Защо убиват бизнесмени в България?

Случаите на застреляни бизнесмени през последните години в България си приличат поне по три общи неща.

Обратно в новината

Коментари - Защо убиват бизнесмени в България? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не са "бизнесмени"каквото и да значи това ,а са марионетки,на които са им дали вагоните с пари,но те не могат да ги управляват,не създават нищо,защото са некадърни/на неправилните хора дадоха/купиха си яхтички,самолетчета,дворци,цели паркове с лимузини,такива каквито и заводите производители нямат,защото се взеха на сериозно "бизнесмените"и не се отчитат правилно може би.Защото всичко тръгна в неправилната посока,защото нема/с ударение на а/ лустрация.

Защото в България БИЗНЕСМЕН = МУТРА в повечето случаи!

защото много крадат и влачат,пък и лъжат,та и мародерстват...

Защото могат!

Защо убиват бизнесмени в България? Хаха това сериозно ли го питате?!

Ако бизнеса им е честен и не са обвързани с управляващи и плащат на работниците си както подобава няма да ги убиват.Но честен бизнесмен в България няма.Милионер не се става за една година...Трябват години труд

да русия е майката на нашите бизнесмени от ДС -КГБ , както и кражбата на всички времена КТБ пак е руска

Ами защото ''бизнесмен'' в България е равносилно на мутра близка до властващите, крадяща и мамеща барабар с властта.. Няма как да си бизнесмен а да играеш в мутренските игри, да трупаш милиони а да не заплащаш реално труда на наетите..В България все още НЯМА при 90% нищо реално със значението на думата ''бизнесмен'' а е само префасониране на мутромафиоти

не са бизнесмени, а номенклатура на ДС , само крадат и правят далавери

"Защо убиват бизнесмени в България?" За да отнесат тайните си за миналото и настоящето в отвъдното. Някои духовно нечистоплътни хора, правейки подаяния в настоящото си съществуване погрешно пресмятат, че са получили индулгенция за спокойното си бъдеще,но са забравили за законите на Мафията У нас думата"бизнесмен" отдавна е станала символ на поквара и синоним на мръсен, крадлив, непочтен човек, политик, съдия и пр..

Дървеният костюм джобове няма.Той си знае кого е преебал.ЧЕСТЕН БИЗНЕС?Няма такова животно в БГ.

Случаите на застреляни бизнесмени през последните години в България си приличат това че са билимутри

затова , защото глю пакетът Ж. Желев освободи всички криминали от затворите. А вие го избирахте за президент,

така ще блеснем за европредседателството !!! нъл тъй Бойко ?!

Това го кажи на другарите си от Позитано 20, не на Бойко!

Защото живеем по руски модел.

Защото: 1. Плебса бурно акламира, приветства и одобрява подобни сделки. 2.Официално бе обявено,че те са неразкриваеми. 3.Останалите живи без проблем усвояват откраднатото от убития и всички са удовлетворени!

Повечето от днешните т.нар. "бизнесмени", са били назначени навремето за такива. Условието е било да слушкат и да плащат, но с парите някои започват да си вярват, че са "голямата работа" и сами са постигнали всичко, спират да се подчиняват и естествено, биват убивани - за да не пречат и за назидание.

"Защо убиват бизнесмени в България?" Никой не убива преродени ирландски Пастирки,защото са малко и на изчезване. Взаимно се избиват преродени български полит-мафиоти.

СЕГА ПЪК ЗА ВСИЧКО БИЛА ВИНОВНА РУСИЯ. АМЕРИКА-НЕ.ЕВРОПА-НЕ. РУСИЯ Е ВИНОВНА , СТАНИШЕВ, ОРЕШАРСКИ И ДРУГИТЕ. АЙДЕ СТИГА С ТИЯ ПРОСТОТИИ. ВИНОВНИ СМЕ СИ САМИ И ЗА ДЕРЕДЖЕТО И ЗА ЖИВОТА, КОЙТО ВОДИМ.. ДЕБИЛИ СМЕ И ВЕРНО НЕ СТАВАМЕ И ЗА ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ. НАВЕЖДДАМЕ СЕ НА ЕДНИ, ПОСЛЕ НА ДРУГИ И ОТ МНОГО НАВЕЖДАНЕ НИ СЕ ВИДЯХА СРАМОТИИТЕ

заради европредседателството...що не се стреляха миналата година - масови убийства , данъчни и т.н.

