Все още има време за дипломация в Корея

В разгара на непрестанно покачващото се напрежение заради севернокорейската ядрена програма, най-после има някакви позитивни дипломатически сигнали.

Обратно в новината

Коментари - Все още има време за дипломация в Корея | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще кажа само, че САЩ са разположили ядрени оръжия в Южна Корея, но нито Китай и нито Русия са разположили такива в Северна Корея. Не е ли логично Северна Корея, да търси начини за самозащита.

СССР е разположил много отдавна ядрени оръжия в Северна Корея.

Тръмп е надут глупак.

САЩ са безсилни срещу Северна Корея. Не могат вече да си разиграват коня както искат. Знаят отлично, че посегнат ли на Северна Корея, китайците ще им счупят ръцете. Имат железен договор за взаймопомощ. Просто и ясно, само дразнят и печелят време, че са много заинтересовани за ядрената сила Северна Корея. Преразпределинието на сферите на влияние през новия век върви с пълна сила, играчите са САЩ, Русия и Китай, жалко, че ЕС го нямат за нищо, изчезва от световната сцена.

САЩ нямало да гледа с доро око никакви преговори, а само корейците да си свалят гащите, грешка да си махнат ядрените оръжия. А бе че то американеца е тъп, тъп е, ама що си мислят че по цял свят виреят тъпаци като тях. Ами на следващия ден, в който корейците са без ядрено оръжие американците ще ги "демократизират". Както се казва за обикновенния кореец ще е от трънка на глог.

За каква КАПИТУЛАЦИЯ на Пхенян говорите бе, невежи! Сякаш някой нещо дели с дебелия палячо. Какви журналисти сте, сякаш са ви вадили от конвейр по тъпотия в Северна Корея...

Цитатче:) "Дипломацията е загуба на време. Ние ще преговаряме с противници само след като те едностранно капитулират и се подчинят на всичките ни заповеди"....Казват лудите говеда....Бе тия малоумни дебили са по прости и от нашите БГ европедали!! Кимчо вече си има не само ядренни оръжия, но и балистични ракети способни да превърнат кочината Краваристан в радиоактивна локва! И искат ей така, севернокорейците да им повярват НА ПЪЛНИЯ БУЛШИТ И ЛЪЖИТЕ И ПРАЗНИТЕ ОБЕЩАНИЯ КОИТО КРАВАРНИКА НИКОГА НЕ Е СПАЗВАЛ?! И така да се откажат от свойта постигната с толкова много труд, лишения , ресурси и мъки сигурност и независимост?! Тия са по-дебилни и от Кончита Вурст!!

Луд е гнома в Кремъл!А лайняната топка Ким се обади нъ Юга,че искка до преговаря защото му стана ясно,че САЩ и Южна Корея могат да го изпарят,а ледият гном в от северна антифризия не може да му помогне!

язе па помисюх че бай Ким може да изпари Юга а чичката Си че разреши на кравите нещор да направяту близо до него у шестък

Нито Ким,нито ,Си,нито Пу могат да разрешават или да не разрешават нещо защото десетки президенти преди Тръмп са направили САЩ да разполагат със най могъщият флот във света!А и не само!

искам да питам, абе нали щяхме да ядем корейско свинско за коледа ? Ко стана, дегъй свинското ?

Ши идети фуя.

Много симпатична усмивка !

абе оставете всичко друго ама само вижте на снимката към статията за какъв кретен става дума:))))))) ебати дебелата жълта маймуна:)))) ухилен като селски идиот на когото са дали близалка...хахахахаха трудно може да се види по-голям кретен! :)))))) и това е император - бог за 20 милиона човека:)))))) еми заслужават си участта тия 20 милиона! да мрат от глад и от мизерия и да се кланят на селския дебел идиот!хахахахахаха

преживен лизач обичаш преуки

изглежда на теб ти харесва дебелия тлъст кореец, а?:)) искаш да му излижеш анала, а?:))))) бахти извратеняците сте това рубладжийте:))))))

има ами кат бай Ким влезе с шут в краварската ядрена спалня има доста надежда...

една малка изолирана страна има балистични ракети , спътници , атомни заряди подводници ...при това неино производство !!! дори наи могъщата военна сила не смее да я пипне . а ние бре ... само квичим по форумите а утре с една македония не можем да се справим ...камо ли с румъния или търция ...

