Расте броят на жертвите на стихиите в Калифорния (Видео)

Най-малко 15 са вече жертвите на калните свлачища в Калифорния след проливните дъждове в югозападния американски щат, съобщиха местните власти.

Обратно в новината

Коментари - Расте броят на жертвите на стихиите в Калифорния (Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмп да не би да е натиснал големия червен бутон Ресет???

нали онова недоразумение тръмпи се смее че нямало глобално затопляне и не се изменял климатът :-)

Природата си взема своята дан. Пет пари не дава ски ли искаме да караме, вода ли да пием, свеж въздух ли да дишаме. Дала ни е всичко да го ползваме разумно. Ако не- болести, катаклизми, смърт. Не ние определяме равновесието, а ТЯ. Обаче, чуваме само честотата на шум на парите. За това сега- бой по главите. Още нищо не сме видели. Остава само да се молим за децата след нас,...ако ни пука изобщо...май..не!

Аре, лифтаджийте от Банско ле си или не си, сечете, палете, ама после не разчитайте да ви откопаваме!

Първо помислих, че снимката е направена след някой атентат или пожар. Добре сме си ние тука, не ни трябва Стивън Хоукинс да пророкува, че след 500 млн. г. сме щели да се изпепелим. Впрочем, ще почакаме, ще видим, ще обсъдим, ще вземем решение когато моментът настъпи. Имаме предостатъчно кадри за това.

Леле, колко не ми пука!

още една крачка към дефолта, Kим ги кълне яко

Ами нали Тръмп напусна договора за глобалното затопляне, а? Е, сега природата му го връща. Така ще бъде и не само в САЩ за съжаление.

Тиквуне, панелен бедняко, майка ти е в Якоруда! МУХАХАХАХАХА

абе гладник, в блиц, та направиха спермосмукач и сега пак си тук

В раССия нали нема бедствия, зима, престъпност и там никой не умира! Всички са безмертнь! Наздаровие, дураци путлерасти! БУХАХАХАХАХАХА

От писачите по-надолу лъха само злоба, обаче ако на тях им се случи да пострадат от бедствие, как ли ще вият? Всички до един са излишни.

Ако на нас ни се случи, а и на всеки друг. Американците ще бъдат в МИСЛИТЕ си с нас. Както винаги. Та и ние сме в мислите си с тях. Все пак те са превъзхождащата нация. Мишоци като нас можем само да мислим за тях, което и правим.

сега да се поразмърда малко и разломът Сан Андреас!

Последните, за които ще ми е мъчно са наглите хамериканци.

Но това може да се случи на всеки и навсякъде, не злобей- да не ти дойде на главата!

Не отклонявайте темата с пресконференцията на ония неандерталец. Нарочно го правите да се измести. СМРАД.

Камъни и атомни бомби да валят в САЩ, всички да изгорят бавно и мъчително!

Тва Асад и Путин ебахти гадовете, затриват най-великата нация във ВСЕЛЕНАТА с няква си кал...

нито е Путин, нито е Асад. едно дребно кИфте от ориз с цайси ги предупреди, че ракетите му могат да стигнат до тях и ще ги заличи. обаче кИфтето не уточни как точно ще ги унищожи. всички си мислеха, че това ще стане с радиация от атомни бомби, а той си е мислил за...кал. и ето ти сега изненада за изкуфялата и престаряла диня.

Айде затривайте го този тумор наречен САЩ.

Туморът е държавата окупатор на България.Русия е бич за този свят и дори да опитва да дестабилизира Западна Европа е ясно за просто око,че върви към колапс.Скоро бавноразвиващите индивиди като теб ще изчезнат но има време де. СССЕре 1 век не издържа.

Деби, държавата окупатор на България има окупационни войски тук. Ако имаш малко акъл в празната си тиква , сам ще се сетиш кой е окупатора на България.

Сякаш с машина на времето чета новина от бъдещето. и описват апокалипсиса стоварил се над Банско.Ако тази участ потигне само неразумните местни не бих се тревожил чак толкова. но тя заплашва голяма част от страната ни защото обезлесяването върви навсякъде с бързи темпове.Ревем против мръсния въздух но горим все повече дърва.Сече се за какво ли не но колко дървета се съдят и отглеждат в замяна????

като станат поне 150 000, тогава пишете! всъщност и милион да са, за краварскатка измет не ни пука!

изметта създала интернет и самолета великата русия крета крета империя на злото пред дявола заклета

Съвременния интернет е създаден в Европа, а американския е много примитивен и не става за нищо, никой днес вече не го иска. А компютрите се правят в комунистически Китай.

Американците 200 г. хищнически използуваха богатата природа на Америка. Резултатът винаги идва в този вид. Природата не прощава. Така ще бъде и с идните поколения на България. Горите ги разсипахме за 30 г. Преди това карахме от Коми и не пипахме нашето. Банско е бетонирано и не прилича на българско селище, каквото беше.Над 2000 м. пистите отсичат естествения отток на ледниковата вода и в ниското буковата гора ще започне да съхне след няколко десетки години. Резултатът ще е липса на вода за селищата.

Добре, че твоя ген се предава и помага за осакатяването на прекрасната ни родина. Имаш ли идея колко скотско е мисленето ти?... Идиот!

Мечтаят Банско също да е залято с кафево. Бързат наште ора да уредят лифта, да се качат цените и да продадат всичко преди да бликат кафевите фонтани. Добре че природата си знае своето.

само смъртта радва русофила живота забил е жестокото жило

не смъртта, а смъртта на преследваните от закона и избягали там (във ФАЩ), за да убиват безнаказано. надявам, другарю Стрелочник, че си с достатъчно интелект, за да проумееш разликата.

Ми не ме трогва трагедията на тия оттатък океана... Защо ли???? Може би заради мизериите, които са причинили и продължават да причиняват на всички по света, вкл. и на нас!

Самите хора,какво са причинили?!?? Причиняват го политиците,не обикновените хора!!! Както ние си избираме политици и те излиза,че са боклуци,така е и там...

Всъщност, колкото повече проблеми вътре в САЩ, толкова по-малко свободен ресурс за политиците им да вършат мизерии по света...

На тебе па какво точно са ти причинили ? Ако има някой виновен за сегашното ти трагично състояние , може да обвиниш старшината в любимата ти казарма ..

Не е на добре тая работа.

Е,и?