АПИ: Над 700 машини обработват пътните настилки в страната

Над 700 машини са обработвали през нощта пътните настилки по републиканската мрежа в районите със снеговалеж.

Обратно в новината

Коментари - АПИ: Над 700 машини обработват пътните настилки в страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кой каза че няма писти за развитие на зимните спортове в България? И снежни писти има и ледени пързалки колкото искаш !!!

само си мислите че си пускате машините. А парите си ги прибирате. Елате в Разградска област и проверете. Миналата седмица на 5.01 при заледяването от Разград до Исперих нямаше никаква луга а преобърналите се коли бяха 13 на брой до обяд. Днес някои хора пак си правят углушки. С луга е обработена половината път. Най лесно е да си обърнеш машината от половината път и да се отчетеш че всичко е наред....

Когато пътищата са заледени при 4см. сняг, няма как колите да са неподготвени за зимни условия за да затрудняват движението. Виновни са снегопочистващите фирми. Едни и същи оправдания от години насам.

Почистващите фирми са на "бизнесмени", които са от никаква дейност не разбиращи хитреци, а работниците са от най-неграмотните. Работата на АПИ е да направи стандарт за поддържане на пътищата, описващ технологията, а тези които плащат да следят дали се спазват технологиите. В момента идиотите хвърлят по пътищата чакъл с доста едри камъни, които могат да предизвикат катастрофа и даже да убият човек.

Какво става? Само две плюнки дотук!? Забавяте се бе! Хайде започвайте да плюете по всичи и по всичко! Оставкате не я забравяйте! Кутев, стегни си хората бе!

Какъв Кутев, чучело смотано? На пътя Плевен Русе има 4см. сняг и пътят е заледен. Заврели сте се в мишите дупки и говорите глупости.

Не само Плевен- Русе. Я влезнете в малките улички на София. Там е пързалка.

При 5 см. сняг????

Я падне друг, я не падне. Ден година храни!