Видния международен фактор ходи и се навежда навсякъде и ни продава за жълти стотинки като размен кон за кокошка.

не пропусна ибрикчиййство скрито зад "традиции и история" хи хи

Вие сте гадни руски тролове които възхваляват робският комунистически режим на Ким!Във България имаме свободата да се храним и да пътуваме и да работим

И с кво се храните, с гмо лайна ли и какво работите, чистите кенефи и миете чинии, и къде пътувате, до село и обратно?

чистачите на говняния руски кенеф не усещат и не виждат смрадта и мизерията на гнусната си държава ,а тръгнали да възхваляват робовладелският режим на Ким! Само да сравним Северо и Юга който и световен шкономически тигър със по голямо БВП от лайняна русия и ни става ясно,че руските тролове са говнояди!Пфуй! Отврат!

Въпрос на пари. СК има съвременни балистични ракети с ядрен заряд. САЩ не желае нито един град от нейната територия да бъде ударен. Япония и ЮК също. Китай и Русия не желаят до границите им да има война. Само празни приказки и военен бюджет. Българските "анаЛЛизатори" в този форум всичко знаят!

Нашите червени дебили явно много се възхищават на комунистическото прасенце ким.

Е на кой да се кефиме ? На Соломон Паси, на Калфин и на Кунева-Пръмова ли ? Вечните yes-мени на глобализацията, на размиването на националната индетичност, на Сорос ???

Не бе, говеда. Аз се кефя на Цепка Цачева. Тя ми е идола за трети пол.

Давай Ким!говедата разбират само от бой и е бан!!!

Коледа и Нова година минаха.Защо ми го показвате, като вече съм на диета.

От доста време си на диета, щом пишеш за стотинки дори и в неделя.

Панимаеш, по добре за стотинки отколкото за копейкама.

Стига плач. Сев.Корея има ракети със скорост 900 км.,които се виждат като лампини шишета като летят. Та това е бавна скорост на вертолет! САЩ имат системи ПРО и вече са в Ю.К. и Япония. Така,че конфликт няма военен да има,защото Китай ще обере вятъра!!!! САЩ ЯКО дръпват в Ноу Хао и икономиката и военните работи. Лошото пак е за Русия с некадърността си към новости и ик. закъсване. Затова Путев плаче против ПРО и по всичко. Времето работи против Русия. Иде второ скапване след СССР . ТСВ няма как да има...............

Я разкажи повечко за тези вертолети, които се движат с 900 км. в час. ? Както и за белистични ракети, които се движат с 900 км.в час. ? Къде ви събират такива "умни и красиви" ;)))

Сгрешил е. А вие още си пазите партииният билет от БКП предполагам.

Аллах, събери си вересиите...Какъв експерт си ти бе гьотверен ? Я прочети малко повече, но ме съмнява, че и български знаеш..САЩ са враг на корейци и японци. Ниокой не ги обича. Ю.Корея и Япония са окупирани държави и нямат армии, затова постигнаха икономически успехи. Така е и Германия. Американците разделиха една нация в две държави и унищожиха стотици хиляди японци, които рано, или късна пак ще им отмъстят.Само Ен Би Си предаде над 300 000 д3езонстрация в Сеул против американското ПРО. Хвърляха домати и камъни по военните камиони на окупатора. Ти като български простак не можеш талига да направиш, ще даваш оценки за ядрени технологии и ракети. Марш в кенефа при фъшкиите на Козяк

"Ниокой не ги обича." аз лично повече мразя наглите комуняги по форумите иначе симаптизирам на руският народ.

И къде точно дръпнаха в икономиката и воените работи и какво ново ноу хау има че не разбрах?

Не е ясно какво търсят САЩ в Корея. Ким много ясно каза, че това са вътрешни работи на Корея, Северна Корея и Южна Корея. Това е един народ и те ще решават каво да правят. Къде се бутат евреите. Ким ясно каза, войната със САЩ е неизбежна, въпроса е кога ще започне. Изобщо не е савало дума за преговори със САЩ.

САЩ са в Южна Корея по покана на официално избраното правителство на Южна Корея!Също и за да гарантират мирното развитие на Южнокорейската държава която въпреки малките си размери и липса на суровини се превърна в икономически и военен тигър!Който задмина по БВП гигантската по територии и ресурси полупустиня РФ!Ръководена от малко или съвсем малко умният Путин!Който в безпределната си глупост подкрепя робовладелският режим на Ким!

