ДПС: Не е задължително да участваме в управлението

Не си представяме, че може да се постигне трайно стабилизиране на Балканите без включване на Турция в общоевропейските процеси, колкото и трудно да изглежда сег

Обратно в новината

Коментари - ДПС: Не е задължително да участваме в управлението | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕ Е И ЖЕЛАТЕЛНО!!!

Що бе, набутайте се и вие. ГЕП и "патриотите" ще се посместят малко и готово!

Защо ми е да управлявам?! Аз съм ги взел на концесия, като патрЕотите.

А бе резанка,ами ти не знаеш ли,че следващото правителство е на патриотите и такива калъфи,като тебе директно ги пращаме в Диарбакър!

ДПС да НЕ участва даже. Пред вид опандизените за корупция депесари. Представете си - има и такива у нас, опандизени за корупция. Главно са депесари. Просто Доган нещо е загубил рефлекси. Не усети, че герб и Боко се изчерпаха тотално и необртимо.

па некой да не ви е канил

Не само не е задължително, но даже е опасно. Тия нахалници са като скакалци - след тях остава само пустиня...

Споко, ДПС вече няма никога да участвате в управлението!

Ама разбира се! Важното е да участваш в разпределението и да разпределяш повече за себе си! Както видяхме, ДПС никога не е излизало от масата на 'разпределянето'.

Незабавна забрана на ДПС. Непрекъснато дрънкат за Турция, за щяло и нещало, питаш ги или не питаш, все Турция в устата им, опасно държание във вреда на българите, какво показва това, протурска партия, вредна и опасна за България. Насажда се непнекъснато че Турция е тук и едва ли не ние зависим от нея, това е чудовищно държание на български гражданин.

Макар на развален български, разбрахме този български гражданин, че ляга и става с омраза към нашите патриоти, но вечно се застъпва и внушава любовта си към анадалската държава, управлявана от върли националисти. Е, нас българите, тя не ни интересува и не желаем да е част от ЕС по много причини.

Национално предателство е да се допускат хора с турско самосъзнание в управлението на България. Едно е да е от турски произход, друго е да работи за турски интерес и с турско самосъзнание. Чудно ми е жените в политиката, дали са на ясно дали в социалната стълбица биха били под кучето или над кучето, ако държавата биде ислямизирана? Ако не знаят, да видят Сирия 60-та година на какво ниво е била развита и след това.

турчин, събирай си дисагите и ходи а ги плещиш тия в Анадола, тука партии на етническа основа са забранени от Конституцията, това че предателите в правителството не прилагат закона не значи че той не важи

Всички партии са от едно ДС-арско котило и играят театър за простолюдието. Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

да си получите компенсациите, на гърба на раята.

В превод "Не е задължително да участваме официално в управлението. Имаме си аватари, които да ни вършат работата там. Наричат се Обединени Патриоти. А с ГЕРБ и БСП имаме дългогодишно партньорство. Всички са дапаса"

ТАЗИ ОТВРАТИТЕЛНА ПРОСТОТИЯ?! КОГА БЕШЕ СЪЗДАДЕНА ДПС И КОГА ОП?! ДАВАЙ С ФАКТИ!!! ЧАКАМ!!!

Управлението е проветриво място. Виж, да си в тъмното кюшенце на Парламента и да разпределяш порциите е друга работа. Имаш достатъчно контрол да спреш всеки опит, имаш Пееевски за депутат да пише закони против офшорките, имаш Нинова да се пени по цял ден. Но най-вече в предишните си управления си предобил всичко ценно в България и това е било законно, без корупционни практики, по същият начин, по който и вечният коалиционен и креватен партньор БСП.

е, па тия на власт, са света вода ненапита ?!?

гласуването на законите касаещи реформата в Правосъдна система и Закон антикорупция!

Тоя сладур сега се чуди, какви да ги плещи! Особено след като Доган и Баце се разбраха! Не международното поприще Баце целува ръка на Ердоган, както и ще дава медец на Доган, т.е. обръча от фирми обслужващи ДПС - ще получат по некоя и друга поръчка, туй-онуй и други ден на вота на недоверие повечето от ДПС ще са "въздържали се". Остана си кака Курни да се таралежи и изхвърля като че--я на пясък с нейните трубадури Симчо и Зарков!

Но определено е задължително да научим български език :)

ДПС то не са ли националисти? Те само за Турция говорят. А са и най големите кур-упционни далавераджий. Е вярно че при тях има за всички , а при ББ само за ББ!

Братчед,не само ,че не е задължително ,а е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО !

Толкова години работи в текзето - не се научи да прави разлика между турчин и циганин

Е, то трябваше и да участвате - вие точно, потомците на нашите поробители !!!

Задължително е ДПС да не участва в управлението, защото служи за параван на МЕГА КРАДЦИТЕ.

значи, според карадаяъоуъто , може в турция да са на власт националисти, ама в България не трябва да има националисти?! може би се надяват да сформират експертен кабинет като на орешарски?

Банални станахте с този "език на омразата".....измислете нещо друго.