Струва ми се, че разрухата и криминалната приватизация, т.е. ограбването на създаденото от народа богатство до преврата на 10.11.1989г., което дотогава се е наричало "общонародна собственост", е аналогично на процесите в Русия след разпадането на СССР. Ако е така Ви препоръчвам да видите в ютюб като пейстнете в нета заглавието: Как скоро придёт конец нашим олигархам Уже летом качено на 6 avr. 2015.

СМРАД от какво се учудвате? Капитутидикапи-премиер ви е ментора.

вашия премиер Луканов защо го гръмнаха и то с един куршум-И той ли беше КАПИТУТИДИКАПИ?

аверчета. Но сега има точно избран момент, европредседателството, за да се очерни страната, този път задълго. Интерес България да стане най мразена в ЕС имат червените лакомници финансирани с руските пари. Русия инвестира добре,като не може троянски кон, по добре умрял кон, защото ако страната завинаги се откъсне, то Черно море ще бъде цялото за НАТО. Конкретната жертва е важно да бъде голяма риба, за да се вдигне голям шум. Или пък многобройност на жертвите, пак голям шум за много дълго време. А е така, защото специалистите по сигурност, които са трети мандат управленци не се интересуват от сигурност. Е,сега тя се интересува от тях.

Че много пари имала тая Русия бе! Сигурно и военните бази в България, че и дислоцираните край "Ново село" бойни машини са руски, пък ни лъжат, че са хамерикански.

Абе мен защо не ме стрелят? Белким ме отърват от мъките.Стрелят по богатите.

както впрочем и повечето неща тук; залавието поставя въпрос, дописката разтяга метър локум без да отговори на въпроса... а отговора е прост - защото в чалгария бизнес няма;защото бизнесмен е синоним на мутра, а те друг начин за бизнес не знаяат

"""""Защо убиват бизнесмени в България?"""""Защото толкова бизнеса им е бизнес.Защото както бизнесмените ,така и убийците се чувствуват недосегаеми със съответните политически протекции над тях.Защото при българското кривосъдие ,убийците ще се измъкнат безнаказано както си му е обичая,защото държавата е абдикирала от всички свои функции,защото мантрата , от първите години на "необратимия демократичен преход",че гражданското общество ще замени държавата е отвратително вредна, защото мантрата ,от типа по -малко държава е гнусна ,,неолиберална провокация и т.н.Защото всички ,които са съдействували на правоохранителните органи ,са обявени за доносници , гнусни комунисти,защото бяха целенасочено и системно разбивани всички структури,за опазване на правовия ред , а хората работещи в тях бяха демотивирани със всички възможни сили и средства , а на тяхно място бяха назначавани политически мекерета и бездарници

Waffem,точно в десятката.

Най-простото обяснение в много случаи е правилното (бръсначът на Окам...). А то е, че повечето от тия "бизнесмени" свалиха анцузите "АдиБас" и наденаха кустуми, но си останаха същите мутри. А един такъв "бизнесмен" даже стана министър-председател...

убиват ги за неизпълнение на заповед или просто защото вече са излишни за да не им плащат, убиват ги и кандидати да заемат местото им, вътре в мафията също има конкуренция, убиват ги защото много знаят ... такива са неписаните правила

Това не са бизнесмени, а престъпници! Сигурно на пръсти се броят тези с напълно легален бизнес. И... тях ги убиват, за да си го присвоят!

Всеки прост въпрос има поне два отговора: 1. Това не са бизнесмени, а откровени мафиоти. Само в Булгаристан ги наричаме бизнесмени. 2. Теди бизнесмени са нагазили в "териториални води" на мафиоти. Това е много опасно, защото всеки нормален човек в България може да го направи. Особено при сегашното държавно управление. Така, обикновения човек, става неудобен. И загива. Много станаха!