....пропусна да охулиш и Бойко Борисов

Онези са някъде 51-52 милиона по памет. От нас 7 пъти повече като население. Северна Корея бе някъде 25 милиона.

"...за забрана на всички ядрени оръжия в Северна Корея..." ТаЯ нагла Хейли наистина плаче за хЕй!!!

Преди 40 г. американците вкараха ядрено оръжие в Япония и Ю;.Корея. По силата на международните договори на ядрените държави, е забранено изнасяне на ядрено оръжие извън границите на ядрена държава.Щатите по принцип не спазват никакви договори, но сега ще се научат.Оттук-нататък С. Корея има пълното право да се защити. Гладуваха 10 години, но създадоха ядрени инженери и ядрени технологии.Именно поради това, нито САЩ, нито друга ядрена държава няма да ги нападне никога. Ние българите каруца не можем да направим, а говорим ехидно за Ким, който достойно даде отпор на Щатите. Освен всичко друго и наложи източната си манафска подстрижка, която целия свят имитира

То и Садам Хюсеин говореше за "майката на всички битки" срещу американците, пък каква стана тя. КНДР е едно джудже и толкова му е силата подкрепяно от Русия и Китай, нищо повече.

САЩ големият световен агресор и империалист имат 84% одобрение в Южна Корея и 68% одобрение в Япония. Видимо е как хората непосредтвено близо до КНДР дават оценка за ситуацията на място.

Това по "галъп интернешънъл" ли са данни?

От wikipedia - "Anti-Americanism". Истината боли какво да се прави.

На Южна Корея и Япония проблемът е САЩ. Почнат ли война само след часове от Сеул нищо няма да е останало. Така че те треперят, американците да не сътворят някаква глупост.

Гросмайстор Ким избута САЩ в килера. КНДР вече е военен гигант в сравнение със съседите си. Пхенян командва парада.

Избута си Ким място за преговори,че Щатите му го натътрузиха и той клекна!Иска преговори!А регионална държава без флот и със небоеспособна и деморализирана от алкохол и безпаричие армия е русия на глупака путин!

Без флот? Че те имали повече подводници от САЩ и Русия, макар и малки. Достатъчно е такава като на снимката да изплува в достатъчна близост до САЩ и в изплуващата част имали по 2 ядрени ракети. Е не са като съветската още подводница Акула, от 48000 тона водоизместимост, 173 метра дълга и 21 метра широка и с 20 отвора за ядрени ракети. Въпреки това са заплаха, която американците със сигурност отчитат.

абе глупак не разбираш ли че ако щатите не склонят дебелото говедце да се откаже от ядрената си програма тогава япония и южна кореа и те ще направят ядренни ракети и то много по висококачественни от тия дето шишкавото джудже прави.

Ще направят дедовия. То това като да сглобиш старо GM или телевизор...айдееее

докато подобни кретеноиди си мерят бутоните, безумието ще продължава да господства.

Ким не е Горбачов. САЩ е регионална държава и с нея ще се занимава Корея. На доизживяване.

Китай е готов да посредничи, ако има противоречие между сащ и СК.

"Ким не е Горбачов." Браво - това ми хареса и казва нещата в сентенция. 6++++++ Горбачов - най-големия боклук, предател и урод на 20 век. По-голям кретен от Хитлер и Сталин взети заедно. Те двамата поне не са били предатели към интересите на собствените си народи. А боклука Горбачов сам и пръв си сваляше гащите без никой да му го иска и да е необходимо. Даже не изтъргува подобаващо предаването и рухването на соца. Всичко вършеше от простотия, суета и за едно потупване по рамото. Този идиот ликвидира косвено повече хора взети заедно от двете световни войни.

абе кретен ти сигурно си бил комунист или си недоносен хлапак които не е изпитал на гърба си какво е да се живее по "социалистически". ако един идиот като тебе се изказва така за горбачов то знаи че милионите хора от всички бивши комунистически държави мислят за горби точно обратното а ти ако искаш да живееш както беше горе долу по комунистическо защо не идеш да живееш в русия. сега поне никои няма да те спира да заминеш където и да е

А на Горбачов нали комунистите му правиха преврат(Августовският пуч в Русия от 1991 г.) и той не успя, защото комунизма се провали като система и идеология. Горбачов постъпи досйтойно и като ветеран от войната за да не жертва човешки живот безсмилено.

