заразно!