Докога ще се самозалъгваме, че без операция "Чисти ръце" нещо ще се промени в България. Мафията е стигнала висши нива в държавата и всеки го знае, стъкмява закони, заплашва и с право се страхуват съдии, полицаи, прокурори, данъчни, митничари, контролни органи. МВР е проядено от корупция, зависимости и пробито. Как и кой да съдейства, когато изтрепаха не един и двама свидетели? И най-важното - никой никога и по никакъв начин не конфискува пари и имущество на мафиоти - т.е. борба няма. Убийствата няма да свършат - та нали ни един знаков мафиот не е в затвора, а фирмите им процъфтяват, а и получават милиони от държавни поръчки и еврофондове.

:(((След като пореден бизнесмен е застрелян,след като убийството му прилича на други от преди години и е ясно на полицията,че са поръчкови,но нито преките извършители са хванати,нито поръчителите открити то за мен е ясно,че НАП ги поръчва за неплатени данъци:))))

Защо хората, които не харесват бизнесмените по принцип мислят, че само спортисти, артисти и музиканти е обяснимо и оправдано да са милионери.

Въпрос от мен!!! От кога са...бизнесмени онези,които до вчера преди обед са били стопроцентови...мутри???

Защото в БГ бизнесмен=мафиот.

Автора е пропуснал най важното-защото след,като " собственика" бъде убит, заинтересованите могат да му вземат имуществото.Защото то е придобито по един шантав начин.Защо в Чехия,Полша , Унгария и т.н няма такива серии от убийства? Защото там и 5 пъти да го убиеш, не можеш да му присвоиш имуществото.Защото го е придобил по правилата.

е кой инвеститор смее да дойде да инвестира и да прави бизнес като ние ги отстрелваме

защото са престъпници и нагли...

Така ще е докато народа е разцепен по темата Русия.Докато голяма част от българите не разберат че Москва не ни мисли доброто,и не се опълчим единно всички срещу Русия,не чакайте България да се оправи.Това разграждане на държавността у нас започна още в началото на прехода, именно с намесата на руснаците,било то като държавни лица,или чисто мафиотски руски структури.Как тогава честен човек или бизнесмен би успял в такава среда?!Точно никак,и лека-полека и той нагазва в блатото на корупцията и бандитизма,докато един ден всички разберат простата истина че така държава не може да съществува,и тя е обречена на разпад!

целият български народ мрази неистово всичко руско!

Точно така. Бравос! Русия е виновна, разбира се. За абсолютно всичко, без изключение. И най-вече Путин! Така де, който не вярва, да чуе хамериканците. Че и европейците така казват.

в територията бг няма честни бизнесмени,те перат кървав пари или пари от наркотици,в най добрият случай взети не с куфарчета а пакетирани на палети но никога не започват с честно спечелени пари

Защо не са убивали собствениците на фабрики и други по-богати хора, преди 9 септември 1944 г.? Били са хора на почит и уважение за времето си.

В Тангаристан всичко е по сметка - ти даде ли пари да ги хванат ?

Атински тюфлеци , какво друго , освен Westminister ?

Бизнесмените в БГ ги убиват, защото генезисът и функционирането на бизнеса е криминален!

Ако знаете , как са станали бизнесмени,няма да питате,защо ги убиват

99,9% от така наречените "бизнесмени" у нас направиха парите си след 1990г в мутренските времена от рекет , наркотрафик , проституция , магистрален бандитизъм и т.н. Но между такива 'бизнесмени" винаги има неуредени сметки - де спор за парко място , де махленска свада и тези сметки винаги се плащат по такъв начин. Така че всичко си е на мястото , нормално е в държава където бандитизма е поминък на голяма част от населението да хвърчат и куршуми от време на време.

най-после : пробив! Връх Мусала пак Връх Тангаристан

Борба между мафиотски групи!

показните самоубииства от последните дни клатят държавата !