Ех този кретен и идиот Ким Ун,а деца???Ами ако вземе да не излезе такъв - безброй примери на "кретени"- хитреци в човешката история...Тогава "КО ША ПРАИМ",а?Ша заметем всичко що сме псували под черджето...и ще продължим!Времето ще покаже,не нашите симпатии и антипатии!

Гледам Ким, на снимката, в добро настроение. Не се притеснява за бъдещето. Позитивен, един такъв. Не го вълнува много "непрестанно покачващото се напрежение заради севернокорейската ядрена програма".

Тия подводници тип "Golf" са едни от най-некачествените които са правили руснаците, ако потънат с ядрено оръжие на борда само ще са риск за света и екологията.

1994 година бил Клинтън подари на Северна Корея два атомни реактора и 5 милиарда долара безвъзмездно с единствената уговорка да не произвеждат атомно оръжие и комунистите естествено му показаха среден пръст и почнаха производство на ядрени глави ....2014 хилъри Клинтън и Кери договориха подобна атомна сделка с Иран но този път платиха 150 милиарда долара на ислямистите като 50 милиарда е удържана във фондацията на мафиотския клан Клинтън и кукловода сатаниста сорос .За тая сделка обонго дори получи от евреите нобелова награда за мир а килъри Хитлер и буфона Кери бяха също номинирани......ислямистите взеха парите и също показаха среден пръст .....това е историята другарко редактор деси . Ясно е като бял ден че нито комунистите корейци нито ислямофашистите от Иран ще спрат ядрени програми доброволно нито ще върнат парите.Тръмп трябва да рие фъшкиите на сорос ,обама и компаниая ....това е деси вземи се ограмоти малко и тогава пиши статии

След СССР е нужен нов, по-сериозен враг. Само тероризъм не става.

И какво добро произлезе от това, Северна Корея запашва съседните страни без те да са запалха за нея. Иран от друга страна подрепя тероризма, ако ядрено оръжие попадне в ръцете на терористите какво ще стане. Прави чест на щатите, че са опитали с добро преди другите опции. "Сатаниста сорос" - много сте зле.

"ако ядрено оръжие попадне в ръцете на терористите какво ще стане" се видя в Хирошима и Нагазаки.

Я кажи кои съседни страни заплашва Северна Корея? Русия, Китай или Япония! Никоя от тях. Коея е една с един народ. Така, че Южна корея е изкуствено създадена от евреите САЩ. Корейците не искат САЩ да им определя поведението.

Мноооого подробно и излишно разточителен коментар. Кой ли нормален ще си губи времето да го прочете целия ? По-кратко и по-сбито пак може да се каже същото като в този ферман.

Пак гръмки чифутски заглавия... Общо взето, тука опциите са две: или сядаш и преговаряш, без да се правиш на велик, или омекваш като изпразнен и се снишаваш, а ким продължава да си усъвършенства ракетите и поразяващата сила. при втория случай гарантирано ставаш за резил, при първия - все още прикриваш с некачествен наглосаксонски ПР...

USA - синоним на безгранична наглост и простотия.

Е, не само - и на подлост, и на лицемерие, лукавство, подмолност и на двоен аршин, антихуманизъм, геноцид... изобщо, империя на злото.

все руски ,,благодетели"които преписвате на американците които са Световна сила номер едно и в дипломацията!За разлика от гореописаните руснаци които са и алкохолици не можещи да предвидят последствията от действията си!

Ще спрете ли някога с тези лозунги. Комунизма още не е умрял във вас.

Най-неприятното за сащ - двете Кореи да си говорят и преговарят без "посредничеството" на американските самолетоносачи и дипломатически простотии. Докато станат един малък Китай.

Най-неприятното, засега, го избегнаха - обединяването на немското ноу хау с руските природни ресурси и фундаментална наука. Като сринаха Украйна.

Все повече време за преговори, откак СК е ядрена сила.

Все по-ясно става, че основният търсещ непременно война на корейския полуостров, всъщност е....САЩ.

От мен, дубрутру!